識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
應該有啲新方向個喎,唔夠膽定係支援唔夠?

放心啦總會有貴人出現㗎你。
喺我手上面你呢條係好命,但如果要按制你嘅命運軌跡,你需要啲時間先至可以衝得開某啲嘢。
你唔好成日咁吧自閉把口咁衰就好好多㗎啦。
知你係醒目女嚟㗎。
賺到錢記住要搵我,你條命好好玩。

成世人你都會主動或者被動要追求金錢㗎啦

我唔可以勸你嘅,因為好多時候有啲原因都係你控制唔到

我需要你認識多啲朋友同多啲人合作
但同時我都需要你保障你最後利益成果唔好俾人瓜分

一日念10次你都要㗎啦,盛世你都要放喺你個腦裏面,一定要記住
唔好介意俾人管,唔好介意做嘅工作制約性好強
識得運用嘅錢就係咁樣嚟㗎
今年搵唔搵到機會一野偶中啊?

好好哋發掘任何嘢,你回想返轉頭你會發覺每一樣都係機會,係帶嚟錢嘅機會。

不過你今年九七年,唔知有冇足夠嘅人生閱歷可以俾你回顧。

因為你發現有啲你以為付出嘅其實係應該有收穫
你份人嘅性格又比較直,如果講嘢太過唔留餘地好有問題㗎。
傷害性會加倍。
你一定要注意吓你先至可以搞到事業同愛情呢邊,順性一籌。

搵錢唔係容易,但又唔叫做好辛苦,需要你動動老根囉但你應該唔缺架
1996年9月1日上晝10點左右 男
想問事業同姻緣
Thanks ah CHING
唔好去收口,把口能夠講嘢衰,自然能夠講嘢好好,將佢轉一轉變成氹人嘅行為,你會享受到好多好處㗎☺️

唔係波折,
你追求嘅嘢比較單一,或者叫做你唔係一個複雜追求嘅人,
不過通常求而不得,或者機會多多有機會擦身而過,甚至攞唔晒

好玩嘅係在於,我鍾意你,有好多唔同嘅機會。
如果所謂機會多多攞唔到,
但將呢啲多多機會全部放喺自己度,或者揀最好嘅機會放喺自己身上邊。咁就唔使等年份等月份喇✌️✌️✌️

你淨係幻想下你唔覺得好好玩咩,
唔准諗即刻答☝️☝️☝️😂
我都覺得自己成日講嘢太直太串咁 講完先後悔會唔會傷害到人
可能再講要收你錢㗎啦😂

如果我同你講我唔覺得你頂唔順呢句嘅。

證明我對你嘅抗壓性係有期望,
即係我認為你OK,俾心機呀。

我講得你慘又覺得你OK,咁你覺得係咪好唔樂觀啊?
我都未曾嚇你,你唔好自己嚇自己好唔好😂😂😂
唔係呀 純粹見其他人條命好似豐富啲
我好似無咩野講咁所以先再問問
都唔該樓主你先
我俾你嘅意見就係唔好為咗少少嘅丁丁咁得挫折就迷惘。

雖然我上邊講到你咁,
但你見到我會唔會俾可憐同埋同情俾你,
因為我覺得你唔需要。

你應該知你自己乜嘢性格,
做自己就得㗎啦。
我睇好你。

如果真係許可之下,多啲陪下媽咪同埋多啲同佢飲茶。
咁就你好佢好大家好啦。
24/09/1999 男 10:30
想問下感情同學業 唔該哂
咁你就唔好三心兩意啦,記住錢銀一係自己手,一係放父母手。

有時相處唔想傾嘅就唔好傾,我只係要求你多啲同佢相處姐。
但好多時你媽媽有時未必真係你腦裏面咁樣㗎
零三年我唔想比姻緣嘅意見俾你喎😂
更何況你呢呢一世女身邊應該都唔缺乏呢啲認真男士你揀唔揀嘅啫,
揀清楚先好上。

諗嘢唔好咁鑽牛角尖,唔好鍾意嗰啲就讀唔鍾意嗰啲就掉埋一邊。
考試成績唔係睇一個科,甚至我最驚你專注嘅地方根本就唔係學業嘅科目而係第二樣嘢🤦‍♂️🤦‍♂️

我覺得讀書你冇問題,問題係你要肯。
有啲人肯都讀唔入,你俾啲心機啦好唔好。
義氣仔女,疏財仗義,好耐冇見過呢啲八字。
我想你喺24歲之前努力喺學業或者事業。
好認真,你得唔得呀?

我好想你24歲之前將學業放喺愛情前面,得唔得呀?
就算你而家有或者將來有女朋友,
我都希望你都要將學業或者事業放喺愛情前面

我唔需要你二選一,但我想你將學業同事業個優先次序擺高。

相信我,以後擰轉頭你會多謝我㗎。
13/02/1998 上午10:06 男

事業、學業好似行緊衰運
幾時有拖拍
條命係咪差到貼地
你今年先幾多歲啊,
能夠講得上機會嘅,可以係你呢個年紀,
又可以幾多呢😓

到你有咁上下社會歷練,你會知道乜嘢先叫做機會。

當然我希望你可以到時候同我講返同一句說話。
放心,我一定唔會唔高興,
甚至我衷心為你感到開心✌️✌️✌️
認真㗎,唔係曲啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞