識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
係咪姐係要洗人錢/靠關係
你個八字考慮因素比較多,冇時間好難講得好,
唔使再問人啦。

我盡能力去解讀一下,26歲之前你好好把握埋呢啲時間,搵到就搵到,之後搵錢會好會比較辛苦,

無論如何都一定要買六合彩或者一啲以小博大,可能一次過買20期又好,點都好,千祈唔好唔買。
但我唔係叫你去做一啲超高風險嘅投資啊。

因為你比嘅元素唔充足,我只能夠同你講一句,假如你一中獎就或者有一啲幸運嘅嘢,第一時間一定搵你阿媽,你同唔同佢講我唔理,但一定要益佢,必須要,救命架,記得呀。

至於你而家講你拍緊拖,你只要管好你把口就得啦,如果唔係你都幾傷人,
拍拖呢啲我唔擔心,
但婚姻方面你可能會比較差少少,醒目女要做醒目嘅嘢,你要理解贏咗唔代表係一定係對你有着數,適當嘅輸反而先至係好事

26歲之後大把屎你食,小心啲呀,跟住嚟緊都好大挑戰可能就會細力啲甘解啫。

多啲請阿媽飲茶多啲同佢相處,或者叫擦下佢鞋,你唔需要理佢對你好唔好,你只要當佢老細咁氹就得啦。

當然我唔係叫你全奉獻,只係你一定要必須要同佢關係相處好, 真又好假又好都要。
推返先
多謝你咁詳盡呀,時間係凌晨4點至4:30🙏
救我
感謝大師
想問下係唔係新曆3月6日。

如果係,我唔覺得係剋夫命2019係咪有男朋友? 到2038都起碼大運叫做見到老公星丫透出天干。再次後廿年都地支行老公運。

即使老公有“入墓”既情況,但40-49歲大運都沖開墓庫,本身就有得結婚吧。 與夫感情好,反而係佢身體可能弱少少。

唔好灰心
多謝 巴打 可唔可以幫手睇埋愛情運
宜家單身未有對象
女 96年2月20日 19:38pm
想問姻緣同事業

感謝🙏🏻
唔開命盤同你講。

任何人都適合拍拖,任何人生命中都會出現姻緣,
只要佢一日未死都唔可以蓋棺定論,

同樣地任何人都適合發達,任何人都值得擁有更好嘅生活,
只要佢未死。

有好多嘢要反思咗自己先,

例如憑你嘅文字裏面,
我覺得充滿着濃濃嘅男仔味,
你唔講你係女仔,我直頭以為係巴打添。

所以有啲嘢要反思一下先。
係我心目中係一個非常好嘅八字。
但係你人生中應該受到好強烈嘅挑戰同制壓。

除咗辛苦,心靈身體上都受到好大嘅煎熬,

如果你好運嘅應該有兄弟姊妹多啲同佢地聯絡一下,
但如果你係絕大機會冇嘅話,咁你要同多啲朋友相聚一下,

要同媽媽關係好,無論你係真心定做戲,

睇你應該唔決異性緣,見到合適嘅就一定要拍拖,
真係好適合嘅,就唔好猶豫,走去結婚,

你拎住呢三樣嘢你個人生會有好大嘅轉變。
絲打做ngo?資助機構工作?
女 1997年6月13 15:30
想問下姻緣 事業/學業
感謝
我看這是被橫刀奪愛的盤。
都係
做緊公營機構
黎緊想轉工都想都係呢一個範圍
無兄弟姐妹但好在身邊都有好多朋友做我樹窿
同媽媽關係個度真心好攰 佢一時又好好既 一時就冷暴力 搞到好似火星撞地球咁
我好想同佢frd返 好羨慕人地父母對自已小朋友咁好 但我覺得佢心唔係咁諗 佢做既野令到我覺得佢都唔係同我一樣想法
所以我都半放棄mode

結婚個方面 搵到個好錫我既老公 成為人妻無耐
你呢啲正式叫做有齊材料喺廚房度,可以煮多啲好餸出嚟。但擺位亂晒,所以每次煮餸出嚟都唔好食。

你想非常好㗎喇,三樣裏面,有兩樣無形中自己做得到,而最緊要老公嗰度又有埋,咁好多嘢都順得返。

媽媽嗰度冇辦法咋,有啲緣份嘅嘢講唔得清楚,
所以我叫你真假都好,
你試吓將個相處模式變成係好麻煩嘅上司,你又要同佢關係好,佢嘅脾氣又陰晴不定,
如果都唔識嘅,就睇吓啲交際能力好強,
或者你哋所謂嘅擦鞋仔,但又能夠不停升職㗎喎,
點樣同呢類型上司相處,你照做就得啦。

唔需要有壓力同心理負擔,做得到就得㗎啦

當然啦除非你有一個好錫你嘅契媽,真嗰隻喎,如果唔係你阿媽呢度,做戲都要做出嚟。

你將佢定位咗阿媽做法就會出事,

你將佢定位做十分之麻煩更年期冇男人嘅上司,問題就佢揸住你嘅升職權,同埋分派工作嘅權力,但你又唔可以辭職嘅。
咁樣你理解咗我諗你之後嘅做法會好啲。

朋友嗰度,唔一定要做樹窿,但多啲相處多啲傾計,
當然如果你想好啲嘅就識多少少有用嘅朋友啦,
但係我嘅角度就朋友在乎知心,至於你會唔會嘗試一下同有用嘅人成為朋友或者叫做合作就睇你自己啦。

你老公嗰度我就祝你幸福美滿,認為可以嘅,你又認為佢冇問題嘅,就要抵受下引誘啦,你老公會係你人生一個好緊要嘅轉淚點,但好彩你揀咗個你滿意嘅老公,要好好地同佢相處啊,好多嘢都可以迎刃而解。
姐係我唔好理媽媽點樣對我
我都要對佢好?
唉 我又覺得佢對我唔好 我仲對佢好做咩野姐
有時為佢好同佢講 佢就機關槍咁掃過黎
同埋佢有時無理既要求 搞到我好辛苦 我就閂埋佢之指間度門 唔想再同佢講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞