你 班 苗 撚 嘈 撚 夠 未 ?

1001 回覆
4187 Like 324 Dislike
病毒變咗種
omicron傳染力好似高啲但死亡率低到一個點

香港接種率冇以色列咁高
反而冇爆得咁勁
就知打針同防疫冇必然正向關係
認同

班反苗撚連自己反緊乜都唔知,不斷呃自己1+2=100,3=0,我反逼針但認同疫苗有效都變到有份逼害佢哋咁
講應唔應該就已經有問題
現在香港政府係用唔比上學/迫奶共商家炒唔打的員工去迫針

你研究完覺得唔應該打就應該屌臭苗族
你研究完覺得應該打更加要屌臭苗族

覺得應該唔該自己去打針,而唔係支持政權用威脅恐嚇手段去摧毀別人選擇的權利
啱啱先話自己識嘅人入面無人中武肺死,轉個頭就屌人倖存者偏差
嘩 你啲common sense你哩啲cctoy 仲低賤過五毛

單單都唔關事 壓到0.01%都得啦
你真係on9個喎
講緊支針呀
講乜鳩
而最重要係支持迫人打針最大聲的係苗族黃絲
班藍絲老野反而係最唔踴躍打針

班人始終唔曉尊重別人選擇唔打針的權利
其實咪港豬既本來樣貌 不嬲都垃圾嚟 勁多魚蛋論者
你哋又搬龍門, 你哋反苗就走去嘲笑苗撚。你水準好高?我懷疑你哋班反苗撚閱讀能力出現問題,但又扮學者。講嘢冇邏輯可言,仲要被人踢爆淨係放大對佢哋有利嘅資料。誤導群眾去嘲笑人。
一直強調打唔打針係個人決定,冇乜嘢好嘲笑。迫人打針嘅係 “港共政權”,唔係苗撚。但反苗撚就日日出Po嘲笑苗撚。
你搞清楚先啦,話人水準但閱讀又出現問題
淨係返工返學已經冇得避
支持反苗撚 不過記住買定棺材準備過身
In this randomized clinical trial that included 476 patients, the duration of symptoms was not significantly different for patients who received a 5-day course of ivermectin compared with placebo (median time to resolution of symptoms, 10 vs 12 days; hazard ratio for resolution of symptoms, 1.07).

邊個ward啊
定你淨係負責洗廁所?
Ivermectin有用都講得出
以色列滅咗國未啊
打咗差唔多成年
死亡率有冇顯著增加啊
佢地既論點係因為苗撚唔團結 唔企硬 反對都妥協去咗打針 所以成為咗港共强推既底氣 姐係苗撚係助攻者 所以一直對打針既人/苗撚有種恕念 不過其實主要都係屌啲真心認為疫苗係好野嘅人?

講真 都冇乜選擇 打針真係博一博自己冇事 之後移民吧
Faucci 份報告都話有用喎
睇#1 like數就知啲人撑打針定反打啦
一啲係5毛收錢 瘋狂帶風向係工作黎 不停留言
打唔打係個人意向 你理得人打定唔打
唔打我無堂食 我無娛樂 關你咩事
話拖累醫療系統就夾硬黎講 咁屋企火燭都唔可以叫消防員 因為你自己屋企無做好防火設備 你求救會增加消防壓力 比人打劫強姦等等.... 都係一樣你自己無做好保護 你999會增加警察壓力 你有心藏病 癌症 愛滋.... 都千祈唔好去睇醫生 因為無自己唔保持良好身體 去睇醫生又係會拖垮醫療系統
淨係知打完針全國確診率就不斷升

你要計埋疫苗出事計同死亡率喎 不嬲死唔去先慘不過點會關疫苗事 佢地身體差咋嘛下話
仲有,佢哋反苗出嘅所有PO, 全部都寫長去批評西方疫苗,隻字不提科興同強檢。一質疑你哋,就扮晒嘢話,反得疫苗就等於反科興。但從來唔PO科興嘅科學數據。從來只係放大西方報導個忽仔嘅字,然後誤導群眾。人哋西方報導成篇文章明明講疫苗有效,但就只放負放大對五毛有利誤導群眾嘅一段文字或一幅圖。
扮專家都未輪到你哋班連登PR.
Exactly!
咁有冇啊屌你
同埋講緊死亡率又spin去死唔去
你個龍門搬得都幾快下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞