[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
你班傻仔全部都on9, 無腦, 唔識字
全世界得4104巴明BRACKETS
佢講到咁勁 其實美服已經易玩過台服
仲要串人唔知玩咁耐玩緊乜
台服咩都貴 時裝又無得任拉
自己玩緊美服舒服咁多喺到話人
試下嚟台服玩返一年 追到上嚟話佢勁
懷疑你真係唔識數字
講緊1ap分別你就睇做加成唔重要skip晒d數字
咁你講,係咪食少個4ap buff就玩完?
你食buff淨係食3ap?
明知個server西仲走去玩係咩玩法
同我一樣今次活動目標藍水 大火 再指針
屌你
咁個分別咪在於我拎唔拎到個傷害加成囉,你係唔係柒架
呢4AP buff可以影響到我打人一招技扣多50血仲未計每招技既打擊數,有啲技可以去到十幾hit
咁你覺得有冇分別呀?
就好似我地明知你係on9仔點極唔化都仲覆你一樣
DP應該未夠打雪山,唯有打藍水,btw我50/70/100%嗰陣應該都會搵個星期六6點起身返廢墟打返3-4個鐘古語唔會嫌多
已經放棄無打藍水..我身上面放左十支藍水用咗成個月仲有十支
有冇片比較下呀?睇下差幾多
既然咁緊要咪去刷debo囉,3/5 AP計埋bracket唔止扣多50血啦係咪呀
刷未姐
其實宜家有周任,感覺又真係唔洗急住打,不過真係好想要
隻職缺藍就打啦,我無咩需求就懶得打…
救命 你柒完未?
駁唔到就問人有冇片比較?
我上面咪講左配裝點取捨要唔要用德柏囉
你係閱讀+計數都有問題wo ching
定係唔識中文?不如你上返Reddit 唔好用連登?
教錯人野 柒左就認好唔好?
蔓莎個場幾好賺,可以打到出神器就拎依一個用
315 vs 316個4ap好緊要你自己講
咁咪問你有冇證明囉
原來冇既up得就up

冇證明你都係收皮把啦
師兄好波好型串到佢地一棟都冇
咁你有冇片可以證明到唔重要
不如大家唔好屌4104啦
試下用關懷, 愛護既心態應對啲問題兒童
-----------------
不要說: 屌你套裝廢就唔好咁多嗲
試著說: 加油慢慢玩, 你套裝仲有改善空間

不要說: 屌你拎隻垃圾月牙同怒戒比話差唔多
試著說: 月牙都好丫, 就算係一件垃圾都有佢既價值

製造和諧氣氛由我地開始
呢個同意,藍水真係唔係必要,當追夢啦
我琴日打1個鐘出左3隻耳環,但我要嘅係眼淚
可以
耳環差唔多成億 雜物應該有億8-2億
50粒卡普左右
堅好賺
如果武士平均上到70卡普
係,叫做打寶仲可以有錢賺,希望快啲出,出完就去特虛拉廢墟割草
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞