識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
睇唔到你人生之中會缺乏女性,
睇到但你食唔食到就另外一回事啦。
各方面提升自己先至有意思,
如果唔係到手都有機會俾人拎走。

你嘅人生係應該提升自己,冇料到嘅話,幾多機會路過你身邊,把握唔到,成為唔到你嘅錢,益咗人哋,都無可奈何,若然你冇呢方面嘅疑惑,我會答你無知有時都係一種幸福。
放縱享受同互相洗錢並唔會為你帶嚟真正嘅解決問題方法甚至真正嘅書壓
由你今年23歲起,未來10年慢慢嘆,朋友好似幫到你但其實寫心諗下未必一定係。
唔好講咁多嘢俾人聽,尤其你嘅朋友。
你為人已經成碌木咁樣㗎啦,唔好成日自尋煩惱我同你講,左諗右諗,用咗邊個腦細胞,攻打右邊個腦細胞,有咩意思呢。
做就係啦。諗過讀過咪去馬囉,其他嘅諗得多,都係廢,棧自己辛苦。

有諗法有見解有見地就做出嚟,諗吓佢唔會有用㗎。
有時所謂啲前輩長輩大佬都未必一定係啱㗎嘛。
不過表達你都要醒目啲表達喎,唔好成碌木咁彈過去

估你唔到會擔心姻緣😂 大個女啦喎
我嘅偏課情況,係咪即係不在正軌中。
我覺得唔叻嗰啲嘢先會成功???
溝女方面可以點?
任何牽涉健康壽命一概唔答唔睇,第一個post講到明。

有心理同情緒病,全部都需要搵醫生處理咗佢先 ,

冇任何術數、八字,可以同你醫好治療情緒病。

亦唔會有大師可以同你講得,除非佢想俾人告。
有睇醫生 巴打放心 已經好返好多
唔好意思無睇post 1
咁其他個d係咪可以幫手睇睇?麻煩晒你
八字嘅意見俾咗,自己參詳下諗吓啦,
仲要包埋解釋嘅話,我上面打嘅嘢未變成一堆垃圾?
咁我嘥咁多時間去睇同埋去計為啲咩啊?

女人嗰啲嘢去我TG度睇吓我打嘅文章啦,
人哋啲絲打,女仔人家先至擔心呢樣擔心果樣,

你堂堂一個大男人鍾意就去馬啦,你唔係要問我幾時姻緣到啊未啊

出年機會會多啲㗎啦,係啱,就正正經經搵一個,純粹係痕嘅,就冇得講啦,放多啲精力喺事業上邊
屌 我覺得你好準呀😂你都唔係第一個話我成碌木 姻緣純粹想知而家嗰個係咪同我一直行落去 唔係想揾第二個
你既然同佢相處左,客觀啲諗吓未來得唔得,同同佢本身夾唔夾咪可以囉。

自己揀返嚟嘅贏輸都心甘命抵。

唔需要有少少家底嘅,洗10,000幾千去夾下八字,個個都洗得起,咪一樣好多人走去離婚,
有啲兩公婆大字都唔識多幾個,鬧吓鬧吓咪又係一世。

嗰啲咪垃圾神棍,隨便立亂點人姻緣得同唔得,如果我係佢老豆我寧願射落張紙巾度,都好過俾佢喺度發育成長。

咁撚把炮計下下期六合彩開乜嘢咪得囉,使咩講人10年八年之後適唔適合,又或者你剋佢,佢剋你。

人哋能夠白頭到老,就搵10萬個藉口包裝返轉頭,有啲就話睇佢幾時分開,
咁話好嗰啲走去離婚,又搵10萬個藉口又去包裝返佢,

冇緣份,真係唔夾嘅,冇可能由一個陌生人變成朋友,再變成情人,
既然冇辦法發展嘅,點能夠令你相遇甚至產生感覺呢,
一定係對方有特質你係鍾意或者接受到㗎啦,

所以嗰啲話人呢樣唔得,嗰樣唔得嗰啲,根本就邏輯謬誤,即係同人講佢阿爸同佢阿媽從來冇認識過,亦都冇身體接觸,仲要係自然受孕,甘生咗佢出嚟。

只不過婚姻係牽涉到好多好現實嘅嘢,而呢啲嘢喺結婚之前大家冇清晰嘅認知同埋忍受接受能力,好多時候貧賤夫妻百事哀,唔關性格同埋命運事。

只要大家都對未來有清晰嘅認知,同知道迎接乜嘢挑戰,以及對方嘅性格可唔可以共度餘生,自己心裏面盤算一下得唔得。

就憑呢幾句嘢,我可以拍心口同你講,好過你睇任何大師。
男 舊歴1988年11月初4辰時出世
想問事業,感情同財運
唔該巴打
1997-2-28 3:30a.m. 絲
學業 /有冇桃花
先感謝樓主
93年9月22日 丑時 女
想問工作事業運
1999年6月18 申時

想問姻緣唔該大師
女(講漏咗唔好意思)
我想問吓點解你嘅回應隔離有隻手掌畫咗一畫嘅?
我都想問吓你點解你嘅回應嗰度有隻手掌畫咗一畫?
我都想問吓你點解你嘅回應嗰度有隻手掌畫咗一畫?
介唔介意幫幫手話俾我知?
不推文回覆
裏面才華洋溢,要用聰明啲嘅手段,表達出嚟啊,知唔知啊。
用盡你方法諗清楚上面嗰句

出年你轉運,今年會比較辛苦啲。
總之出年開始你記住禍從口出就得啦。
多做事唔需要小說話,但說話之前,諗過先好講
搵份同多啲人接觸嘅工作,
對象唔夠多人,就唯有同事要多人。
咁就對你最着數
做你自己就得啦,但做自己唔係咁容易。
小心啲講嘢,習慣性將傷害人嘅語句變成氹人嘅語句,
成個命運都會唔同晒。
如果你有足夠嘅學歷資格或者專業,
喺你數前10年應該好容易賺到錢。

如果你覺得唔足夠,你就要諗辦法補充番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞