識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
男 1993年8月25日 唔知記朝早定夜晚10點 唔好意思
我想請問財運同移民
我覺得自己好黑,冇財運我唔再強求,踏實啲就算
另外,因為我想去外國闖但又擔心屋企人同自己揾食能力

P.S. 上面唔答冇所謂,我想問因果,究竟好人係咪一定有好報?
我應該會答你㗎,我冇答你咩?

管住你把嘴啦,將你聰明用喺適當嘅地方,亦都想你嘅口才用系適當嘅地方
1983年5月31號 下午3點幾 男
想問財運同事業

喂唔該晒師傅先,善事我每日都盡做,明白所有嘢都係儲返黎🙏🏻
我冇開你個盤直接睇你嘅問題,
太詳盡嘅我唔會免費咁樣答落去㗎,

上邊提到叫你除咗靠人之外,都要提升自己,點解你會有疑惑?
好彩你有做義工,呢世人你一係周不時去捐錢一係就無私出去做奉獻,如果唔係你會破財。

應該係話你成世都有破財格,幸好嘅係異性緣唔錯

出年所有嘢都會唔同㗎啦
多男仔圍繞着你你就要揀過第二個嘅咩?

咁如果你老公做嘅工作對象全部係女人嘅咁佢咪要踢你走😑
你想真正可以跳脫左付費去得到你事業上面嘅好處嘅,

就直情用你嘅腦筋,用你嘅諗法,用你嘅衍生出嚟嘅所有嘢去提升,好好地睇清楚呢一句野,諗得通就掂㗎喇
我唔開你個命盤,只係答你嘅問題

你喺裏面工作連你都唔知自己順唔順利,你要問其他人?

咁既然你感覺唔到唔順利,咁咪即係順利囉,邏輯嚟㗎嘛。
欣賞你到而家仲可以咁風趣幽默。

頂住啦師兄。
冇其他幫助嘅,
起碼要捱多兩年,先至唔會出現呢個食屎食着豆嘅情況
我只會俾你一個意見就係,
唔好成日鑽牛角尖,
唔好成日諗埋一邊,
試吓抽身出嚟再諗一下。

呢個係你嘅命格但係唔代表一定要順從
我唔係呢個意思,工作上順唔順利唔係限死呢份工,係講緊個人既工作運
份新工係覺得好chur,岩岩做第一個月,唔知岩唔岩自己,所以先想問下大師
有咩好迷惘姐,對你嚟講風浪應該唔係太大問題啦
女 2008年7月7日
想問下我幾時會結婚?
唔該晒
唔好成日靠享受來紓緩壓力。亦都唔好用你嘅聰明才智尤其把口去傷害他人,溝通有好多種方法啫。

跌錢出去唔緊要但最緊要要有嘢返嚟。

挨埋今年佢先啦
唔好成日咁小氣同敏感,今年把握到點都會食到啖飽飯,把握唔到就冇得講。

1993年6月7日下午1時正
想問下工作運,最近有個offer唔知試唔試好,驚做唔嚟,同埋唔知依家適唔適合有個工作上嘅轉變
上面就一定唔會答你㗎啦,運算太過複雜,冇可能咁樣答你。

問因果?你證實到俾我睇?定還是有邊啲人可以證實到俾我睇?既然冇實證點樣答你啊?

點定義一個好人,你話係就係?

過得到自己,過到人,連自己都過唔到,就唔好諗啲太過高大上嘅嘢
我TG上面其實有講過,對於命運嘅睇法,最後有講過一句,喺命理上邊,你唔應該問我,你會點,而係應該講你想點。
你睇吓可唔可以叫啲巴打絲打俾返個段你睇吓,可能你有得着
男 2000 12-28 5:00-6:00
想問下姻緣同事業

感謝感謝!
我TG上面其實有講過,對於命運嘅睇法,最後有講過一句,喺命理上邊,你唔應該問我,你會點,而係應該講你想點。
你睇吓可唔可以叫啲巴打絲打俾返個段你睇吓,可能你有得着
因為呢幾年太多太多事 都令我覺得我地未必可以行到最後
thanks,
你想真正可以跳脫左付費去得到你事業上面嘅好處嘅,呢句唔係好明
好好唔該你先,如果係咁既話其實我係想做老闆既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞