[百屌成才] Datatone 用家交流區 (2)

933 回覆
110 Like 11 Dislike
可以用focus mode 做到
點解我del 左lockscreen widget 再揀返
佢淨係show 揀車站
係有bug 定我唔記得左點整
Del左widget之後加返的話
要重新選擇返車站先可以(進入返編輯模式)
請問點入搵晒成個app 都冇既淨係見到homecsreen widget
首先你去返編輯Lock screen模式 然後撳自訂

然後撳紅色果度 然後揀Datatone嘅widget

之後撳返Datatone widget setup返個車站
然後撳返右上角完成編輯出返去
之後俾幾秒佢load下
如果都係有問題 試下重新開機
apple watch 嘅巴士站排序係咪無得自訂?
Apple Watch巴士站次序跟App入面bookmark次序一樣
你可以試下改bookmark入面排序 Apple Watch會自動同步
希望可加這自訂排序🙏🏻
唔係好明, 你可以喺bookmark果一版自訂排序
咁樣做幫唔幫到你?

小小小意見 新版拉緊落reload嗰時background會透到少少個reload animation 搞到好似閃閃吓咁
找到了。Thanks
原來要㩒一下lockscreen widget 嗰行thanks
巴打可以參考下widgy
佢有得set click to refresh (datatone app 自動閃半秒=開app 出返去)
你意思係佢係撳app icon入app refresh所有widget?
d widget 一定要揀tap action 係開app
佢整到個app 一開就自己kill 返 = 出左去d 野就refresh 左
聽起上黎似係強行crash左自己隻app..
好似入app睇real time會好d
多謝大家嘅意見同等待,我地岩岩推出左2.15.3 iOS版本

改善『地鐵實時預報』:
新增『一行一個報時』介面選擇並支援顯示月台

改善『輕鐵實時預報』:
顯示『下一站』資訊

常見問題link:
https://datatone.hk/zh/faq
但如果唔係要background 長run location etc.
crash 左個app有咩問題/影響?
而家係咪都要戴住口罩 咩空氣都唔大分別
我想要UV 多d
但又唔捨得為UV 俾1/4 格佢
你真係好快手
不過2.15.2 dark mode有d bug, 你要再更新過

呢個『走光』位你唔講我都見唔到
要放住喺to do list 先 做左其他高priority野先
多謝你嘅建議
月台❶呢個做法會簡潔同慳位左
最新版本已經用左呢個方法啦
個 app 好正

請問巴打,lock screen 個地鐵同巴士一個位既 widget,有冇可能塞到兩個到站時間落去? Thanks!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞