多圖 貓義工撚擅自攞走酒樓隻貓(2)

1001 回覆
63 Like 29 Dislike
駁你老母閪咩,依家係你哋要說服我哋點撚解條女要捉走隻貓,唔撚還啊,你係咪戇撚鳩?
可能講完會打冷震
推你老母理咩
有個句就講個句啦推乜春理?
以家想人格謀殺埋人地酒樓?
就算由頭到尾訓街又點?
佢肥肥白白健健康康就係事實,關你撚事咩
關你撚事?????????
佢行為唔正常係咪應該去問完人地,人地批准咗先再拎?
對貓好≠可以做賊喎
其實而家唔係講緊執貓呢樣野係錯

係講緊隻貓係到十幾年執佢做乜 絕埋育有埋spca晶片啦 啪既風險冇其他咁高
至少隻貓咁出名 唔見左起碼實有人知
你要執貓b 好瘦弱 有病個啲貓 冇問題冇人鬧你
依你咁講
養貓唔洗植入晶片
我屋企有養貓,一日三餐都我餵
間中放下佢出去花園走
玩夠攰就會返入屋
咁隻貓係咪我嘅?
唔好怪佢…哩排阿巴單野搞到佢咁
救貓呢件事冇錯

錯就錯在佢唔還貓

同埋冇根據隻貓既身體狀況等等而決定需唔需要"救"

依家係屌緊佢地 所謂地"救錯左"而又"唔比返原飼主"
而家係條女唔撚肯還啊,做乜鳩呀?
可憐
可悲
乜你咁有心jer住我 受寵若驚
都咁大個人 要讀master 你就分清楚重點啦
猛咁jer住我 為乜
你咪理人講大話定點啦 根本無從判斷
但以家事實係隻貓有人證實到酒樓養開
條女擸走左 之後死都唔肯放返原處
就係咁簡單
直接pm問啦
歪理
咁就要去偷?
一街老同典下典下唔見咁撚有愛心?
一街浪浪唔全都幫?
係要偷人隻養左咁多年 有人照顧養肥肥白白既貓?
係cap圖到都見到條友已搵到人想領養
一定唔會還比酒樓

有無利是收就唔知了
woooow 仲要起埋底先覆
首先 當八婆唔偷 貓會死 已經唔洗討論
第二 幫貓一定唔只偷呢個做法 偷野就偷野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞