你 班 苗 撚 嘈 撚 夠 未 ?

1001 回覆
4187 Like 324 Dislike
大家信政府啦
政府叫大家打針,打完可以通關,依樣都係好事
同埋就算無效嘅,政府都會叫大家打第3,4針無事嘅

我唔明大家點解解唔信政府囉
香港仲講人權自由笑死人咩一係移民一係做蟻民,反苗撚拎有冇效做例子做咩用?明明都唔係有冇效問題
Lihkg邊個逼你打?
即係你認同:如果疫苗可以預防感染,而你又無打,就係種會影響到人嘅行為,唔係自由意志同個人權利問題
咪撚係囉,政府迫你打針你就走去屌支針同屌人打,用下你地個豬腦係咪屌啱人啦?

Mass media左膠,政府deepstate,科學家收左錢。唔知邊到黎嘅news就可信,其餘唔啱聽一律左膠deepstate收左錢,總之我唔撚信仲要譴責你信。
咁唔滿意咪學歐美咁遊行示威囉,你班廢柴又唔敢呀,一日到黑剩係貼歐美示威拍keyobard當做左。
然後日日上黎阿吱阿咗摩洛哥。我支持你地唔好打呀,含撚打死全家啦。
二月打後可能就睇到打同唔打既分別
都唔知有乜好拗 根本苗撚同反苗撚兩邊都有痴線佬 要打既一早就打左(唔理係為返工身不由己先被迫打定自願上電果班) 到呢刻都堅持到唔打既點逼都無用架啦

苗撚就話反苗撚引戰先 反苗撚又話苗撚引戰先 個情況真係變左小學雞嘈交咁 拗羸又點? 根本唔係豆苗有無用既問題 我地呢啲賤民係要被擾民既措施玩架啦
以後美容雞sell你嘢
一句冇打針已KO
新加坡好似係俾個開關期大家
共存
打唔打針中咗都自由負責
有幻覺幻聽及早就醫
要100%預防到先叫預防到?
咁真係有啲難度
要100%防到你先打,咁你使唔使100%確保到行出街唔會畀車車死 先出街?
從來都覺得每個人要為自己負責
打咗針 負責返打針後果 (利申: 苗撚打哂3針)
唔打針 負責返唔打針後果

我最不滿係政府日日話要封關、封gym、禁堂食、安心、限聚,同埋個啲有扮促成嘅恐懼撚

最戇鳩係個啲yc, 又話唔鐘意打針(驚死),有兩單case就屌人出街,係街屌我唔帶罩,日日問幾時停課wfh, 又日日屌政府唔封關。同時,依啲人又好鍾意問幾時可以去旅行,妒忌英國嗰邊周圍去玩,根本係人格分裂。
重症唔會用多咗醫療資源?真係無影響到人?
又要100%防重症先收貨?
你都on 撚9 9唔搭8
依家係打完唔單止唔100% 有效
仲可能有副作用,打唔打對於傳染性又冇起作用
即係唔打有可能重症,打咗有可能嚴重副作用
仲要支針冇guarantee 幾年後會點。
一路都要啪針嘅話 打到5/6/7/8 支 到時有更他問題 會點?
懷孕又會唔會有問題? 根本好多嘢都unknown
Take vaccine 同唔take vaccine 都一樣大風險
點解一定要打? 用下腦啦
同意巴打嘅講法
而家0%效用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞