識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
你揀嘅工作對象要好多人,
同事都有好多人,

到時你做呢類型嘅工作會有一種好奇怪嘅情況,
就算鍾意收埋自己都好,
就係好似收唔到口,同埋有機會同上司衝突,

記住要控制一下呢個陷阱。

你聽我上面講起碼小奮鬥10年。
幫人照亮到道路,但睇唔清自己,
睇落好不介懷但,其實極度需要面子,

除咗年紀大過你嘅女性,其他你都可以同佢哋玩多啲,
同人合作或者身邊朋友,要小心俾佢哋當你水魚或者攞走你最後成果
我同你講冇將來你會唔會即刻同佢分手?

我同你講冇偏財運你會唔會一世都唔打麻雀同賭錢?

遇到情況就搵方法去解決佢,

不論個答案會定唔會,
我同你講唔會,係唔係代表你咩都唔做,
而對方就攞齊資料做鳩你?跟住你就等運到?

我話俾你聽會,你係唔係乜都唔做就束手就擒?

得閒睇吓我啲廢噏文章,可以就入去T豬裏面,我以前有寫過我啲觀感,

若然你真係當事人,若然你嘅八字都係真嘅,我相信就會對你真係有幫助。

比幾個貼士你,個名一定要易讀,同埋盡量個字唔好太過深,搞到個個都唔識寫。

上面講緊係玄學角度。

當然按照五行補充都可以啦。

咁辛苦生佢出嚟, 又要咁辛苦養大佢,唔係連個命名權都要交俾人哋卦😂

而家你哋個知識水平又唔係差,以前就受教育程度唔高所以要假手於人姐。
我諗嗰個絕對符合哂你上面要求
我講完改咩名後,長老話好公廁feel,同埋想夾返時辰八字咁話我本身對呢啲又無乜研究。
你咁講完我可以安心用返我改嘅名啦
我同老公都覺得個名好合眼緣、易記又易讀!
Btw樓主做乜咁夜仲唔瞓
容易形成刑罰嘅因素,三個裏面你中咗兩個,隨便撞個年份月份甚至係大運流年,你就集齊左呢個組合啦。

咁啱你今年仲要係齊晒,咁咪個個都用埋晒呢啲咁嘅恐怖宣言囉。

最衰你坐過監啊,如果唔係我叫你做懲教,再唔係做秘密部隊咁就搞掂喇😂
只要改少少分分鐘喺裏面好似坐火箭甘升。

乜佢哋冇同你講過就算你移民都好容易應到呢方面嘅嘢嘅咩,
而家唔係香港對你唔好喎,依家係你條命容易招惹呢啲嘢。
蜜糖無論喺香港動植物公園,定還是喺亞馬遜森林一樣都係惹蟻㗎啦
咁咪係咁以執執佢囉,小朋友都生埋囉,嗰兩隻字你唔係舞唔掂呀😂😂
嗚嗚多謝晒你答我先
有冇咩方法可以冇咁易招惹咁多呢啲嘢嫁
有好多方法,甚至可以化為己用,
例如,頭先我叫你做懲教,同做秘密部隊,再添加少少嘢更改一下,就係好有用嘅方法

但我唔會同你計到咁盡個喎,冇辦法我太懶
請問巴打工作對象要好多人係咩意思?
我工作會遇到好多人?
同上司容易衝突就真
好容易同人嘈
師父 你漏咗我未講
真,其實自己有答案,thank you而家去做善事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞