識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
冇所謂呀隨便
sor 我on9原來係無得del嘅
乜都假,你嗰團火唔好時熄,
懶對於你來講係致命傷,你應該知我講乜嘢㗎啦。

有時明明幫到下你嘅嘢你要識得珍惜同埋要進取,
唔好受到眷顧嘅時候就懶,眷顧離開咗就覺得應該要發憤
有時,還若無。

有嘅時候你就要好好把握啦,
轉個頭就唔知去咗邊㗎。

人哋睇就應該頭痕,你睇應該知我講咩。
佢哋唔去問你自己,將決定權,問一個三唔識七嘅人好嗎?

31歲之前你都會受盡好多磨練,仲要係狠狠地嗰隻,唔好諗住舒服啊,佢唔會錫住你㗎
仲要係間唔中好多磨練跟住整單大大鑊嘅俾你嘆吓。

當然唔係一定衰嘅,如果你能夠將佢變成養分佢就係你成功上面嘅特腳石。

只要將你裏面嘅冰雪聰明可以運用到出嚟,我相信你可以解決到
記住我講嘅係你腦裏面嘅冰雪聰明。

唔好成日自封自己。
今年有嘅就一堆,冇嘅就係冇㗎啦,我講緊嘅係你嘅心儀對象。
有時出現到你都要爭取㗎,得唔得都好啦,如果一定得嘅你條賓周應該甩晒皮啦。

最緊要唔好太高傲紅把口太過衰,你識得攞嚟串人你就應該識得攞嚟氹人,自己攝高枕頭諗清楚。

呢個會係你成個人生嘅大功課,有時有幫助唔係必然嘅,對方亦未必一定咁容易接受到唔適合嘅言語或者行為。

你都未有足夠嘅資本,就唔好成日同上級有啲隱性對抗,對方人生經歷多你咁多,未必唔知㗎
即係話你唔想俾錢俾我嘅話,

你就要按照下面嗰度好好地沉思一下。
醒目仔有時就要大膽啲,如果唔係益咗你身邊人㗎咋。
明明就唔蠢唔好做鵪鶉

不過你都係慘㗎啦,好似好多嘢管住你,但係都錫住你啊,
唔好因為咁樣有時候就淨係練精學懶,
你能夠做到大擔當大丈夫你先可以展現到你八字裏面嘅好處。
你未來一世不論有錢冇錢你都會為金錢而奔波,
總會有嘢驅使你要去搵錢、不論係自願定非自願,

合理口味做你伴侶嘅人選我唔太擔心,我只要求你帶眼識人,唔單止個考慮物質條件,你最重要嘅係,要考慮佢究竟錫唔錫你同時支唔支援到你,唔單只係物質上面。
睇唔明嘅搵啲年紀大啲嘅女仔同你一齊討論吓上面呢一句。

你份人我知道堅強,但係不停咁付出嘅時候你攰唔攰啊?

讀書方面你真係要人哋出10分力你要出50分力,係辛苦㗎啦有咩辦法啫鬼叫你生成咁呀。

想讀書好啲嘅,唔理你鍾唔鍾意都好,如果許可之下,如果許可之下,如果許可之下,要同你阿媽不論真定假都好都要搞好非常好嘅關係,要令到佢鍾意你同黐住你
應該有啱你口味嘅喺你身邊圍繞㗎喎,不過其實轉下口味啦,啱你口味嗰啲基本上都係仆街黎。
我唔太建議你搵命中注定嗰一堆。
你會好辛苦。
諗嘢唔好成日諗埋一邊,亦唔好成日諗啲嘢零瀉同人古靈精怪唔同,有時太過鑽牛角尖會痴線㗎。

24歲之前你都備受考驗㗎啦,好在你年紀晒呢段時間仲有啲嘢幫你擋一下,但係應該都唔會特別好受㗎喎,你仲咁得閒諗吓兒女私情嘅?

有時你諗嘢太過情感敏感,我諗好多女性都未必好似你咁犀利。

我同你講就唔好咁快搵女人對你就着數啲。

我睇到你最後面嗰句我就無名火,有人揸支槍叫你一定要做某一個行業嘅咩,唔做就打吧?
洗乜嘢諗佢要你做邊度姐,我當你係李嘉誠個仔呀,你唔要接管佢盤生意佢打柒你啊?

諗嘢有時要接軌啲,人生係你自己㗎,或者你把炮啲咪去啲算命譜度擺低疊1000蚊紙,同佢講我一定要聽好嘢嘅,咁你就應該得到你想要嘅嘢囉。

但事實上係唔係,你自己經歷緊,食屎嘅時候唔通同人講咩。

俾心機啦巴打
相信你自己。
即係你暫時現有嘅人生可以話到俾你聽你嘅情況係點樣。

只不過我慨嘆你有啲嘢啱啱錯位。如果唔係隔離你就好啦
你講啲唔講啲不如唔好講把啦 扮晒神秘
我只要你記住行上的享受要平均地給他,不要忽然之間大驚喜忽然之間對他好像制裁一樣。

另外就係佢極度需要管教,但你記住唔能夠毫不流情地,
你要睇住佢嘅情況而作出鬆弛。

唔好浪費咗呢個小朋友
按照住之前俾你嘅意見去做啦。
唔好嘥咗26歲之前呢個運。
好緊要!好緊要!好緊要㗎!

如果你想要突破,但你只能夠買最貴嗰個,其他對你來講都係廢。
但你睇吓可唔可以按照之前個做法做到先啦。諗清諗楚先好搞呢樣。

俾啲心機啊。
好。
自己諗清楚啦。

調節一下自己心態。
收到,感謝大師!
正常呢個時候,神棍就會叫你欲知後事如何請科水😂

但我欣賞你。
冇得改,要改嘅牽涉到技術真係要付費。

係你條命裏邊,可以唔使咁辛苦既,去報讀課程,學ABC都得唔使錢嘅都得,咁會緩解左你。
叫可以止吓咳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞