[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
我學你用完雙琉月牙都未夠290ap,
好難追到你套裝,仲有成20ap要追
你入下大公會 睇下人地點追裝點配裝啦。。
不過你會話 人講乜你就乜 唔諗make唔make sense
都係算吧啦
4104巴今次性價比真係好高
一個玩一年新手哂緊上面6 7個傻仔時間抵到爛
本身都係睇下po就算
點知有條友出嚟鳩up仲要話啲老手白玩
喺到死撐
邊到有理性討論過
淨係見到有人教錯野柒左叫人post裝
有啲美服台主啲裝同台服好似
又白玩咗幾年 好陰公
月牙都唔識用 喺到追個1 2ap
咁到時繼續龜下海底先我覺得隨時7月中開埋神器活動再吸一班人入嚟玩
放心 暑假一定開釣魚活動+掉寶buff長命驚長命玩
其實真係唔知你係咁講個total ap 係想表達啲咩
都係個句 有能力上點解唔上
315上316加得少 所以唔上
要用月牙懢返啲錢
咁我想問我滿裝懢返啲game錢係咪放係到睇?
暑假一定勁多活動
應該就快開宴會,期待又送槌了!!

睇黎呢度個個都有對pen disto/vaha
仲有tet fallen god, labreska

其實我都想認同你等你冇咁柒
事實你地真係玩左咁耐都唔知d AP bracket加幾多
我諗PA某程度上都算幾成功
fake到d傻仔以為個少少野係有決定性既分別
個問題係條友自己問人點解要用廢/怒戒唔用月牙,人地答佢玩到後期就係為左果d血量同ap佢就走黎話人地白玩
成班大佬係度同佢講後期真係追e d野佢又唔信,堅持自己果套仲要叫人貼雙東德柏
我諗大家都白玩左幾年同比個新手高估左
打寶打神器,獵場啲人多過怪
唉,咁都己經太深?
315加緊幾多extra AP呀?兩個數加埋係幾多呀?
316又加緊幾多呀?加埋又係幾多呀?

好撚簡單姐係咪呀
我淨係想衝東黑星嗰陣聽到丁一聲而唔係boom
一開始有巴打貼買左iv怒戒,然後有人覺得1ap差別唔大,有人就就覺得ap越多越好,其實兩樣嘢係無衝突

大家進度唔同,追求嘅嘢又唔同,無必要攻擊人哋
份表睇到識背啦
事實上youtube大把片講緊啲傷害差幾多
你咪繼續遊花園
最衰都係我唔貼應該就唔會嘈了
我真係高估咗你地
好撚簡單姐係咪呀
你咪咁撚柒啦
問問問
條問題根本仲唔撚重要
你覺得大家唔知315同316只係差3額外加成?
全部人都同你講緊有得追點解唔追
你就一味係到講差好少差好少 都話我地知道
見到post左兩條東巴爾
建議你賣返佢換兩條東納克已經足夠 性價比高啲
315同316差咁少 唔洗追
係有啲人好地地討論唔得嘅
係要串柒話人白玩 話咩高估咗你地
好簡單姐係咪呀?

好似得佢識玩咁
巴打,個個套裝都勁過我嘛
Show返幾對pen disto黎睇下啦
唔計裝玩其他都得架
有冇人有30k title, 全部carrack, 10k ecology + family fame, max energy, 全master或以上lifeskill, T10或者千幾億流動資金呀?
睇過

事實呢隻game識玩既話年幾已經可以做晒全部野
我都唔明點玩5年法,仲要連d bracket加幾多都仲未知
你唔po 有第個人問下第啲嘢
佢咪都係會跳出嚟指指點點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞