你 班 苗 撚 嘈 撚 夠 未 ?

1001 回覆
4187 Like 324 Dislike
弱智真係唔係扮!因為你根本就係連弱智都不如,你想扮弱智等你自己可以呃返一丁點尊嚴也沒有能力!打針唔係注射外來物質入自己嘅身體用以改變身體物質咁係乜??
你條白痴仔自己都話攞痳疹、生蛇嚟做例子啦!咁你係唔係連佢哋都唔使救治呀?!答啦!我唔揾流感針呢類咁接近嘅例子唔通我揾你老母當年唔打避孕針俾你老豆中出生咗你呢條讀死書嘅廢物都不如嘅有機體仲要攪到周身傷病兼產後抑鬱都有權接受治療作類比呀?!
發誓先!話唔打又打,點先!
嘅然你信奉服從論嘅咁你咪……信政府!不怕!!!
改變身體物質
讀死書
陰謀論者真係全部都IQ又低EQ又低, 書又讀唔成, 永遠都係社會最底層日日悲天憫人, 唔怪得要反社會
反苗就反苗啦, 之前又唔撚認, 露哂底啦垃圾
咁你讀咁多屎片唔信政府就嘥咗你啦!記住喎!乖乖豬聽袁sir話戴多兩個口罩出衔!頭頂裝風扇!唔所謂清零嘅話就永續防疫!就算餓死都在所不惜啦!反正你咁高學歷,成世人拎住張沙紙打飛機嘢都唔使食就飽㗎喇!呀!為咗顯示你自己係高學歷英才記得打多幾針啦喎!你死快啲等你快啲負上社會責任俾哂啲器官權貴,你條屍淨低攞嚟做肥料夠哂環保囉!
幾時加入共產黨玩文革? 你呢類人一定可以鬥地主鬥到大放異彩
慘得過你條垃圾走光露咗底原來係政府嘅走狗閹人?!
做共狗做到驚俾人鬥返轉頭呀?!早知結果又何必當初呢?!
講你呀智障, 文革咪係批鬥知識份子, 覺得無才便是德, 所有人都迫害無產階級(啫係低學歷智障), 但又以為自己好撚醒, 鬥死哂啲叻人咪池中無魚蝦自大囉
以低學歷, 無學識為傲, 黨會好歡迎你呢類忠誠垃圾
我衰極都叫做喺個池到!你就直頭喺個井到以為個天就係得嗰幾尺大有學歷無常識無知識咪就係你呢類人囉,況且分分鐘你啲所謂學歷係吹返嚟添!小心呀!你走去扮知識分子攪到俾你啲行家批鬥就柒上加柒㗎啦!
知你猛咁讀書考試都舐唔到黨嘅腳板底做唔成忠誠垃圾好悲哀啦!……
你無撚腦
無論點就收皮啦
你分清論點論據先啦
無撚腦係論點?
睇#1 like數咪知邊面多人撑
你打唔打關我撚事咩 屌你
你不如講睇打針人數咪知邊面多人撑
笑死 拎正負評打j
打針唔一定係撑打針 好多為生活而唔情願打
你咪又係拎打針數打飛機 咁點解咁多人打左針 點解係9比1撑唔打呀? 唔係1比9撑打針?
咁睇全世界囉 英國無迫針都9成人打
我無話打岩定唔打岩 打唔打個人意願黎
只係講邊面多人支持 多人打係因為唔打有限制措施 如果之前改為打左針無得返工堂食 一樣變到無晒人打 你咪又係羅啲有強制成份既數據黎打飛機 呢度就無成本去表達 香港7成打針率 咁而家呢度9成人撑唔反 咁樣已經証明好多打左都係唔撑打 你唔順咪開個post要撑打針既人多啲like黎睇下羅
咁係咪要檢討下點解起大白象就幾千億, 公共醫療資源咁少?
未冇中國肺炎之前急症室咪一樣爆到七彩, 關咩事啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞