多圖 貓義工撚擅自攞走酒樓隻貓(2)

1001 回覆
63 Like 29 Dislike
成日見呢啲post
真係唔知班貓義工憑乜野判定隻貓所在環境好唔好
講咁多都係用嚟掩飾偷嘢嘅藉口
收皮喇,賊仔
學貓異工個logic應該係人地老豆老母冇教好就捉走先 再加放上網收領養費
支那:個細佬無阿媽拖住,生活好似好慘,捉到佢先由我地呢班異工安排佢地生活
直接認自己偷咪算
話禾地貓義工係天龍人 隻貓點養要我地批准 唔合我意就唔比返你 自己就一定唔會養 最多射去愛協整死隻貓
你又黎啦 臭蟲論
隻貓人地養既 佢點養唔撚關你事。
就係咁簡單
一係還貓 一係報警
其實我同意報警

冇咩必要仲同呢種人嘈
係中途住既伙食費,果一D叫利事
俗D講.叫紅包,叫老毛

佢地會堅稱唔係收錢 係心意
佢之前有單係救左隻竉物店貓寶珠既,當時大量連登仔支持佢既,不過呢次就發揮左本色去救貓遮
好似同思覺失調既人對話
妄想好多聲音講要害佢
佢哋Spin完未
勸條女還貓啦
咁撚鍾意捉唔見佢去九龍公園捉啲貓走?
係見到人地酒樓貓肥肥白白又得意先偷
講咁多廢話偷貓賊就偷貓賊啦
貓義工死全家下世再做中國人
石義工ig 最新update動態
仲係到講緊寶珠事件個條女

呢單野都未解決
憑咩?
憑我覺得

仲有隻貓值幾錢
跌落地下啲錢都冇記認架
即係代表攞得
支那:我地唔係拐子佬 見你做農村仔日日要做勞工咁慘 好易過勞死 我地「安排」你去大城市生活 佢地一定比到好生活你
屌佢老味,我都想變身貓義工去捉尻晒貓義工d貓
其實係咪為啖氣唔肯還貓
如果件事冇發大 條女應該就咁將隻貓比左人領養就算

不過我見有啲叔叔婆婆雖然唔識養貓 但佢地都真係當隻寵物係心肝寶貝 就咁拎走佢地真係會好傷心
係你問題
頸圈都唔戴
隻貓係個度十幾年 一直都係嗰度生活
你一句話覺得佢危險就捉走左 仲唔比翻人
你又知隻貓想唔想跟你走?
大大話話十幾年 相信佢都一早習慣左係嗰度生活
隻貓咁老 一陣習慣唔到新環境掛左點算?
到時你負唔負責得起?
人地酒樓街坊養左佢咁多年
你有咩資格同人傾 你憑咩唔比翻人
你都識講酒樓啲人對隻貓有感情 隻貓都有感情架
你一嘢捉走左令佢地冇得再見面會唔會殘忍左啲啊
危險唔危險係你主觀判斷
嗰度隻貓地頭佢點都熟過你啦
唔係針對所有貓義工
但係你作為貓義工 你完全唔了解隻貓 冇諗深一層
睇到呢度 唔該!
比翻原本嘅生活隻貓 比佢係最熟悉嘅地方安享晚年
唔好再拗喇
已經賣哂
無啦啦捉鳩人,人地十幾年有自己既相處模式關你鳩事咩
一句我覺得就乜都合理哂,屌你老母
其實香港咁多人嫌煩買貓都係呢d所謂貓義工一手做成
係呀 係話撚緊你呀

你成世人做既野係0意義呀
仲因為你多左人買貓
你冇幫過任何人 任何野 連貓都唔會多謝你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞