識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
1999 0615 凌晨二時左右
想請問感情同事業
宜家呢份工做到好頭痕,感情上又遇到問題
多謝大師
一路排緊落嚟睇,
但我想你睇吓我置頂嗰篇廢噏。

可能會對你有少少啟發
大師 早晨
小弟都有學過下八字 但係一直唔知點搵到用神
1998 03 27 0800
我係癸水人 地支臨三會木局 唔知係食神定傷官格
我唔吹呢啲之乎者也。

我見到呢度有人好鍾意講呢啲你可以問吓佢哋。

但我希望你問自己究竟你學八字或者用八字係攞嚟做乜嘢,

純粹係精神自慰,攞到關注人哋師傅前師傅後,定還是要嚟搵食容易水人。

抑或其實係真真正正想要有效果,
見得到、銀紙數得到、女人攬得到。

真真正正問清楚自己,跟住先向嗰個方向進發。

好多嘢離唔開書本,同樣地書本唔係函顧晒所有嘢。

當辛苦你聽我廢噏一次啦。
明白 多謝大師
女 2001 12 08 2355
想問事業同愛情
咁好命,點解覺得差,
而家37歲,如果根基唔穩,嘥晒。

我講嘅好命,唔係大家普遍認為嘅好命,
係我認為嘅好命。

仲要走去改名😓
改完有冇好到啊,
就算改嗰個名有料到,
記住改完嗰個名要俾人叫多啲,同用多啲,
先有用㗎,如果唔係廢㗎。

你早20年遇見我,我包你做鉅子。

嘥鳩晒。

唔講啦,唔使覆啦。嬲啊。

見我咁欣賞你八字俾多個貼士你,如果你個名係有用嘅幾個月裏面應該即刻見到效果甚至快嘅幾個星期。

但好多時候佢都係爆一下跟住冇咗,
所以你要做嘅嘢,係要將你以前認識嘅所有人,
都要同佢講你改咗名,並且要佢用新名去同你稱呼。

你唔令到佢哋扭轉你舊名,接受你新名,你永遠都攞唔到持久嘅好處。
但我先入為主當左你係男㗎。

如果你係女嘅,就可能有啲嘢要犧牲少少。
女 1993年6月21日 夜晚8:00左右

將會移民
想問姻緣 工作 感謝!
絲打,如果直情係移民,唔係公幹嘅話,
變咗你會去咗嗰邊嘅地運唔同咗,

可能你好好嘅,同嗰邊撞 變咗做唔好,
可能你唔好嘅,嗰邊能夠幫到你變咗做好。

裏面牽涉嘅運算比較複雜。
要計嘅話好麻煩,我未必咁好心機,
我唔想點你,所以算啦。
係咪細個讀書好差?
點睇女性8字入面嫁唔嫁到豪門
最簡單嘅做法就係,搵啲已經嫁咗入豪門嘅女人,最好你睇到佢唔會甘快離婚㗎喎。

然之後用馬後炮定律,搵出裏面一啲平常人比較少留意嘅嘢,

跟住再將呢啲嘢神神秘秘咁講出嚟,

就係咁樣睇出嚟。
你要用追故模式,睇吓我之前有講過,關於所謂嘅適合你哋嘅人,嘅文章,

唔好成日比啲神君呃咗,啲乜嘢唯一嘅命中注定真命天子。

早啲了解真正八字係點樣咁你遲啲就唔會立亂俾人呃到。

因為你而家太細個簡直就係水魚育成期。
我真係唔想覆你呀,算啦。

半年都冇料到,證明真係唔係好得囉。
唔通兩年之後你有單好嘢埋身,係因為你個名咩。
咁不如我話你有一日行過冇踩死隻螞蟻,好過啦。

我贈你四個字,見錢即生啊。包準!

若然你相信佢講嗰四個字嘅,咪日日帶住支礦泉水得閒望下佢囉。

唔係串佢,都起碼係個心理暗示吖
師夫做乜咁嬲我條命呀我夠想早廿年知自己條命係點la
好啦同你講吓啦,

攞我而家最貴嗰個plan來講,如果20年前你買咗嗰一個,
我好有信心,唔係鳩吹,今時今日你唔衰賭毒同俾人呃走嘅話。

賺返過千倍絕對冇問題,萬倍就睇你自己啦,

倍講嘅係倍數。

我咁樣講完我又唔係好嬲喎,最多係要鄧你唔抵姐。

咁你而家睇完嬲唔嬲呀☺️

認真,真係買支水得閑望吓,起碼有心理暗示咗自己得先,

話唔定對時候真係可能見到噴水池你會發,或者咁啱你做緊某啲嘢附近有水嘅元素呢。

我都想你好嘅。
我咁樣講完你條命之後,就好多人係咁睇你條命㗎啦。

一係佢哋就順着我口水尾喺度講落去,

一係就用90幾個理由證明你以前幾唔得,命運嘅驅使無論點努力都唔可以,嗰啲咪垃圾廢話,九唔搭八。

最衰我今日太精神望你個八字,睇得比較深入, 反而就激親自己啦。

知唔知鉅子兩個字點解,唔知就上網查吓。

幾十年嚟有冇人對你嘅八字評價咁高,
有冇人好似我咁大口氣 包你可以做到。

我就夠膽講。

連登裏面嘅巴打絲打大部份係匿埋咗嘅龍同虎。要捉佢出嚟,再鞭策下先得。

你呢隻,簡單方便踢下你個囉柚就識得飛㗎。

可惜冇人識踢你囉柚。

如果唔係,到今時今日仲要搵人改名?
你應該問吓人知唔知你叫咩名。

所以我講晒鳩晒唔係隨便講。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞