識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
但可以幫手睇下嗎?
女 2003年7月21日 21:45
想問學業同愛情🙇‍♀️🙇‍♀️
女 1993年6月21日 夜晚8:00左右
英國~

幫我算吓啦🙏🏻
男 2001年4月5日 23:10
同性戀想問感情

唔該巴打🙏🏻
我淨係想知道你媽媽仲喺唔喺度,
或者你可唔可以同佢有接觸,

如果喺度嘅話就容易有得搞,
我只需要你時時刻刻同佢請安,無時無刻噓寒問暖,
要請佢飲茶請佢食嘢買嘢俾佢,
對佢要好過熱戀期對你條女,

咁你就唔需要問事業,自然就一帆風順啦。
睇到落嚟你呢度啦,做咩你俾人dislike啊😓

你呢種人啊,唔好淨係為人哋有時要為吓自己,
自私真係唔係一件錯事嚟㗎,
身邊朋友多,但你要分清楚咩先叫知己,資源懂得合理分配。
白眼狼呢個大陸詞語,應該係你身邊有好多圍繞到。

今年應該有啲時間爆一下個喎,應該唔係叫爆一下,應該係有啲機會係一嚿嚿咁俾過嚟,但接唔接得住就唔知你啦,
如果識得運用今年應該係非常好非常好嘅一年,運用我講嘅係命理上嘅運用,唔係你個人把握。

同埋要識做人啲啊,唔係個個都好似你咁大量㗎,呢個世界有好多陰濕仔,篤背脊爐火長青啊,又或者佢造謠生事。
控制下你嘅脾氣,你快上快落,你以為放過人哋,人哋未必領情。
識得用,今年你憑口才憑創意憑腦根,講句一舉成名不為過。

至於唔識得用,街市有冇見過啲未洗嗰啲薯仔呀,應該差唔多。

我想你識多啲朋友,我想你多啲朋友圍繞着你,你可唔可以做得到。
你要成世都記住我講上面呢句說話。
當然俾佢哋圍繞住你唔代表要俾佢哋搵笨,記住啦。
又整啲咩難題俾我呀你😂

叫你朋友將啲多愁善感,情感細膩,全部唔好放喺個心裏面,直頭將佢拎出嚟變成生活技能。

即係將呢啲敏銳嘅感官運用喺佢工作上邊,佢聽得明呢句,夠佢受用一世。

但你記住要將呢幾句說話比當事人睇。
只有佢先可以理解到呢度講緊嘅係乜嘢。
問乜鬼感情同事業啦。

你同我搵份工對嘅客人要多,同事都要多,咁你就真係好人一世平安。
想搵另外一半就係農曆10月11月,
搵啲時間去泳池到浸下水,再唔係就游下船河,再唔係就成班朋友去迪士尼玩下。幫到下手㗎
你轉緊運啦,所以比較麻煩。

下次溫書讀書嘅時候,放杯水喺你前邊大杯少少

我講係個杯口大啲。
你啲女朋友睇落OK,但實質好容易覆伏😂

消費多得益少應該係你未來嘅寫照嚟㗎
為錢又頻頻撲撲。

送你一個小貼士,記住要用心睇喎

任何嘢,都唔夠自己嘅強大,嚟得可靠,
任何嘅倚賴心理應該要破除,
就算要依附,你唔夠粗壯人哋都睇唔上眼。

認真啲回味一下。
今年唔好咩?
睇落可能有考驗 但會係機會嚟㗎喎,
捉唔住咩?

未必一定係錢,但絕對係一個機遇。
同性戀算八字,要同你對人生經歷㗎,
好花費時間,我唔搞啊😓
語音讀寫打得衰😂 當佢一個伏字得喇

唔會㗎,你個心裏面成日都有呢種諗法,你越有料,越強盛嘅時候,反而呢種想法會越顯現。

所以你記住我講嘅嘢盡可能做到就得啦。

咁我嘅未來都係講10年八年啫,邊有同你睇到咁長遠,我好老實㗎

知道問題你就可以控制到啦,知命唔好認命,
我TG上面講嗰個生仔文章有冇睇啊,
冇嘢係絕對同整定嘅,係嘅話仲得了嘅,世界大亂啦。
開始有d咸濕喇
男 94年10月12 朝早10點
問事業 感情 簡單即可 謝謝
1996/9/9 8:30左右
想問姻緣麻煩師傅
2002 04 30 早上10時30分 女
想問姻緣,學業,同未來職業大概咩方面。
想問事業適合穩健發展晉升定創業,同幾時行大運

先行謝過師傅
女 1998年9月19日 4:10am
想問事業 愛情 同未來一年要注意嘅事
唔該哂巴打🙏🏻 好人有好報
你自己細心啲諗吓嗰種係咪真係普通嘅懶先

有類人我會直接話佢懶嘅嗰種係真正嘅懶

你呢一種唔係,
你屬於係天跌落嚟有高嘅頂住,
反正唔輪到你嗰種老二心態,

倚賴,兩個字應該會比較容易令你理解到個病因。

你呢類型嘅人開發到極致,其實一啲都唔懶,
能夠有蜘蛛網嘅手段同關係,
甚至可以為一啲目標向前進,
但未必係因為你個人提出嘅目標,
可能喺某啲情況度睇到返嚟而你認同,
或者係人哋嘅目標,
又或者係某啲人交俾你嘅目標。

大家都係嗰個品種,個生態差唔多,睇吓可以發展如何。

同你講咗咁多嘢你真係要入腦,如果唔係白費咗我心機。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞