你 班 苗 撚 嘈 撚 夠 未 ?

1001 回覆
4187 Like 324 Dislike
追求事實都比人問咩心態
唔出奇 自己受唔住 走咗去打就想拉晒全村人落水 要死一齊死
咪撚俾D道友迫到你打針!!!
呢樣情況都會出現, 唔奇
打針冇打針兩邊都會搵自己圈子
冇人知個mission 真正目的係咩
你又幾撚好笑架喎
出數據=谷針?
你講D假既野,錯既野就梗係有人批評你架啦
唔關利益事架喎
就好似有D人借連登CAP水
就算我唔會俾錢佢呃,我都可以屌鳩佢
歐洲打咗七八成,BOOSTER都打埋
但都爆到咁
醫院都係爆滿
咁請問個分別係邊
而香港爆極都爆唔起
有冇諗過其實爆唔爆同疫苗根本冇關係
你不如講左我知 依家打有咩用先
依家情況係打左都會中
都會去醫院佔用資源 一樣會傳染
而傳播率無咩分別 而重症率又唔高
你唔好攞舊數據我睇 無用
你有讀傳播控制我都有
想知可以點答我
答到我聽日即打po針卡
咪ID 2020嗰個project

你google下,微軟為首,好多大公司,包括MasterCard同某啲政府都已經加入

目標係全球digital identity,一app / 一個體晶片就記錄哂你嘅passport,健康資料,購物紀錄

超級大生意嚟,所以我估因為咁,所以同啲政府仲有大公司一齊谷針
又話疫苗代替唔到口罩,但又話唔打疫苗就係唔防疫,咁到底防疫係要打針定要戴口罩,定係要兩樣都做曬?
如果兩樣都做齊曬啲人又中咗招咁其實佢係有冇付出防疫?有付出防疫仲點樣會中?
媽呀好亂呀
想知打完針係咪可以唔駛隔離
露咩底?
照你意思,''打針可以防重症/減重症''係無乜好爭議,至少係好難質疑

其實防重症意味住打咗針受感染者嘅病毒量較低。帶毒者嘅病毒量較低就意味住較難傳播

一講到全民打針可以防重症減少傳播,你哋仲可以有咩講?
2019年反送中抗爭→中共港共陰謀敗露→中共港共加大力度以國安法迫害港人→美國制裁中國→中國漸漸陷於困境→首先施放武漢肺炎病毒於武漢市以掩人耳目再繼而向民主發達國家施放各類該病毒以圖從制裁困境中解圍
⬇️
中共唆使港共推行有追踪功能兼中港互通之安心出行健康碼→以「反恐」為借口計劃實施手提電話實名制以配合上述之健康碼→再以智能燈柱24小時追蹤及鎖定每個市民資料及紀錄→中共、港共合謀施放武漢肺炎病毒→港共以「抗疫」為由實行以疫、恃疫謀權再以權謀私剝奪港人人身及言論自由→借「疫情」用強制手段脅迫市民注射非常有可疑的「疫苗」→港共試圖立例向市民推出器官捐贈自動被加入機制尤其大家特別要留意「安心出行健康碼」、「智能燈柱」、「強制注射疫苗」及「被動加入器官捐贈」係一整套計劃!係中共及港共嘅永久私謀策略!
咁既然兩個風險唔能夠相提並論
上面係醫院工作嗰位哥仔提出 冇打針就要簽生死狀唔可以入院接受治療, 咁打疫苗簽生死狀今後唔可以醫任何相關後果 更加冇問題啦係咪?

諗下都知怪怪地啦, 根本兩樣所謂嘅生死狀都唔應該存在
苗撚清醒下啦,政府想你打支針為左咩
真係為左你地身體健康呀?想通關奶共渣傻閪
你地驚就自己打,人地打唔打唔怪其他人事
係打左可能中左無咁嚴重,但打左都會中呀傻閪
就算全港打曬針,都只會通大陸關
有撚排都唔會去到旅行 醒下啦
咁佢目標一定要100%人口參加啦
隔幾日就要開個po出嚟精神喊話

邪教咁撚樣
你係咁用啲咁中性既詞語 較難較難
你到底識唔識架
中和率咁低 佢依家傳播率咁高
你點樣較難傳播?
防重症 新變種侵害性咁低 防咩野到底?
你戴好口罩 一個鐘換一個 勤洗手就真係較難啦
真,你未由班唔打嘅人自己死囉,清走呢班智障對社會唔係好事咩,迫乜春
正解
樓主:你班苗撚嘈撚夠未?
Also樓主:苗撚入嚟繼續講丫柒頭

利申反苗
全世界反苗撚都係基於不信任

因為谷針果班一開頭講支針既威力已經不復在

你問心而家打左針果班 有幾多個係真心信支針?
睇怕6-7都係 純粹各國政府有d強硬政策
要求打左針先可以換取部分自由 先會有一班人屈服

簡單d講

我話撚知你咩針,你比我去飲酒就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞