[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
好似廢墟熱潮用好少 好抵玩
依家清熱潮唔差,不過出左指針會去星光
出咗隻龍女已經唔同晒
又多咗個3v3
刷火?
yes,諗唔到有咩特化熱潮場好賺
龍女pvp真屈機
有好多地方都唔聲唔聲buff咗好多
要發掘下 我覺得雪山太遠
奧倫
邊有咁勁,岩岩先600幾
Patch notes咪有寫囉
點樣唔聲唔聲法
仲係唔係單機game
用莎亦練下應該都可以打
睇你打唔打據點/副本個啲
野戰就無乜嫁喇
但副本 據點 3V3都有野玩下
又硬又痛又型又係女角又可以解DEBUFF
周街都係
Shai全隊最重要,落buff落debuff時機好影響結果
仲要上星期先nerf完黎
Olun學下d mechanics咪得囉

你真係唔識架喎
可惜打怪太慢
我忍唔住都真係要再出下口

自己諗下如果無個關鍵1ap跟你用隻19月牙,
個結果係點,
依家講緊就係個1ap配裝可以多好多,
唔好同我講用埋德柏腰/黑耳,
無401防同紙皮無分別,
個3ap升唔到下一階再黎做乜?
洗唔洗我落返去你個level同你傾偈,

除裝都高撚過你呀

叫我用月牙不如唔戴仲好,
仆街唔戴都仲未接近到你,
向後追真係好撚辛苦
唔好理佢啦
條友九成淨係打幾場紅戰拎完獎勵就當正自己玩過pvp
未上過果個位 拎住個bracket當係聖經 跟住問人果幾滴extra ap係咪真係咁關鍵
嘥鳩氣
真係弱撚智
你做緊乜柒呀?
叫你砌個315同砌個316去證明呢關鍵1AP個差天共地分別
有個316你又未柒得晒
但冇315係咪唔識點砌呀低b仔?洗唔洗教下你?

Btw你係咪諗唔到用你d 19 valtarra, tungrad
會冇左3,4個關鍵1AP
豬咁撚蠢講極都唔明既
我諗你唔只BDO係白玩,你成世人都係白過
Valtarra + tungrad ring完勝debo belt + crescent
唔好問點解,未夠720gs唔會明

人地講緊得6xx面版用莎亦相比起其他職黎講面版要求無咁harsh
你就嘴人話莎亦無用
都唔知你係讀寫障礙定係智力有問題
有病就去睇醫生啦
定係今日入得太多筷子太攰要搵人發洩下
你自己睇下呢到個個巴打都係理性討論
得你句句係到串人
好心你就檢討下啦
仲有仲有
Earring唔好upgrade, 6 extra AP垃撚圾
Vell都唔好upgrade, 2 dp狗也不屌

最緊要係tungrad ring關鍵1AP
得tungrad得天下pvp贏晒

唔好問點解
720gs先會明
大家唔洗理佢
佢成日話人圍爐
連原本個po啲巴打都唔理佢
由佢單機咪算咁勞氣做咩

根本唔關係咪討論緊黑沙
已經係佢個人有問題
大家都唔理佢俾佢贏仲疾住晒
影響晒啲正常人討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞