[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
我直接61之後就轉左莎亦
玩兩手發覺D攻擊動作好笨重,有少少想完哂主線再開黑騎/守護者
Guardian都係偏慢,同drakania近似
Dark knight爽快好多,特別係awakening
Btw有個叫fughur’s timepiece既item
用黎將season角既lv同skill point copy落另一隻25lv以下既角色度
Copy完之後本身隻season角會變做普通server角,而另一隻就會變做season角
個item得一個同埋淨係可以用一次
巴打係咪玩NA/EU?係嘅話我建議講返中文會好啲,我相信呢排入坑嘅應該都係玩台港澳
玩NA,唔識中文譯名
前幾個月回鍋,都大概知你講緊咩,但新手應該未必知
Btw想爽快感建議玩覺醒蘭,包你爽,但隻手都會好爽
呢隻game有好多野都好複雜
唔熟既話多數都未必知

Btw其實我只係想講有件item可以用黎copy season角lv落另一隻角色度
所以如果個位巴唔知有呢樣野既話,咁黎緊開新角時可以用
同埋有興趣既話google下個名就搵到details
岩,我返嚟玩到宜家都唔想搞料理同埋航海btw你講嗰舊嘢台版叫普加爾的碼錶
都冇咩lifeskill衰得過sailing
船同裝極貴但又唔賺錢
Upgrade架船要做個幾月日任
利申有2架船,整緊藍裝同刷緊nol

Cooking就最易升最簡單而且最好賺
如果想試吓其他角係咪開高級角色
㨂角個menu度應該有個tab係試用角
可以開3, 4隻左右,delete角要等一日先delete完
開出黎d角都係60lv夠skill point點晒d技
終於整左死神甲,仲要一下就上左真1
想問你哋平時會唔會去pvp ser

成套打人地3成血,然後俾人地一刀劈死
冇計
啲故事政治唔正確 大陸唔比上市
韓服又玩唔到 搞到啲大陸人走哂黎台港澳ser
成日都係咁,AP起馬要281先可以勉強打得入
淨係一開波又神又邪教已經fail
下個月有得喺全頻洗下占占占人,撚下佢地都好
改完死神甲,273 339終於出新手村,但出面好險惡,睇怕都係繁星同海底算
繁星打到個人好灰 試過幾個鐘 連出7個垃圾水晶 一個黑耳都冇 個角色執到水晶果陣重係到 yeah
我都係今朝打繁星5粒深暗水晶0黑耳
啱啱主線打完龍, 唔夠打star's end
明明之前故事都追緊illezra, 點解好似無咗下文咁
佛系打怪 唉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞