識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
移民直情係轉埋地運好多嘢都唔同咗,
所以移民嘅問題,通常我唔答,因為運算量太大。

而家嘅意見你係只供參考,
一轉咗過去之後有機會有改變。

金錢損失。涵括面比較大,所以自己小心啲處理金錢嘅嘢。咁你可以將啲錢用係有需要嘅嘢嗰度,同埋間唔中捐下錢,轉化佢,唔使擔心。

唔知道,中招就冇得講姐,
明知道,諗計仔解決佢,應該冇難度㗎。
因為你需要個答案,係唔需要開囉。
除非你認為上面嘅答案唔啱啫。
2000年11月22日 5:10a.m. 男
想問感情同未來事業
感謝
唔好單打獨鬥,注意你嘅脾氣,
唔好咁臭檔,你以為發完之後冇咩事,人哋記住你你就大鑊喇

你絕對需要同人合作,所以你嘅脾氣需要更改一下,你可以將你嗰啲衝動放喺你嘅行動力上邊,唔係放喺攻擊力上邊。

同埋小心俾人起尾著。
成世女周圍都好多仆街,唔好唔小心揀咗個返屋企。

如果係單身今年應該有你鍾意嘅類型出現。
揀唔啱咩

身邊朋友幾熟都好,心裏面都要留多一個小心眼。
唔好做出嚟心裏面知道就得啦
大師好準啊,段段經歷都好差,冇錯今年年頭係有人出現,自己亦都好鍾意覺得好岩,無奈佢上個星期提出要離我而去。唔知同佢仲有無其他機會?

朋友方面,大師係咪覺得我太容易信人,會俾人呃?但係唔好篤穿人哋?謝謝
2000年10月7日 21:11 男
想問感情 財運 唔該曬樓主
我最近真係發完個同事脾氣 巴打講既野收到晒..會控制好自己情緒 多謝
睇落柔順實質內裏性格凶狠,
若然超過晒臨界點好有孤注一擲嘅勇氣或者叫魯莽,
一生運勢不順,容易遭遇好多考驗甚至叫做留難

亦容易遇人不淑,

感情方面,如果忍唔住拍拖嘅話基本上都遭遇好多挫折,
可以俾你選擇嘅大多數都係仆街,
最慘嘅你對呢類型嘅仆街居然有愛慕之心,
除非係受虐狂如果唔係都幾灰下
我頂,你留兩個喺度做乜鳩,睇完一輪我覺得點解咁熟,好撚得閒呀,睇你命盤唔使計呀,計完一大輪原來計過晒嘅,咁撚好玩嘅。

你打project或者打論文,打到咁上下delete咗佢,重新再打過,你又有咩心態啊,

我第一次喺呢度對女仔講粗口。

既然係免費嘅你咪等吓囉,一路排落嚟我都有答,你留20個留言喺度都得㗎,有咩意思啫。

既然上邊我回覆左你,你就喺下邊呢度講聲唔好意思打多咗個,咁我唔使重新再計過一次呀嘛,

你以為真係隨口噏唔使計架,完全唔知究竟你得到嗰幾十個中文字,究竟計咗幾耐嘢出嚟先至有。

你已經接收緊免費資訊,我已經係無私同你運算,你件善事做咗未都未曾知啦,
交換都未必講得上。

仲搞咁多呢啲嘢出嚟,一係有型啲見我唔覆就算數,再唔係引用一下提一提我,有時真係唔記得覆姐,更何況係未曾覆到你。

兩個post,你係第一個俾我咁樣鬧。

上邊嗰個不推文回覆,我係好奇問吓係乜嘢嚟啫,因為我諗唔明你哋有嘢問我,問我攞緊嘢,我俾緊嘢你哋,你哋需要不推文?

成件事都好有問題,既然覺得唔應該推呢個文章,就唔好行入嚟問我攞嘢,老實講,你哋就算全部推文,唔通呢個post可以上熱門啊。
諗吓都知冇可能啦。

咁既然唔認同,就索性唔好問,有性格啲。

啱啱整完晒啲嘢,諗住得閑啲行入嚟慢慢覆返晒啲人,再覆埋TG,紙同筆都放晒喺度,
諗住計埋就走去瞓覺,
朝頭早六點呀而家。

真係跳晒制。
2000年2月13日 子時 男 香港出生
想問大師事業 財運 愛情
1996-7-19 06:00a.m.(時間唔肯定)
想問下愛情同財運,
謝謝大哥
好似話分同秒唔同都會有唔同,仲有大家唔同既成長環境都會引致兩個人有唔同既地方
女,1993年6月9,巳時

想問事業同姻緣,麻煩晒
農曆: 丁卯年閏六月廿一日辰時
八字: 丁卯 丁未(定戊申?) 丙申 壬辰

(1) 請問上面8字我應該係丁未定戊申?

(2) 請問我同前仼有無缘復合,對方係咪已死哂心絕情?

Thanks bro.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞