識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
希望你係作呢個八字出嚟收料,

如果唔係嘅話唔好問事業愛情,

你只係要記住你唔可以搭路面交通工具,
早啲問吓醫生意見可唔可以長時間食低含量嘅阿士匹靈通血管,
如果牽涉到藥物唔應該推銷嘅話,就睇吓有冇啲什麼通血管嘅保健品,早啲食,那怕你而家冇問題,

食少啲豬肉,
逗留多啲喺有冷氣嘅地方。

同埋記得有心而發,心胸要闊啲。
咁咪好囉,起碼我答都答得條氣順啲啊,

如果你黑仔嘅話,31歲之前好大機會結婚,
如果你超級黑仔嘅話,就會係呢幾年裏面,
係啲唔適合嘅年份月份裏邊,
遇到一個好適合你口味,但對你非常之唔好嘅終身伴侶。
嗰種好似同你有共同志向、同聲同氣,
實際上對你好似係奴隸咁,完全唔會錫你,撳住你來切嘅。

上面兩個情況都係比較大機會啫,
係適當嘅年份月份,都會有非常之適合你嘅人,
而且仲要係激到反差,又要對你好又錫你。

“我”稱之為,
既然俾咗咁多舊垃圾俾你,有眼光嘅話,我俾返個相同份量嘅黃金俾你,睇你有冇眼光揀得到,揀唔到就唔好怨我。
呢嚿黃金嘅份量,仲要比起你喺正常日子裏面搵到嘅無可比性,當係補償返俾你,
始終你食咗個鳩垃圾係用你一世人或者一段婚姻嚟交換
點解會有人dislike你? 因為入境處?

我想同你講,我唔答你,係因為你整咗唔推文,
所以我發脾四唔答你。

而唔係你嘅問題出現問題。
2002年1月12日 早上9點44分
女仔
想問吓關於姻緣,想知同而家個男朋友拍拖有咩要注意,感謝大師
感謝你專業同用心既回答
1991年7月4日 黎明時段 男
想問姻緣同事業唔該
我仲以為不推文係連登慣例
而家轉番
1999年2月28日 凌晨1點

想問一下事業發展

Fresh grad 份工幾有挑戰性 好奇最後會唔會堅持定係會轉唔同方向發展

番工番到幾depress 希望巴打指點迷津🙏
講到咁恐怖...
如果你20歲之前對腳有受過傷,
咁你嘅人生會順暢d。

想事業好就搵多啲共同志向嘅人。
未必一定要合作,但起碼有最基本嘅資訊交流,同飲茶食飯。

想感情好,愛情觀,就唔好咁花心啦,
見一個愛一個,有一個又想住另外一個,
一係有本事就全部都私有化,
如果唔係對你個事業會有一定影響。

麻煩你洗錢方面應使則使,係有用嘅,幫助到事業,或者幫助到你人生嘅,對你來講,一擲千金嘅勇氣應該有,
至於其他嘅就自己睇住用
2000年11月9號 朝頭早八點左右 男
想問前途因為嚟緊會有大改變
感情就順便問下唔係太上心
慣咗用不推文sor
推翻先
1995年9月10 6:40am 女
師傅想問事業財運
唔得閒打甘多字,直接教你點做,

想突破宿命,

1. 唔能夠自怨自艾,講就容易,但做到有啲困難

2.思維向你需要嘅地方散性思考

3.俾啲積極啲嘅動力

上邊係命理結果,唔係雞湯。
男人你缺條毛😑
但要合理你眼緣,同符合你標準嘅有啲困難,
年紀相差大或者實力相差大,對你來講會比較好啲,持久啲

唔一定要佢勁過你,可以佢弱過你好多,過分平等你接受唔到

事業方便唔使太擔心,我對你嘅抗逆能力好有信心,人哋俾人打一拳,你要俾人哋用火箭炮射10支先至瞓低,係會痛,但唔代表可以打得低你。

食嘢享受方面要節制啲,女仔之家好容易會心廣體胖,呢個係你成世人嘅課題嚟㗎,
唔呃你,你一唔留神好容易就會變肥婆,仲要係粗壯型嗰隻。
而家後生新陳代謝仲叫快,希望你唔好咁快中招。
多謝你
的確咁多年來遇到的都是屎一般嘅人
所以搞到自己咁耐以嚟都單身
都決定咗唔會結婚 唔想害人都唔想比人害
我會將你嘅提醒袋入腦帶眼識人
如果你係冇處理過命格嘅情況底下,
的而且確咁多年來都係單身,

反而你應該慶幸,唔應該閉翳。

有時唔好命、但好運,自然幫你避開咗一啲應該好大機會中嘅陷阱,

唔使灰心,某程度上,咁樣反而你可能係一個幸運兒。
1999 0217 女 半夜出世
想問事業同愛情🙏
女 1999年 10月10號 07:30左右
想知姻緣 平時人緣係好既 但由細到大都冇乜男仔fd 有既都係gay 宜家仲係A0 想知係咪自己唔適合拍定係我生命中唔會出現姻緣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞