識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
收到!謝謝
女仔 漏咗講
你出年轉大運,未拍拖嘅會開始有啲正經人家對象出現㗎喇,
甚至可能喺呢個10年裏邊大機會結婚。

揀個好啲嘅,要符合你心目中嘅老公人選,
呢個老公會幫到你。
記住一定要符合你嘅口味,呢個係重點。

原本想同你講下年開始,但我直接話俾你聽應該由而家開始你要開始俾心機,

你嘅人生同事業就係睇呢10年,呢10年將會係你成個人生裏面最重要嘅10年。
究竟係龍係老虎,定還係蛇仔貓仔,就睇呢10年

你嘅晚年唔係咁好,要做好任何要做到嘅準備,
早啲規劃,早啲安排。
唔該巴打會努力掙扎下
對唔住呀,我單身呀,想問吓我仲會唔會有姻緣,唔該
唔該我,就用推文回覆呀嘛,當氹下我吖嘛

我提醒你一句,會有人同你講話你老公係有錢或者叫做有啲,你千祈唔好淨係揀有錢做重點,

一定要揀要符合你心目中真正嘅要求嘅男人,
根據你個命格,除咗有機會搵到個可以嘅,仲好大機會命中到潛力股,
而且呢種潛力股會同你嚟得持久啲。

我講緊你心目中要求,係你嘅心目中真正要求,唔係睇嗰啲19號雜誌搵返嚟嘅港女要求。
慣咗手勢推多次
88年4月30 13:20 女
想問事業同姻緣,Thanks
明明地唔該晒
我會乖乖哋 做好自己嘅
因為你咁講我都知之前做過啲咩錯事
但其實我本身個性格都好優柔寡斷咁
好難好堅決咁決定一樣嘢可以點改善
只要你唔好諗埋一邊,同埋偏科嘅話,我唔相信你學業對於你來講有太大難度,容易一定講唔上㗎啦,但係付出會有回報。

我反而要提吓你,你嘅獨特人生觀同埋你嘅獨特特殊嘅審判能力,盡可能地要同呢個社會接軌,如果唔係你就將呢一套收埋喺你心底裏面,做出嚟要正常啲。

平時冷靜係冇用㗎,到跳制嘅時候有自控力先係叻仔,希望你聽得明我講呢段說話。

28歲之前你都唔使旨意有暢順,數得到、睇唔到,唔錫住你嘅挑戰同問題多籮籮,但我對你有信心,

盡可能唔好白做呢啲無謂嘅難題,嘗試喺呢啲難題裏邊搵方法去解決,當裝備自己,要學識點樣醒目咁解決問題,

夠姜嘅,直情搵d挑戰俾自己,揀一條有前途,但辛苦嘅道路,尤其係嗰啲前面辛苦後邊有果實嘅,
當然呢樣嘢要睇你自己對自己能力嘅認知啊。
好彩你醒目補返個性別,有男朋友未必一定係女仔嚟㗎。

性格上面一定要改,或者叫做唔好表露出嚟,尤其你把口,我知你唔擅長做戲,但要做起上嚟對你應該冇乜難度,你咪當表演囉。
將你嗰啲急才,同埋攻擊力放喺你個腦筋上面。

呢個男朋友都頂得到你三年啦,有啲時候呵護下佢啦。
不過我相信入得你眼既男朋友都唔係省油的燈嚟㗎。

本身命格財富滿地,可惜有個敗筆令到你個能量去咗做制約你嘅方向,成日出現一啲好嘅機會,但咁上下又會變成咗搞到你。

原本可以坐喺度等機會,變咗做而家你要去爭取,用你嘅創意同付出你嘅努力去得到財富。

今年就一定難捱啲㗎啦。

我幫你睇咗後面嗰兩年,稍為會舒服啲,但你第三年就會轉大運,代表交接呢一兩年都會出現混亂,
變成你唞氣冇唞得咁大啖。

跟住你會進入左下10年大運,呢10年唯一嘅好處就係男人唔太缺,壞處就係你會面臨10年嘅強壓挑戰,你冇睇錯係強壓。
一定要擇定個馬預備定,要有一定嘅心理準備。

所以後面嗰22 23兩年好重要,但偏偏呢兩年個氣會撞,你只要小心啲選擇唔好種地雷基本上都會有好嘢。
至於點去操作就睇你自己啦。
1995 12月30日 23:33
香港出世 女
想知黎緊感情同財運,唔該🙏
補返而家係日本 同 係單身
補返 拍緊拖🙏
男 16/11/1995 18:30
事業/財運
麻煩哂!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞