你 班 苗 撚 嘈 撚 夠 未 ?

1001 回覆
4187 Like 324 Dislike
我證明到你條女真係平
明明情況唔一樣都用黎參考
個死亡同重症比例係咁drop又當睇唔到
都痴撚線 仲要話自己medical worker
清佢老母0咩,好似北韓咁鎖國咪清到0囉,成世都唔好開就啱
歐盟話打加強劑影響免疫系統
苗撚又唔睇新聞
😂😂😂笑死我
其實我覺得而家各項mandate都係鳩做,可能今年之內全球範圍呢啲mandate都變咗行禮如儀。我冇proof (same as some of you) 但我認為口罩,戴咪戴囉,不過對住airborne係冇咩作用。
Medical野你用中性詞語去講
傻撚左? 依家支針明明無用
都比你地講到打完會完結個疫情一樣
你越黎越少隊友啦
努力開多d post圍爐啦
過多一年你地就變哂苗撚架啦
歡迎加入
我都唔撚打
支持樓主
我唔係唔信地球係圓,係我唔想自己去證明姐
你打囉,十年後無穿無爛同我講聲
我果陣就信疫苗無後遺症啦
而家我就食花生睇你地做麥哲倫
依個真係睇你點揀,
當外國個個與病毒共存,基本上可能好多人都帶病毒(冇病徵),
你香港點同外國交流
同埋你唔打針你去外國點算依家我唔係話佢唔比你去,而係就算佢比你去,你去到嗰度染到嘅機會極大,你點返香港仲要雖然話omicron弱咗,你又點肯定你一定係染omicron
打唔打就自己選擇啦
問題係苗撚又好 反苗撚都好 係要灌輸自己嘅價值觀俾其他人 但根本部分極端嘅人唔會聽你嘅論點
咁拗嚟做咩啫
時間會證明一切
你既專業我暫時睇到係唔update既

我唔打關你撚事
咪撚同我講咩仁義道德
係你地教識我呢四隻字無撚用
只有誰大誰惡誰正確
//美國、英國和新加坡的 COVID-19 檢測數據發現,有接種疫苗與未接種疫苗的人感染Delta SARS-CoV-2後鼻子中攜帶的病毒量一樣多。//
淨係防到重症,冇話防傳播,如果防到傳播就唔洗口罩
中國13億人係 科興,
即係最old school 果隻廢疫苗,
加上長期閉關,

好似新生嬰兒從未接觸過病毒,
一旦開關,同世界接觸,
如水銀瀉地..一發不可收拾.
冇得比較,你點知如果依家仲係冇針,會唔會中嘅人仲多過依家幾倍?
本身疫苗的確係會抑制症狀令到冇咁易傳播,依啲係科學常識不過如果你哋反到反埋科學就冇嘢好講,唔好話CDC FDA WHO信唔過,你自己去搵返十年前bio書睇都有講
好 啱啊
總之時間會證明一切
唔使嘈
打科興同上海復星為共產黨服務
咁又要驚到唔敢發誓中左唔入院
做到足晒既,真係要入院係唔好彩,固意做少d要人救既係仆街,呢樣野有幾難明呀支那人?
support樓主
根本就係因為香港個個戴口罩所以爆唔起,外國人唔興戴未多奶嘢囉。戴口罩根本就已經夠,打針只係做多一步但唔係必須,迫針係反智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞