多圖 貓義工撚擅自攞走酒樓隻貓(2)

1001 回覆
63 Like 29 Dislike
雀都一樣,邊隻雀想做籠中鳥
想畀人捉走,拎去「更好嘅環境aka籠入面」

傳送門:
成日鳩up購買代替領養果啲人算唔算殺貓兇手?
https://lih.kg/wuDextX

果post吹到隻猫又生又死
我睇到你其他po都正常回覆 唔係癲佬嚟

老實講我依家都係care隻貓多過你 而家隻貓又唔會俾佢攞去比其他人領養 佢同酒樓啲人溝通到就好啦
我諗你care隻貓呱 如果睇返我一開始講啲嘢就會知其實我由頭到尾只係想呢度啲人唔好屌到佢太行
佢救貓狗都好耐好耐 照顧一隻貓仔並唔簡單 佢又唔係典型嗰啲貓義工 唔好因為一件事就屌到佢好似萬惡不捨咁啦
幫手推多你一下
成個post都盲撐比入屌到反皮
文又唔爬
一有機會就玩圍爐

以家彈句咁既野出黎
最型棍係你啦,一面屌人起底一面貼返人地啲po
我還我,咪撚加個地字,你而家回緊我,就跟番我既留言去回答,唔係就收皮。字都唔撚識睇,唔係好撚想覆你。
咁轉成「將你困在籠中」,會好啲?
哦冇,你咁定義就得
你依篇野第時好有用,唔該先
做錯就係做錯
我理得你之前做過啲咩
良好市民係咪拎良民證就可以亂咁犯法

其實證據都擺哂出黎
最新條件係要有張床 ?
屌佢老母係咪忽撚大左
咪係同埋子非魚安知魚之樂 佢點知隻貓住得唔舒服
如果條女無條件比番酒樓 你會唔會吊9條女
你係叫啲領養唔到嘅巴打自己捉呀
不過個引用回覆的確係講緊「貓義工嘅準則:想捉就捉貓、如果唔係就要好似你咁極力討好先有貓養」喎

明明我都有參與個討論,你想點切啲內容出嚟講?
多圖 貓義工撚擅自攞走酒樓隻貓(3)
https://lih.kg/2948296
你不如回答返點撚樣畫圈啦柒頭,spin黎spin 去,不如叫你老母話個圈俾你,你喺入邊做結界啊笨。
建議各位唔好跟車太貼先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞