你 班 苗 撚 嘈 撚 夠 未 ?

1001 回覆
4187 Like 324 Dislike
你哋班反苗撚日日出Po吠苗撚,唔撚吠政府。欺善怕惡,收支共錢係度吠。一個po, 一個like 幾錢?王力宏老婆講咗你哋嘅價目表出嚟。
另外,有妄想症就快啲睇醫生。唔係好似689咁,無得醫
你哋五毛就係呢種水準?
嘩 你咁信政府嘅

講到你唔係搬龍門咁 不過咁呀 如果撐苗都要搬龍門 咁仲點解咁大口氣支持迫針
樓主pin哩個仲好
賠償呢啲已經係事後嘅野
其實應該要去跟進去睇出現嚴重事故啲人係發生咩事,可以有啲咩檢查更加好咁去判決一個人適唔適合打呢枝針
咁相信會攞到數據去改良枝針,亦都令人會放心啲去打
但而家就係好草率咁一過十四日就當唔關事可以唔通報
咁有冇啊屌你老母

你唔信政府嘅咪拎啲唔係政府嘅data出嚟

拎啦屌你
大把文科都要讀stat
咁你又證唔證實到聲稱唔關事既疫苗死亡個案係唔關事?
你credibility 都俾唔到人 要人地黎幫你既理據validate? 收皮啦垃圾
有難度就撚强推啦屌你老母你支針仲要係預防唔到 跟住兜到話防重症 但都係有人重症
打完咪又係無自由,係度賴三賴四
證您老母,打左第四枝未?
樓豬
你又有道理喎
其實苗撚先似PR
日日喺度吠
帶風向市民鬥市民
*反苗撚
Sor
不如開個疫苗台俾你地互屌啦
最近我識條友,佢同我講防火氈唔能夠抵受任何高溫嘅火,太高溫嘅火都係會燒熔張氈,佢話防火氈唔係100%防火就即係冇撚用啦

我話遇上小火災嘅時候防火氈可以撲滅部份火種;遇上大型火災嘅時候等唔切救援人員嘅話,你捲住張防火氈衝出火場係可以減少大火導致重傷嘅機會。佢就話有人用咗防火氈都係燒到重傷,然後話防火氈冇撚用就咪撚賣啦屌佢老母

我心諗依條友咁弱智但又冇白卡福利真係好可惜
混入大量唔同嘅因素,然後結論只抽其中一個因素(接種率)嚟解䆁個結果。撈咗咁多因素去講咁冇嘢係必然啦。根本冇單一因素能左右大局

以色列嘅防疫措施,出入境政策,喺打針前後嘅分別大家又唔清楚;期間以色列嘅檢測密度同方法有冇改變大家又唔知,以上同香港處境有咩分別又唔清楚。迷迷糊糊將兩個截然不同嘅地方相提並論就有個結論走出嚟,加埋冇必然三個字做頭盔,咁樣嘅語言偽術除咗可以安慰反苗撚之外仲有咩意義
以色列政府嘅數據冇credibility
呢句真係得cctoy先講得出

仲有宜家係你話死亡率高喎
你嘅理據呢

唔好話係咪credible啦
你比都比唔到啦屌你老母
喂喂喂
宜家係你make一個claim
梗係你去proof
你係咪on9

仲有都係嗰句
睇兩件事correlation從來都唔係睇單單一次event
咁fundamental嘅嘢點解會唔識
係睇成個population

如果枝針真係會令到人死嘅
咁起碼會接種率同死亡趨勢correlated
咁宜家有冇啊
說好的 唔好盲信政府呢 仲開po 928去港島
我講緊香港政府呀屌你老母

根本你連以色列打既針係咪同香港人打既針係咪一樣都證明唔到

仲有 宜家係你要迫針 唔係我要唔俾你打針 而你哩個措施有機會令人死/掌身不逐 點都係你既理據可信性更重要啦cctoy 垃圾
答撚左 自己睇啦垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞