識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
冇開你個命盤,TG教你哋,八月十五嘅提升姻緣小方法有冇去做?
大師可唔可以講詳細啲 唔該曬
成世人都受挑戰㗎啦,仲要幾痕吓添,

做邊行都辛苦,當然呢種辛苦未必一定喺行業上面俾你啦。

唔好太過放肆去享受,尤其係嗰種慳咗咁耐,點都要對自己好啲嗰啲。

24歲之前你都應該可以自己搵得到需要嘅嘢。

如果可以嘅話可以揀啲金屬嘅行業,
我意思係嗰間公司經營嘅項目係金屬,唔係你走去銷售不鏽鋼。

或者係同金錢有關、
甚至法律都可以,但佢係最後選擇。
無開你命盤我同你講,

鍾意你咪去馬囉,你揀人人揀你,
你唔試過點知得唔得!

我同你話唔啱你又會心掛掛,我同你話啱人哋又未必一定鍾意你,

有啲人就是但講一個,然之後之後兜返轉頭,

所以我好直接咁話俾你知,喜歡就去,試探下曖昧下唔使死㗎。
話明俾你聽送俾你嗰舊係黃金,

已經唔使錢啦,自己拆包裝啦好唔好。
去到2025年為止,你都要做一啲面對好多人嘅工作會對你有着數啲。

甚至我幾推薦你做前線。
當然前線得來要有着數啊,
唔係做到隻狗咁都係嗰三兩萬就冇意思啦。

你點會缺乏女人姐,不過你嗰啲就係一浸一浸,就似人哋時不時都有。

又穩定伴侶一定要好好地經營啊,如果唔係就一來又一去㗎啦。
又要知道嚟緊嘅情況點,
又要overall知道你成個人生又係點,
咁同你批個大盤有咩分別啊?

俾心機囉人生會更好。

只要努力便有進步。

我相信可以涵括晒㗎啦。
美女,約嗎🤣
多唔多人同你咁講呀

講嘢圓滑啲你就不得了啦,貫徹你成個人生,應該不缺乏一啲可以結婚嘅男士。

揀嘅時候你可以好三心兩意,甚至設立考驗,
揀定左之後,就真係要努力經營維持,尤其係你。

尤其你姊妹方便啊,諗清楚邊啲適合聽邊啲接納,
有啲意見可能係山埃嚟㗎。

同埋唔好有時候忽然之間太過多愁善感,你嘅情感細膩比起正常嘅女仔更加顯微鏡,有時閃令令唔使要靠人嘅。

如果唔想成日忽然之間跌錢,
就間唔中做吓善事捐吓錢啦。
兩個人相處,唔好成日都間唔中就火星撞地球,
一係唔爆,爆一爆又鬼死咁大火力,
柔情似水唔好咩?
細水長流唔好咩?

想愛情好,就飲多啲暖水,一定要暖喎,
仲要請你鍾意嘅人飲暖水,仲要請多啲人飲暖水咁就好㗎啦

上邊唔係吹水㗎,做啦
1999年6月18日 下午三時左右 (女)
想問財運事業同埋姻緣謝謝師父
唔准你偏科,鍾意啲嘢大衆啲得唔得,
你太過專門有時候搞唔掂㗎。

唔使咁行拍拖㗎,記住唔好俾人搵笨

你個老公好嘢嚟㗎,老公好唔代表係情人好。

所以呢,

慢慢揀,慢慢睇,有時本身你嗰個位置靚,啲仆街冇咁容易埋身㗎。

咁你都係想搵個好伴侶姐,你唔係純粹送上門做玩具㗎嘛
你呢啲涉及到搵方法,

提供方法我又唔會免費嘅。

所以順其自然啦,橫掂仲有幾年,足夠時間部署㗎啦。
我呢度見到好多連登仔嘅心態就係,

要人哋女仔過嚟除埋你條褲騎上去先係🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
你有尊嚴人哋女仔都有尊嚴㗎嘛😓

身邊有女仔朋友已經好好㗎啦,好多連呢啲異性緣都冇㗎,係鍾意咪俾啲訊號出去囉。
得唔得都起碼知道啊。

不過如果你真係有另外一半嘅一定要小心啲經營。
我唔擔心你冇,反而我擔心你經營嘅時候可能比較粗心大意
想知道自己係適唔適合對人嘅工作定係文職比較好
未曾睇到你,但我想同你講,咁大個女囉自己大概性格都唔知咩。

你要撇除咗驚嗰種心態先,客觀啲望吓自己。

我認識好多sales,個個月閑閑哋搵幾十萬,佢哋都講過以前身邊嘅人冇人覺得佢哋講嘢叻,搞到佢哋自己都以為自己講嘢唔叻。

你明唔明呀?
我諗咗好耐先揀依家呢科嚟讀㗎
想知呢科適唔適合我讀 同埋未來會唔會做返同呢科相關嘅事業 我都幾鐘意呢方面嘅嘢

感情方面真係好多謝你嘅意見
有少少好似開解咗我咁
可能有時我真係太心急
咁姻緣呢
唔好搞錯啊,嗰度唔係開解你㗎,
你個先生真係幾好㗎。
記住係先生唔係拖油。

等陣你以為嗰啲係飲雞湯就浪費喇🤦‍♂️

唔好心急,你要慢慢揀,記住係你要慢慢揀。

因為你同樣地都比較多隱性仆街,需要剔除。
明..大師係想我俾啲信心自己想做就去做。
可唔可以答埋姻緣
我鍾意回答美女嘅問題。

呢兩句你當廢話啦,
睇唔明或者感受唔到就,

我都唔希望你可以感受到😂😂😂
應該係話唔試過真係唔知㗎,
佢哋嗰幾條友唔係傻更更走咗去做sales,
今時今日最多咪搵三幾萬,

但最緊要你對自己有清晰嘅認知,
有啲人本身真係冇辦法接受嘅,
就算有呢方面天賦都無奈放棄。

都話未睇到你啦,
上面嗰啲係人生觀嚟嘅咋,唔係係你八字讀出嚟㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞