多圖 貓義工撚擅自攞走酒樓隻貓(2)

1001 回覆
63 Like 29 Dislike
還返隻貓俾人未?
其實班貓義工好多都心理變態
推到@olga_shek還返隻貓俾人
換過角度睇,上面嬲嬲嗰班連登仔成日話隻貓喺酒樓好開心,但將隻貓變成奴隸嘅時候,有用嘅時候就比野佢食,到佢年紀大唔識得做功嘅貓嘅時候咁點啊?下場大家心知肚明
根本全部都自我中心到極點 淨係自己想點就點
因為佢當隻貓係弱智得佢地d「愛貓人士」決定到隻貓開唔開心,連隻貓都唔可以決定到自己活得開唔開心
真,啱啱追完po,一時又話會還番比人,酒樓已經話保持原狀就喺度騎劫話有冇考慮比人養,屌你老味呢班人真係仆街黎你理得人地點養姐,拎人野仲可以咁理直氣壯真係好恐怖
思覺失調就睇醫生啦
屌你老味都忽忽地
一係就普京烏克蘭,唔係就國家主席
屌你老母咁多士兵犧牲你唔撚嘈,你知佢哋開唔開心?
你知乜撚嘢呀?係乜撚都唔知呀淨係識得喺度9up
唔好撚搞啲貓ok? 當自己英雄?
你估人哋酒樓得佢一隻貓?佢唔係第一隻亦都唔係最後一隻
明唔明呀人哋做生意,唔係開貓社啊屌你老母
有用咪留低你,你冇用嗰陣一腳踢開你
唔好咁撚天真啦白癡仔,員工都係咁何況貓
請循其本
條八婆拎走隻貓在先之後唔比番人
呢個先係根本
推到@olga_shek還返隻貓俾人
貓義工屌唔屌一回事
但係人哋起碼落手落腳做,對呢個社會係有意義
喺呢度鳩噏話隻貓好撚慘,又唔見有行動出去幫下啲貓
All talk no action, 侵見到你都笑撚死
其實你睇返上個po個貓義工都話隻貓係有晶片 可能係之前有主人比人棄養左 之後就流浪到酒樓就比個邊啲人照顧
咁呢個情況下 你搵返晶片主人都冇用 咁執著有冇晶片做咩?

互惠互利都叫當隻貓係工具?
咁我老豆老母同我互惠互利 叫我比家用 佢又煮飯比我食幫我執屋 咁係咪又當我工具?
你又點定斷酒樓啲就咁比啲下欄野佢食? 貓義工餵貓都未必用貴糧啦 咁又比啲下欄野佢食?
報警拉九個八婆
講真 依班垃圾鏡同collar 真係不知所謂 神憎鬼厭 歌又唱得難聽 舞又跳得難睇 戲又唔撚識拍 人品又差到貼底 憑咩上位 香港人真係食開屎
幫推,偷貓賊死全家
痴撚線,仲要自把自為到話幫佢搵新主人人地酒樓都冇話唔要隻貓,自己覺得佢養得唔好就拎走
推啊
睇親呢啲case都好撚嬲
根本就係見人隻貓肥肥白白又可愛先偷
點解成日有貓義工偷貓嘅事件?又唔見狗義工偷人啲狗
奴隸?
我見人地海味鋪啲貓食得好過我
日日瑤柱當零食喎

唔好咁多FF啦,成日將自己幻想嗰套當現實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞