識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
的確係因為依啲事受過教訓
會好好記喺心,多謝師父!
出年會乜事都好返。
拍拖有咩好問啊?
鍾意一齊嘅啱嘅咪結婚囉,
如果仲要問外人意見嘅,即係代表你仲未啱,
冇乜特別需要煩惱嘅地方㗎。
你一日未死,我相信係有姻緣。
呢句嘢唔係head答你,嘢真係好認真咁同你講。

我見過啲70幾歲都結婚,幾sweet啊,所以你問我會唔會有姻緣,我唔需要開八字,都可以答你,有。
出年俾啲心機,多啲同人交流,但當然要小心俾人執一劑,

情願賺少啲,都唔好將自己嗰份送咗俾人,當然如果你可以反客為主食埋佢嗰份就更加叻女啦
多啲接觸吓人囉,唔好收埋自己,
兩邊都冇乜意見,你呢啲格係要搵解決方法,所以講落去冇意思。

接觸多啲人會對你有好處。不論係工作上還係生活上。
唔需要睇八字啊,

你講機會咋嘛,絕對有,唔會有人係冇機會。

成敗論英雄,以前到而家,有幾多個未成功之前俾人話係垃圾啫,都得咗嘅時候,先至由呢度論證嗰度論證,甚至你今日問我,你會唔會有機會,做到世界首富,我都會答你,會。
牽涉轉地運,我唔講啦,因為睇得比較多,冇得可以偷懶。
你T G直接搵我,貼你身分證,只要睇個生日期,我答你吖
牽涉轉地運,我唔答㗎喇,因為計算好繁複。
但你嘅問題根本唔需要計算八字。

我覺得人生最重要嘅係生命,既然你覺得嗰一樣嘢好似生命咁重要,叫你放棄咪即係等於叫你自殺,所以我支持你努力活着。
唔開八字回覆,

如果我話俾你聽你之後好慘,你會唔會做放棄啊,

如果我話俾你聽之後好好,你會唔會all in呀。

認真啲諗我呢兩句說話,
咁你知道你未來嘅事業,應該掌握喺邊度同點部署。
我睇完你嘅問題,我有猶豫到究竟開唔開名盤,
但最後我都冇開。

工作就唔會停滯不前嘅,每一日滿面對一個挑戰你做嘅嘢都係喺度進步緊,
呢啲唔係廢話嚟㗎,哪怕你做老細都好,
你要吹你,要俾人睇到閃亮點,
你都要有先得,如果完全冇嗰啲叫無中生有有咩用。

玩股票呢就唔會話好運嘅時候就賺好多嘅,
若然係甘,我係嗰間上市公司嘅老細,
淨係搵啲好運嘅夥計,
買10,000幾千落去咁佢個價值咪上升囉,
當佢想跌嘅時候搵個行衰運嘢買落去咁個市價咪跌囉,

若然係得,就唔使周圍吹風,又搞呢樣搞個樣啦,
我諗呢啲你應該熟過我唔使我講太多掛

你都28歲啦,就算得你一個喺香港有咩問題啊?
我唔知呢個算係乜嘢難處喎,
因為冇長輩呵護住你?

你嘅所有嘢由呢1秒見到呢篇文章開始就全部都會好轉,
咁樣會唔會好啲呢?

但我相信你問好多人佢會同你講仲要衰一陣,
機會率咋嘛,你衰緊嘅時候,嚟緊嘅時間通常係衰定好啊?

咁邊有人會同你講好啫,
最好就同你講會有困難但行得過就冇問題㗎啦,
我覺得冇Q用。

咁不如我直接同你講,
呢1秒你睇完篇文之後,你就會慢慢變好。

實在啲啦。

俾啲膊頭 , 動下老腦,呢度香港地嚟㗎,兩樣都付出邊有食唔到飯㗎。

除非你話你想變成李嘉誠,我都未變到,所以我教你唔到。
多謝師兄打咁多字提點小弟, 感激。 雖然話輸錢唔開心但有正職食飯無問題。 亦唔係話要靠父母照顧, 只係我自細同父母感情幾好, 有啲唔捨得。

如果睇盤嘅話, 師兄覺得我係咪唔適合求偏財呢? 偏財喺年支酉金, 但係亥卯未三合木印局透月干乙木, 酉金受反剋。

我一直搞唔清楚自己個盤身強定弱, 因為印生身但係丁火弱根於未土, 而未土又亥卯未合木。 唔知木係喜神定忌神, 希望師兄可以指點指點。 順祝冬至快樂。
如果你純粹淨係對呢方面有問題嘅,
你唔需要學八字,亦都唔需要俾錢,
你只係需要年紀有甘上下,同埋識得對中文字,

#942,大概個中心喺呢度,你可以睇吓。
旁支嘅就唔補充。
多謝師兄指教
識做喎😂

果然係個無限小劇場嘅敏感小男生😂😂😂😂

見你咁識做我話俾你聽出年你會七國咁亂,

有跌錢、又賺錢、又為錢奔馳,

十足十洗毛巾咁,濕完水又扭返出嚟,不斷循環。

你心臟唔夠強大應該會搞到你精神緊張,

你走去買一隻精工嘅手錶,金屬嘅,面頭一定要有精工嘅英文字,要白面,記住係入電池嗰隻喎,唔好走去學人買自動錶。

你可以而家買,又可以到出年你覺得頂唔順嘅時候就買。

平就得㗎啦,唔使貴。
多謝巴打嘅鼓勵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞