多圖 貓義工撚擅自攞走酒樓隻貓(2)

1001 回覆
63 Like 29 Dislike
不如你領養我啦
我都好慘 隨時比港共啪
你唔好再眾人皆醉 得你愛動物咩?
叫你唔好偷野呀
因為佢攞咗隻貓,問有冇主人,酒樓講咗佢地有人養緊,要返隻貓,條女唔還,就係偷。
當然依家條女聲稱同酒樓傾緊,噤咪再睇吓條女還唔還貓或者結果係點

同埋,佢唔影相點可以噤快出領養

Tinder呃女人錢條友都呃完人錢,到處哂命
我果次係叫啲領養唔到既連仔自己捉喎
又關「貓義工捉貓」咩事
定係你想叫連仔做義工,如果係我尊重你
酒樓會執笠
人咪又會行出街無情情比車撞死
全世界既人生死禍福都唔到自己決定 ga la
全世界既人都唔使養貓啦

咁唔該你聽日將貓貓交返俾酒樓 交代聲 件事就完
貓貓有冇一個更加好嘅居住環境就由酒樓處理
不過你嘅行為同態度已經反晒咗你本身嘅人格
一樣還一樣,對方做錯嘢都唔會令到你做嘅嘢變成正確,依家佢就係偷猫。
好多白撚痴溫室長大個d傻閪都無接觸過真正既貓到底係點 一味覺得貓係寵物要人照顧 如果係既一早絕左種啦
隻貓係到養到肥肥白白 點解要人轉地方先
佢咁好快咪自己買張床仔放係到俾隻貓訓囉 捉返去托咩
佢反駁唔到
仲要加陰謀論自己鳩諗既野落去
條友真係痴咗線
佢地真係好撚醒,可能肚餓=個鐘響,知有咩做得唔做得,

知道邊個係錫佢地

所以我都幾喜歡養貓
其實漁農署一年捉貓既行動就唔係好多
但我知有啲人就捉貓 待領養 無人落搭就扔比愛協
都無人領養 就唯有啪

所以你話救 … 心照啦
香港d貓撚係咪唔知道貓嘅習性係夜晚出嚟捕獵,日頭9 hea訓覺?乜撚嘢夜晚要有瓦遮頭
擺到明見到風向唔啱啦,正常人凌晨三四點瞓啦,條八婆明顯知自己做錯。
深夜再推~~~

擅自拎貓合理化~~~

石義工應該可以憑:「喵~喵~喵~」
就知道貓貓想跟佢走

留名比人話我係寵物店既人/收左錢做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞