你 班 苗 撚 嘈 撚 夠 未 ?

1001 回覆
4187 Like 324 Dislike
真 被害妄想
正皮
仲有班初頭反苗近期跪低嘅
捱到今日終於屈服
就會有班人出嚟 respect 辛苦巴打 乜乜乜
依家比佢哋講到我哋打針係為咗與別不同
潮文
被共產黨迫到癲左?🤔
你打唔打關人9事咩
https://www.youtube.com/watch?v=Y2kYTf5Zs38&ab_channel=GameofThronesBestScenes

見到d反苗人士成日鬼曬咁嘈就好似見到Joffrey咁
接龍:

我係要講呀咁點撚樣呀?你理撚得我姐

我唔會搬d咩論點出黎証明我冇嘈到你

我想講就講囉 道理喺我度 把口又係我度 我講嘢關你撚事咩 我講嘢係講俾啲明辨事理嘅人聽

人哋講嘢唔啱聽你就屈人嘈 咁撚煩既你哋?你哋鍾意唔打針咪唔好撚打囉

(9up勿認真)

安慰劑
咪撚係
唔感染咪唔撚會重症。 打黎做乜
呢班極端反苗根本係PR 或者五毛喺度刻意挑撥,同2019年嘅時候嗰班將黃色經濟圈門檻拉高然後再批鬥人嘅手法一模一樣

我識身邊嘅反苗都係正正常常
抽高稅咪即係比緊extra囉
其實會唔會有可能大家諗得簡單左
乜撚都聽人講,自己唔識睇?
自已睇睇3針後serum 對omicron 既antibody含量升到幾多先講野啦...
下 明明日日熱門都係打完疫苗後死嘅新聞
幾時有圍過爐
你估係連登大聲批准個d唔係靜雞雞打大針咩

最撚黃就定係坐係電腦面前上連登批鬥
講得好啱,你打唔打真係關我撚事
所以唔好再開PO講咩堅持咗幾耐唔打針,冇人想知
唔好講咩政府公司逼你打,個人選擇黎咋,冇人想知
同埋打唔打真係個人選擇
但唔該理性少少,科學少少
唔好吹到副作用幾大幾大,效果就零咁
一句"我唔中意打",冇人會勸你打喎
無撚有錯,打唔打關你撚事
唔需要講咩科學咩理據,唔鍾意打就係唔鍾意打
事實係你限制我生活,剝削我自由,以求達致你要既結果,無得拗
煩得都係有人關注姐同有價值姐
咁未留意下人地關注啲咩要日日講咁煩

當唔同聲音無埋就真係咩都唔洗煩
不過遲早連登都安定好架喇
實名制都準備緊 到時候慢慢穩定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞