多圖 貓義工撚擅自攞走酒樓隻貓(2)

1001 回覆
63 Like 29 Dislike
咁似大陸嗰啲嗰啲言論既,有外部勢力入侵
知唔知有咩問題

依家重點係,佢仍然係度,但佢比人拎走左

原飼養人要拎返 呢班人堅決唔比

非常簡單,
還貓未
唔係幫佢啊 師兄 ,唔好誤會,但我見佢都真係想幫隻貓先想大家唔好再攻擊住,出發點都係想幫隻貓貓
佢而家嘅風向係:叫人唔好再講,因為畀到壓力人

還貓?有壓力呀唔討論
其實咁講啦,
生命自有出路
事實就係 人地無事 條八婆偷貓
做賊講到自己英雄
乜撚嘢叫做「當係流浪貓」?你不如查咗字典先,睇清楚個定義先?
扮傾架渣,肯撚定唔撚會還,貓義工d贖回條件可以無限加,還咗即係同全世界講自己柒咗
我見佢story三個鐘之前唔係話同酒樓啲人傾緊嘅咩
如果佢keep到裝修完咗之後比隻貓暫時唔使瞓街 完咗再返翻舖頭住其實我覺得係大團圓結局嚟
街貓有錯?點解要做鋪頭貓先係正確?
其實睇得出幫條臭閪講野個啲都冇養開貓,講埋啲野9唔撚搭8
岩 隻貓應該同你一樣都係弱智
怪錯左你既好意
辛苦你要係咁用腦兜
以家明你有咩苦衷
我都幾sure佢點都唔會還
甚至自己養埋隻貓 或 過兩手被人領養
然後仲自我感覺良好 以為自己做好事
你以為啦
尖沙咀韓國街以前有隻三色貓好靚 啲毛好乾淨好靚 佢都係放養成日係啲舖頭門口走黎走去
最鐘意訓有間韓國野張木櫈
唔見左1-2日 天下貓貓已經有人出post問 之後有係附近返工既人講隻三色貓有病定唔記得咩事走左

係到十幾年既貓 又有人餵開 比人啪風險冇想像中咁高
酒樓有人已經話係養開噤耐,酒樓養開既人想要返貓貓,而貓貓一直都肥肥白白,有人照顧,條女還貓,事件就完。

仲spin晶片、又話人吹風抹黑,jm9?
咩理論黎

我見到我個fd部ps5放係到封緊塵

咁ps5就梗係用番玩啦!拎嚟玩仲好過放喺度封塵吧?

淨係呢點我都有理由去拎咗佢部機返屋企

講普遍 唔好拎偷出黎講plz
正想講 街邊大把流浪漢講埋比你聽佢想有屋住你唔幫
就去搞鳩流浪貓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞