[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
你美服就算啦 怒戒貴20億炸
台服物價已經冇得估了,好似真係多左好多新玩家,嚟緊仲要暑假
條友成日當台服係美服黎講美服交易所資源咁豐富點比較呀
佢嗰下係用台服計嘅,真4月牙的確係70億左右,怒戒差唔多140億,成倍係冇錯
一係廢墟戒一係怒戒 依家唔會考慮月牙架啦
貴成倍用月牙頂住先算
新手咪 免費東月牙+東卡普戒
後期換雙東怒戒/雙東廢墟戒
免費東月牙換東納克
怒戒又上番13bil買左都好,反正遲啲季節完加暑假一定又升過。不過我放棄咗買lu 用住V 卡普戒先。之前襯怒腰個價未升,衝咗條tet用

你53000係咪打錯咗,純雜物時薪差唔多8e 我得273 ap 平時都係arnd 20000雜

想問吓海底係咪比廢墟好賺好多?但冇古語同水晶 好似冇咁fit。 宜家太缺月餅改良,同埋想整把iv黑星副武 撐上281。 沖唔過都可以曡層俾東黑星。
廢墟咁高 我打奧倫計哂所有野先有8億時薪
呀sorry自膠我用左3個鐘去計所以應該係18000,海底睇落肥過廢墟係因為可以整瘋狂,但冇狂亂秘藥嘅話其實整唔到,整唔到嘅話就得返卡普同黑魔力,兩者體感都係多過廢墟,但廢墟啲掉落全部都實用好多EG古語卡普,有場打嘅話我認為廢墟>海底
岩岩覆左了,我係打錯左btw唔好整黑星副武,副武同庫屯嘅差距好細,冇主武同覺武差成幾十怪傷,你改庫屯上4階已經夠用
我見唔少都係用雙東廢墟了,我諗我最後怒戒都係會換雙東廢墟算開始儲錢買東納克
建議耳環放最後先搞
我用緊單真4怒戒同 一隻真五月牙 去谷ap ..整緊防裝 無錢搞咁多野 本身隻真4怒戒 不過賣咗隻
唔買耳環嘅話就唯有改真5,4件王防我得件甲改完死神點左上歪斜,其餘嘅都係4階,我知只要我再改埋另外3件再充卡普應該就好快380DP,但真係好想儲錢買東納克
現階段東納克對你幫助唔大
啲錢拎去整東防再買哂卡普 好快就700+
我解埋克價卡就有282,DP宜家347,東月牙換東納克就352DP,東黑星都唔知點算好,等個鎚到先再點了
好啦咁咁下季我換隻真5卡普耳環用住先?目前換左腰同埋項鏈
拎卡普耳

跟住短期目標
東手東鞋9階+歪斜死神頭
然後裝多隻iv納克去刷灰森
衝返條iv德柏 慳返東食人個1000億
去garmoth睇下先好冇?
美服都升緊而家tet tungrad 130億
Tet crescent賣緊60億
點貴20億法?
自己整個分別仲大,cron唔cron都係

仲有分別的確係只有1 AP
因為唔會用月牙囉要比都係拎廢墟戒同怒戒比架啦
係咪用防爆石保上去真4?下個月底應該夠錢可以夠錢改晒上東,但唔知手鞋上唔上到9階,頭應該可以上10,但冇火花
你玩咩個百幾血或者1ap係好緊要
保住衝,火花自己去打成個月掉寶buff實出成品 唔直出都好快打齊100粒 而且日任又多卡普
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞