識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
(借朋友ac)
各位巴絲打你好
如果你有姻緣、工作、財運、事業問題,
你問我盡量答
但唔包括健康、身體、壽命

一人一個問題。

但今次唔會再係免費㗎喇,
睇清楚先至問問題,

我需要你哋每人為我做一件善事,

買旗、捐錢、扶阿婆過馬路、救人一命、拯救世界或者拯救宇宙、甚至拯救銀河系,總之就有大計大啦

你留得言喺度詢問,就當你默許左,有時做吓善事好多嘢都會順啲㗎,咪試吓由呢度開始囉。

下邊嘅資料最好齊啦,如果唔係通常我都會飛

性別,

年月日時,冇時間嘅話,準確率得六到七成㗎咋

一人一個問題啦,簡單啲好啊

太過私人嘅就留言係TG,

https://t.me/joinchat/vR2JewG7zUA1ZmU1

但講明個優先次序係,
XX、連登、TG

不定期回覆,唔好吹
通常我會順序睇落去,
如果我唔覆嘅除咗我大頭蝦冇睇到,
你哋要留意係咪少咗資料,
例如冇寫男定女,或者時間,

再唔係就啲問題太過超脫現實啦,
又或者你哋問問題太精明啦,
例如用你一個出生年月日,
問晒你家族上下18代,未來一生嘅運勢。

咁就真係講聲唔好意思呀。

要回答晒 識八字 你問我盡答,
第一個嗰個,去咗1000先至係呢邊回答。
而家淨係開定先啫。
男 1997年1月19日 時間不詳
想問下事業同財運
唔該哂巴打好人有好報

出生日期:1992年04月02日辰時出世
想問下應該點做先可以唔離婚
同老婆有冇機會翻翻去以前咁恩愛甜蜜?

可惜你開錯邊,如果唔係應該幾好運

上個po完咗,想問返開錯邊嘅意思係?
上個post問過 求指點
1998年10月13日 時間唔清楚 女
想問事業 謝謝
2000-12-8 男 寅時3點幾
想問一下財運事業同姻緣
唔該晒bother
唔管好你把嘴,唔好成日同上級搞對抗,將聰明才智用係有用嘅地方。

感情唔講

唔該晒brother先

如果咁嘅話我目標係咪應該搞生意
因為我有諗過,而且唔洗有上級但就會轉左對象去合伙人咁?所以就點都好管好把嘴就得?

感情方面係因為要睇太麻煩,定係嗰啲天機不可洩漏啲fd

唔係好識八字呢方面,如有冒犯請見諒同唔好意思
與親嘅認真另一半都冇個對你好啦,
但喺事業上面我睇好你,
不過你受嘅磨練你正常人多唔知幾多倍,
頂得順就有用
19:30男
師傅你好
我想問事業仲有父母
我知只可問一樣 但無論你會唔會答 我都會照你頭post去做
1999年10月25日 男 9:06 am
想問感情 事業
女 17/5/1994 6:33pm

想問財運同事業 嚟近會唔會愈嚟愈好

唔該晒麻煩晒
隨機路過,唔打算喺人哋個post逐個盤去評。咁啱見到你個盤,就簡單講少少

人哋嚟問命,就應該至少做到話到人聽過去同現況如何,再加上基本命格架構,最好加以印證。否則無論個「師父」講幾多嘢,都無從考究,人哋當你吹水居多

你條命係庚金命,子月庚金,金寒水冷要丙丁,庚金又喜丁火煉以得以顯貴成才,可惜你原局幾乎冇火,時柱寅中丙火深藏,有排都未引到火嚟用,而且丙火係煉唔到金。所以想靠正常手段,例如讀書入神科,出嚟做management grade/專業人士,或者做高級公務員就機會好微啦。你本人其實唔係咁勤力讀書,11-20歲行印運制咗你啲食傷先令你冇咁貪玩,咪可以專心啲讀書,呢段時間我睇你係入得到大學,喺斗數都睇到同一樣嘢,只係應該唔係啲神科

上年你啱啱轉大運,行東方木運,地支水(食傷)生木(財),自然你有諗法想靠投資或者做生意搵錢,可惜你原局身弱(至少中弱),財多會身弱,加上你原局加大運天干咁多金,比劫分財,你搵幾多只會輸幾多,想靠自己做生意嘅時機未到,不宜冒險,現時斗數大運原局嘅財帛宮互沖,你冇乜財運。八宇天干透土,現時最好老實啲打份工為主

講姻緣,木係財星,即係你嘅情人,而家行木運,你有機會(斗數現運同下個運分別有太陰同貪狼,都係講你有姻緣桃花),行木嘅年份(2022-2025)不妨留意吓有冇鐘意嘅對象,不過原局同大運都係有金,因住緣份不穩,自己好好把握,同時咁樣亦代表有其他人同你爭女仔,又或者你識個女仔嘅時候佢已經有另一半之類。你原局有個兄弟朋友之類坐魁罡,論才智志氣,呢個對手資質上比你更強
2001年10月27日 寅時 4.59 男
想問下事業同財運?幾時可以創業?
唔該巴打

出生日期:1992年10月23日辰時出世
想問事業同財運
唔該哂
男 2007年3月7日 17:16 幫我細佬問

想問事業、學業同愛情 thx
唔該Ching 先

但有啲啱,有啲唔啱咁,不過都多謝你回覆先

自己係唔鐘意讀書嘅,大學就入唔到亦都唔諗住入(唔想讀書)讀埋high dip就算㗎喇

財方面,投資上年係贏嘅,但就回吐返一半,算唔算上年行左大運,除咗咁上年都冇咩大運

姻緣方面以前嘅女朋友真係有朋友一齊鐘意,但我個時就資質比較強,最後一齊左,但唔知係咪你所講個食傷中學就散左,但未來就會調轉

同埋咁講咪即係我冇咩財運,就算有就會身體唔好

Btw 唔該同多謝Ching 先

同埋想睇埋樓主睇法
98年 10月25日 女 凌晨2:36分 我問姻緣
覆到1000就斷左 我係度再問翻🙏🏻🙏🏻

我的確都唔係好知自己內在

言下之意係咪26後就危危地?
想問下今年適唔適合拍拖?
多謝你覆哂咁多人 辛苦了🙏🏻🙏🏻
見改名巴路過,我又插兩句。
木火通明或金白水清,較多出現讀書人;除了缺火,命局也唔夠清。
呢個大運下半段,財運會好轉,不過也有危機。
我睇40後或有一劫,可能心血管毛病,自己小心。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞