識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
5月出世
10月撞車又要賠人 又要整
5月出世
10月撞車又要賠人 又要整
原本想同你講,冇桃花邊得嚟姻緣,冇姻緣邊得嚟走正緣。
總冇可能有個男人三九唔識七過嚟就同你去簽字㗎嘛。
跳過晒認識朋友拍拖幾個步驟。

但睇完你個八字,我唔太擔心你冇異性緣,你應該係選擇方面要小心啲,
俾個貼士你,你嘅另外一半,人緣唔錯,精明,唔係醒目呀,有分別嫁,理財能力非常唔錯,捨得洗錢。
你大概會知道,邊類人。
同埋佢會比較閃令令啲嘅,甚至某程度我覺得有少少姿整。

相比起事業我會比較要提醒你錢銀方面使費一定要小心啲,無論你係自願性消費定還是係被動性消費,都一定要謹慎啲,我唔太建議你逗留太多現金,盡可能攞嚟買一啲保值嘅嘢,哪怕買黃金我講係實體嗰啲呀,唔係倫敦金啊。

你成個人生都必須要不定期、不定時、不定量捐錢,可以1亳可以100,如果你唔甘做嘅話你會毆凸。

如果今年有人扶你,應該係春風得意,機會處處,不愁錢財,如果冇嘅話就可能浪費咗一個好年份。

你嘅人生會好多變化,未必係差嘅,但我覺得絕對唔會悶,如果能夠由你自己掌控會比較好啲,但若然只能夠隨波逐流,就只能夠睇天食飯開唔開正你嗰飯。

如果你今年有中六合彩或者中獎,或者有舊突如其來嘅好處。
如果有嘅話都叫做冇浪費咗今年嘅運。
庸人自憂,自己攞嚟煩。

積極啲,嚟緊嘅時間你需要有啲付出先可以搵到,
係時候發揮你嘅小宇宙,
尤其你腦裏面嘅諗法係時候又要拎返出嚟用,

未來兩年對你話好唔好,話壞唔壞
睇你個腦筋同轉數搵唔搵返當年嗰陣除,
如果得嘅話再加多少少衝勁,
炒出嚟個啖飯應該食得飽。

咁既然都離咗婚,咁就冇討論價值㗎啦。
去完廁所,你會唔會詳細研究完先沖走佢?

係有啲內心脆弱㗎喇,但係有啲啫,心態調整到我對你唔太大擔心。

用你個腦筋、借勢、借力、勤力啲、
上面四樣嘢可以一齊睇,可以分開睇,自己諗諗佢啦
多謝大師,我會好好參透
出年小心,招惹是非官非,俾人告唔係一件好事。

提醒咗你行事就要注意吓,

16歲之前手腳冇疤痕,30歲之後就要小心手腳有損傷,感覺到骨頭有問題要即刻處理,如果唔係手尾好長。

性取向方面順其自然,唔需要擔心。

男定女,有定冇,多定少,除非要交差,或者有渴求,一概隨遇而安,

事業上邊,只會同你講不平則鳴,逆難而上。

點都好,一定要做身體檢查,仲要係定期嗰隻,

窮又好富有好,命都冇,講咩都冇用。

上面揭露太多呢個八字嘅生命密碼,作為接收資訊嘅你一定要記住去做,同埋一定要做善事,
如果唔係好多嘢,好快會應晒係你身上面。

同你講咗我責任就完啦,
而我亦都係唔會負責任嘅,
所以邊個問邊個接收資訊就邊個食返。
勤力啲做檢查,要見血嗰隻喎,唔係俾人摸吓就得喎,咁上下就要嚟個最詳細嘅,
一來能夠防範於未燃,二嚟亦都係對應到一個方法,

某程度呢樣嘢係牽涉到某種規律,同你講咗你就一定要小心啲處理,因為有機會會加劇同加快出現呢啲問題,
唔好俾佢有機可乘。
呢度叫你做嘅善事,唔係講緊同我做交換條件,
而係你有需要去做,能量永遠都係守恆。

唔好戇居居走去整條疤痕喺隻手腳度,唔work 㗎。

總之多啲留意小心啲手手腳腳啦。
唔好成日三心兩意,我情願你選擇男人方面謹慎啲考驗多啲,啱先至上馬結婚,好過結完之後唔適合,
如果實在冇辦法控制,唔理好醜,就搵個有錢嘅嫁咗佢,離婚都分多啲。

嚟緊農曆10月11月,唔好懶唔好匿埋屋企,安排好個行程,喺搵食方面,方法對搵到食。
1999年9月8日
時間唔知

想問事業同感情
謝謝
2002年11月30號 9點48分
想問姻緣同事業
唔該晒
8/12/1995 6.40am 巴
想問事業 想知依家份工做得長唔長?
唔該晒巴打
男 91年7月4日 黎明時段
想問姻緣
男 1999/09/20 0405
問事業 長工炒散定做自己老闆 仲有冇學習能力
師傅唔介意可唔可以講下屋企狀況將會點
心有愧 我好似唞咗好多年
唔該師傅先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞