你 班 苗 撚 嘈 撚 夠 未 ?

1001 回覆
4187 Like 324 Dislike
咁你出街?
最煩係屋企啲廢老,又話唔打惹啲病返嚟,又話打咗唔會有重症嗰啲戇鳩野戇鳩野。
我會覺得你用經濟壓力去谷人打針(即係生計),其實已經係一種威逼。
我唔認同可以辭職完完全全係一種選擇來。因為有人要養家要盛,對呢d人來講根本打唔打針唔係一個選擇來。

咁當然,呢個觀點有人認同,有人唔認同,我明ge。

但呢個係主要原因點解我對強制疫苗咁撚反感。今日政府可以逼得你做A,他日就會做埋B C D
防到病狀,你唔洗入廠、唔洗人照顧你,可以如常活動已經有用啦
所以咪話十號風球去滑浪唔係個人意志權利問題囉
地球係平 地球係球體既機會係零
有幾多%有用係睇大數嘅,所以咪話你係咪樣樣100%做到先收貨囉
笑撚死
佢哋係邊個 反正我現實識嘅人8成打咗針,冇一個會覺得唔打針就係自私,我淨係見過政府咁講

睇完呢個post先發覺反苗班人先係最煩。我明你地好慘,你地有自己對科學嘅睇法,覺得唔打針好啲,但又俾政府迫去打。但係你都唔係怪落班去打針嘅人到架
其實全世界都逼緊針
加拿大嗰啲先癲,唔打要比醫療費
你唔鍾意打咪唔好打,你冇得周圍去係你個人選擇
所謂的反苗實際唔係反對所有疫苗,而係反強迫打針
既然反強迫打中國肺炎針, 點可能屈9人無反科興

不過柒粉Wagura#353546係呢個水平

--------
再者話反苗的人無屌封區又係不實抹黑
反強制打針引致UST南亞仔班苗撚惡意滋擾的會員大把人出聲批評過封區

理由係過去靠封區檢測搵到的病人太少,而本身致死率好低
而成堆人排通宵係影響居民生活同加大感染風險
你隻傻閪個po咪屌緊迫針,點會唔關我事?

請問唔打針冇工返,好多地方唔去得係點樣既“閣下自理”,自理到就唔使屌鬼啦
我地冇迫你地打針呀
係政府迫你地ja 唔敢同政府嘈 走黎屌我地打左針既人?
唔係咁廢呀你地?外國d人都上街反疫苗啦 咁又係既你地習慣口水抗爭
欺善怕惡就係你地囉
苗撚係一種精神病,遭香港政府迫針演化成憎恨,諗住拉埋其他人落水

班無恥小人成日話係港共迫你,你做咩屌已打針的人
會員UST南亞仔呢條知名苗撚就係最好的例子踢爆呢班人的真面目

條撚樣屈9人反科學, 實際上所謂反苗係反強制打針,係講侵犯別人的選擇權

用抹黑手法人格謀殺受政權迫害者是否共犯?
正如絕大部分小粉紅都無份屠殺維族人, 但小粉紅的存在是降低共產黨迫害平民的成本
黎智英#24339
https://lihkg.com/thread/2395814/page/1

樓上有班人話反強制打針的人學歷低
你班人的同族認左自己冇bno 冇學歷 英文差

咪就係因為自己條件唔好,所以苗族人發言總是高高在上
呢個就係自卑變自大

遭政府迫針於是就通過屌9堅持唔打針的人幻想自己成為掌權者一部分
正如小粉紅就最堅持共產黨, 反而班官二代少出聲
喝地溝油的命,操中南海的心
我懷疑你哋係弱智閪嚟。迫緊你哋打針嘅係叫 “港共政府”,唔係 “苗撚”。苗撚係無權迫你哋嘅。
另外,冇人想無啦啦打針,邊個非法政權製造呢隻生物武器出嚟?唔該你哋班傻閪五毛唔好同支那洗白,一味冷嘲一般市民做 “苗撚”,日日出PO咩 “苗撚進入”,但從來唔鬧港共,唔反強檢,唔反科興。問你哋點解,就一味顧左右而言他咩 “反得苗疫就反科興”。但係你哋五毛閪就冇一個PO 有提及科興同強檢。 躝返去食屎啦,五毛閪,正撚樣
屌你老母
你屌人陰謀論唔使理據架你老母?
ID2020 project
打針係保護人?打針唔會中?打針唔會重症?以色針全民谷完針 爆得仲勁 乜野事呀 你啲資訊咁唔update 既

打針原本設計就係保護自己 但宜家根本連哩樣都做唔到 仲要人冒極大風險

根本打完針 已經有成堆人唔舒服 有運動員要退疫 你地啲苗撚係咪打完針就冇再follow 哩啲新聞
好撚好笑?
點止屯門呀屌你地苗撚真係信徒嚟 武肺一直都都係靠自己好返 仲要好多都冇打針冇重症冇乜唔舒服 宜家打針既追巴士都心口痛 一大堆人唔舒服 有運動員要退疫

你地啲苗撚係咪打完針就冇再follow哩啲新聞
Up 乜9呀你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞