[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
我面版低個陣用莎亦都打過 可以練到點打
容錯率都比較高 巴哈都有個莎亦高手教學
而家已經好耐無打了
但可以俾其他想練打奧倫嘅巴打一個參考

條友又一句車埋嚟 不過我唔會理佢
你識唔識字?
邊句話Shai冇用?
佢nerf左唔代表佢冇用
我諗你連佢nerf左咩都未知
佢nerf左最屈招減防技30秒cd變左3分鐘
你叫個新手去亂鳩咁放debuff呀
舊時30秒就話姐

仲有Harsh乜鬼
你唔識mechanics幾多dp都係死
人地搵你Shai組隊expect你幫到手放buff放debuff
你叫個未刷過既人去用Shai陰人,人地食晒buff結果發現你唔識既係咁死?
正路都係教人搵guildmate帶下試下

條友明顯唔識9up當秘笈
仲話pen bs 161 stack好多人係咁唔提點下另一個巴打整高d stack先,推人繼續3.x%去撳
仲要而家godr-ayed上duo好撚容易多成3個關鍵1AP,第時唔用仲可以trade (btw我諗個柒頭應該連咩係godr-ayed都唔知,如果佢連邊d場點buff都唔知)
好過上面班完全白玩足咁多年既乜撚野crescent垃圾, earring 6AP upgrade垃圾,連debo都垃圾最緊要係tungrad關鍵1AP
如果你係同班垃圾係d咩group之類傾開既
叫佢地學下點玩先衝出黎啦,而家咁樣結果被發現迷左5年
原來隻垃圾遊戲仲未執仲咁多人玩
黑沙先係最長命嗰隻
人地淨係講左句用莎亦練下可以打奧倫
又可以比你曲解成早兩星期唔知nerf啲乜 水人去陰隊友
唔識打你慌佢唔會搵熟人帶下先咩 定係你覺得人地好似你咁無朋友要叫街團打

拿講明先我唔識比你串果位巴打 唔好屈我係到圍爐

真心建議你去睇下心理醫生認清自己人格係咪有咩問題

分裂型人格障礙

每人都有怪癖或奇怪的行為。但是,如果你的思維方式和舉止影響你跟他人建立聯繫,那麼你有可能患上此人格障礙。

與精神分裂不同,你一般不會出現思覺失調,但是可能會:

有扭曲的思想或觀念
難以跟他人建立親密關係
在思考及表達自己時,用令人費解的詞語或短句、作出令其他人感到奇怪的行為,難以跟他人建立聯繫
相信自己可以讀心或擁有如「第六感」的特殊能力
因其他人不同意自己的信念而感到焦慮和緊張
在社交場合感到非常焦慮和多疑,難以跟他人相處。
當年嘅黑沙潮都砌唔低WOW 我啱啱玩返個零月又棄返坑 黑沙真心好肝
人地咪話練下可以打啦
你用屎眼睇嘢覺得人地會地亂鳩咁放buff
練下阿
識唔識字阿傻閪
肝唔肝睇自己
追求頂尖一定係肝到仆街
如果純粹想體驗遊戲 唔介意慢慢玩隻驚真係可以好長命
好多巴打都係日日釣魚 行船 玩其他驚釣住條命
有活動先去打下怪 輕輕鬆鬆就五年
玩生活都可以
行下船又好優閒 好多玩法嘅
黑沙改版到而加,玩好多野都可以慢慢提升,唔洗一定係咁肝,肝有肝玩,hea有hea玩 ,唔洗有咩壓力
主要係難就到時間打機 入左公會又要打公會住etc 玩到好似打緊第二份工咁
嚟緊暑假仲愈嚟愈多人
公會任而家無人做
入啲悠閒公會 可以好舒服的
仲有一個禮拜幾次嘅據點戰 中學時期日玩夜玩覺得好正 依加花完時間執靚條女都無乜動力玩落去
佢而家改完啲劇情好睇咗好多
第一次玩一定要睇下
巴打係咩公會
黑沙就咁諗會有好多原因令人卻步
但玩到無嘢玩 都係會返嚟玩
咁岩公會係呢個制度姐,可以搵再hea既休手公會玩,不過純香港人公會就真係所剩無幾
夜晚7點開據點戰 即係收工返嚟食啲野就要開始肝 打左幾場覺得好撚痛苦
香港人公會全部都係要求高面板嘅PVP公會
咁就要揀公會入了
其實宜家黑沙 除咗最top個堆 都好少強制打據點戰了
主要跟返自己目標入
想hea玩咪入啲生活公會 搵人吹下水 有時接下公會任做拎錢 點都好過單機
都唔係架
我見都仲有生活公會
同埋打一階據點(唔限面板)嘅純香港人公會招緊生
唔洗有壓力既,a公會玩落辛苦太chur 咪轉去b公會玩下 ,笑未搵到岩心水姐,打機都係為輕鬆
懷疑條友讀寫障礙 覆親都係唔明人地表達緊咩
我講話肝啫邊有唔明你地表達咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞