識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
依段時間都有岩嘅,但人揀我我揀人,最後都係無結果
我都想35歲前可以安定,請問二二年嗰個係未指二二年先會識到佢? 定係一早已經識咗,但時機到先發展到?
捐錢好少,善事間唔中會做
好多人會認為係嗰一個,其實呢種係倒果為因,過分圈鹽嘅錯誤訊息。

我會認為係嗰一類型。 適合你哋,喺某一段時間,可以係某一日或者某一個月,甚至係咪一年,甚至某10年,比較大機會喺你哋身邊出現,你哋會揀得中。
不論呢個人係你已經認識還係當其時你先認識,

其實每一個人撞啱日期,就算係日子都會有桃花日。
但係你太難把握啦,
所以退而求其次先會變一個月即係有30日。

甚至有啲成個年份,都有你要嘅嘢,有365日你係咪容易中到先,
呢個就係機會率同概率嘅問題,中學有教😂

有啲更長嘅會係10年大運都牽連唔到,10年裏邊點你都得啦。

呢樣野唔單止放喺姻緣同時都會放喺事業、財源,
只不過每個人要嘅密碼都唔同。

唔好成日聽啲睇相佬講乜嘢命中注定,咁多命中注定,
今期六合彩八千幾萬,
你睇吓佢搵唔搵到個命中注定六個數目字。
我諗我理解到你嘅意思,凡人總係想要實牙實齒嘅答案😂
依家希望自己快啲從迷茫中出嚟
女 1999年7月30日
想問下事業同財運
做邊行比較好
然後聽嘅時候好有信心,事後發覺與事實不符嘅時候,
就嘗試搵更加厲害嘅實牙實齒,
或者聽佢點樣去兜返之前講嘅嘢。

所以好多搵食嘅佢哋,叻嘅唔係技術層面嘅嘢,
而係話術同包裝。

佢哋嘅心態就係,講吓咋嘛又唔使負責任,點知你會信啫。
似係感性思維發作,搵啲野嚟呃自己,等自己好過啲
人地就睇穿哂,所以就順勢而講
大師 唔好漏咗我上個post太多人 覆唔到我
有心算無心,自己清楚就得㗎啦 ,

放心啦跟住我開頭嘅去做,

會容易啲攞到你想要嘅嘢。

既實際又有用,唔需要捨近求遠。
好奇想知道本命究竟會影響人啲乜?同埋點樣睇
另外我再比多個貼士俾你,

記住你一世人都要忌水,千祈要忌水。

你想你有如意郎君,同時生活美滿,事業愉快。
水係陷阱唔好中招。

我見你睇得明我嘅嘢,記住要用心記住。

2022年,着緊啲,我比較鍾意2022年。

2023年都可以,但我都係鍾意2022年。
俾心機啦。

記住間唔中一定要做吓善事。喺你嗰度係有需要。
想問愛情同事業
最近遇到個大我五歲既男仔,唔知有冇機會發展…
想問如果 日期 時間 性別一樣
係咪睇返你啲回覆就得
咁你睇我嘅回覆,你覺得解唔解答到你嘅問題?

如果你覺得啱用嘅,你就當係你自己,
最緊要係幫到手。

如果認為係唔啱用嘅,咁咪即係唔得囉?

幫人嗰個係我,俾人幫嘅係你,我幫就幫咗啦,

你感唔感受到,受到幫助,呢個先係重點☝️

望完我嘅意見,如果覺得有用嘅,就跟住做,
如果覺得可能真係唔同嘅,你咪將問題放喺度,
可能輪到你嘅時候就再搭你一次。

一切都係要問你自己。
將你口才好嗰度,盡量發揮係談話技術,唔好間唔中俾支飛劍人哋嘆,因為你個感覺俾人好中肯,所以你呢啲飛針,喺人哋眼中就變成左火箭炮,記住呢樣嘢先。

我想你將你嘅諗法,同埋一啲天馬行空落到地嘅嘢,
盡你能力去發展,
人哋睇唔會明呢句嘢,你睇,你係需要明白☝️☝️

你反而冇另外一半?你身邊啲女仔冇戴眼鏡啊?
唔合常理。
我唔理你對金錢幾冇渴望都好,
我都希望你努力啲搵錢,
只要有錢你就通架啦。

朋友你要分清楚邊啲係hi bye fd,
邊啲係知己,
資源你要識得分配有時候,
你付出,人哋未必感激你,
當左你係水魚,你又唔開心,

只要同人合作嘅嘢你就要小心你嘅成果俾人瓜分或者少咗。

女人嗰度自己睇緊啲啦,
不論係爭贏返嚟嘅,還系好似冇人爭嘅。
我只係需要你做一啲對應好多人嘅工作,
無論係真實見面定還係見唔到,

另外我需要你唔好懶,記住,唔係你自己懶,係環境令到你懶,記住。

係咪覺得d女既好似雙面人咁呢😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
將你最心底裏面嗰種凶悍嘅氣質,變成你做嘢嘅動力。
嗰隻怪獸唔好嘥咗佢。

有諗法要付諸行動,用盡你咁多年嚟嘅腦細胞諗清楚呢幾句嘢。

你讀書唔係人哋想像中咁容易,但其實我好想你喺呢度發展落去,成果係唔錯㗎,用你嘅學歷去得到你想要嘅嘢,辛苦一定辛苦,所以你要自己取捨。

其他我唔俾意見你,我相信你。
一直追求呢樣,一直追求嗰樣,你有幾多精力啊。

如果許可之下,如果許可之下,
最簡單嘅方法,
多啲陪阿媽飲茶,多啲陪阿媽做任何嘢,
你要當佢係大老細咁樣去氹就啱㗎啦,
唔需要問佢攞嘢,亦都唔需要佢比野你 。
大師 你想表達啲咩呀
我唔明呀
叫你陪阿媽飲茶,多啲陪佢哋都唔明?
咁學業、感情有詳建議?
同陪阿媽飲茶有咩關係?
大師
同你講你又要問,
不如你想聽咩答案,叫我喺度copy俾你咪得囉。

做咗先啦,做完你咪知囉。
更何況呢啲嘢,我唔叫你,你都應該要做多啲㗎啦。

叫你陪阿媽飲茶同陪佢多啲咋嘛,我又唔會得益嘅,
咁你都驚蝕底?

至於有咩關係,咁唔通冇關係你就唔做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞