你 班 苗 撚 嘈 撚 夠 未 ?

1001 回覆
4187 Like 324 Dislike
我話‘你不如講睇打針人數’
就等於我又係羅啲有強制成份既數據黎打飛機?
師兄你閱讀拎咩grade
可能文盲
唔意外
又被害妄想症

我只係指出數據上冇打疫苗中招入院機會高
=我迫針迫死人
大家言行不一其實都幾慘。樓主可能見大家咁多likes,就堅持落去,點知轉頭撚頭就發現啲打針率去到接近九成

跟住政府見數目差唔多喇,就立法規定所有冇打針嘅人全日早午晚都嚴禁堂食,禁止進入指定場所,咁樓主到時打唔打針好呢

#952叫樓主發誓講明最後打咗針咁點先,樓主覆埋就仲大鑊。

講''點撚樣都唔會打針''會有like,''喺鏡頭面前吞服洗衣丸''都會有like,每個like代表啲咩我就唔知,但我就好想睇下最後樓主若果真係堅持到嘅話會得到咩結果
我第一句已經講無話打定唔打係岩 只係邊面多人撑 你係邊句睇到我話打針唔打針
我知喇 你地一定係沉默的大多數人 風向已經轉左 個個都撑打針 不過投票輸左
咁你提黎做咩?返工被迫打針都話有少少情有可原 你覺得你哩啲係咁護航既真心膠冇份促成宜家既局面?
講事實就等於護航
果然係支那種
不問是非只問政見
我地個啲就唔係事實?你含撚死啦低智商賤種
你個啲事實仲要係建基於你最愛既官方數字之上

淨係識訴諸權威既垃圾先係貨真價實既奴隸
係呀 就算美國官方數字都唔信
因為淨係訴諸權威
小報論壇農場就真既 因為咁樣先顯得出你地獨醒
英國首批疫苗接種者死亡
https://lih.kg/2847416

冇見過 就要見下
真 入面見到既咪係成班反苗諗住有得圍爐衝哂入去
點知谷住谷住啖氣
老羞成怒比負評
笑死
結果咪變成苗撚圍爐
根本兩邊都喺度圍爐
冇一邊特別高尚喎
其實少數派先需要圍爐嘅
我:紙皮都得 你不如用condom啦on撚柒鳩

匯豐投降:哦!你支持用condom

其實係覺得你好無聊啫
呢d都叫苗撚圍爐?你識唔識咩叫圍爐呀,返小學讀過啦我就無見過有苗撚開post 係度求慰藉,又要you’re not alone 爭在未唱歌

你搵左咁耐先搵到個唔關事既post真係服撚左你,一句講哂反苗撚轉軚一世無得發圍
笑到氣咳,唔打咪唔打,煩撚到
你咪唔好打囉,上嚟刷存在感做乜
就係你哩啲廢西完全唔會懷疑其他可能性 政府先可以一句唔關事就收哂你地皮 傻系 以為自己好撚醒個個係你
由頭到尾都知有風險?又無迫人打
只係帶出唔打入院率高好多
有咩問題?
宜家既官方指示係冇迫人打?屌你pr 嚟架
宜家帶頭迫所有政府工要打針 慢慢收窄所有地方出入都要打針 咁私人市場既公司可以點唔跟呀屌你老母 你真係咁撚天真定點
官方迫關我撚事 你唔好再地圖炮啲
你哋係咪咁邏輯不分?

反對官方迫針就要反對所有對疫苗有利既訊息

敵我矛盾 別人支持我反對?
你話唔係咪唔係囉
剩係識叫人返小學
現實中多數人根本唔care呢啲爭論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞