你 班 苗 撚 嘈 撚 夠 未 ?

1001 回覆
4187 Like 324 Dislike
反苗撚特徵係,一狗吠疫苗,百狗吠人苗撚。而家仲班反苗仲要精神分裂話從來冇開PO嘅苗撚煩,on9 到一個新極限
識嘅 一個中風 一個歪咀
又話打唔打係自由
我又唔係專業 你要笑就笑
但咪撚離題 依家講緊依家打針無撚用

其實你地駁到依個未?
幾百人 打完針死 無一個人負責
你先係戇鳩到一個點
苗撚: 打咗針 死咗 一定唔關針事
咁多新聞就睇唔到
高傳染力嘅Omicron喎,以色列我就真係唔識喇,就香港而言,依家香港每日有冇30宗?如果嗰四百萬人都冇打針,咁仲會唔會係每日得30宗以下?如果外國完全冇打針,重症會有幾多?其實你都答唔到囉

你講嘅所謂打完針都爆得勁,不單止係受多種因素影響,仲要係冇得做對照嘅。就香港而言亦都唔係爆得勁喎。吹兩下就話係証據,就話可以推翻哂其他實驗同觀察數據,你個腦就真係爆得勁喇
我唔係專業人士都知呢句唔係必然
你唔想打未唔好打囉,苗撚無嘈你呀,係共產黨嘈你咋嘛
13歲女童接種疫苗後死亡 院方:並非異常事件 毋須呈報
https://lih.kg/2846743

點解死果個唔係你
又扮睇唔到新聞啦
美國依家1日百幾萬中武肺死千幾個,你幫手搵下疫苗死亡率?
以色列肯定已經滅咗國
咁多人打咗毒針
我自己會負責,唔駛你 咁好心
但事實上得天花唔一樣 某程度上接近係
天花去到後期有啲人中左都無死到
只係牛荳發現得早 佢遲早都係會消失
其他致命性高既 都係非空氣傳播
話係定律都唔見得太大問題
未必對omicron有, 但都未必冇
無打有冇必要打, 呢個我冇料冇knowledge去評論住
但打左真係抽唔返出黎, 打之前做定功課自己諗, 睇下有冇必要

個人黎講香港咁少case, 我真係唔驚要出trip另計
疫苗死亡率比武肺高

屌鳩佢哋就淨係識拎香港嘅數字嚟講,明明講緊死亡率,佢哋就齋睇人數多少

利申:唔認同逼針,香港依家情況亦無打疫苗嘅必要
文科仔
你冇一個對照就落結論話冇分別
全部人唔打同全部人打左究竟係咪冇分別?
你只係睇到一個情況就鳩up
最反智係打針加清零
量地 不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞