識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
留一份心?

嗯,曾經有另一個人都講過類近嘅建議俾我
唔好成日咁擔心,能夠經得起我講一句我唔擔心你事業,你已經比好多人好好多㗎啦。

可惜你係女仔,變成有啲因素,對你唔係咁着數,就係衰係姻緣上面。

你望吓啲強勢女企業家你就大概心裏有數。

俾個貼士俾你唔收錢,

去學下啲傻白甜,總之就返工一個樣,做嘢一個樣,
對住自己心儀男仔就好似鬼上身咁樣,變樣就得㗎喇。

仲細個,快啲學識呢個技能,有時候煲劇都係一個唔錯嘅教科書,
不過要揀啲演技好啲去學

如果做埋影后都搞唔掂,到時你直頭過嚟俾錢啦

因為係我角度我覺得為咗呢啲嘢去買package唔係好抵,

但係你哋女仔可能覺得姻緣才是重要的

但我唔想咁快收到你純粹為咗姻緣嘅付費查詢🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

大個啲先,仲有咁長時間撞都撞到個啦。
好多謝你咁詳細,如果問多一樣可以嗎?
因我依家讀關於從事教育嘅科,我應該真係行教書 定可以去搵做鐵飯碗嘅工呢?
如果呢條over 左就算,唔好意思🙏🏻🙏🏻
遵從你自己內心同埋深思熟慮之後嘅決定。

如果你鍾意嘅入去我T豬群組睇吓生仔嗰段文章。

唔好過分相信整定。

呢個世界能夠幫你決定事情嘅除咗你自己之外,
係冇任何人或者物。

不論嗰個係大師、超人、預言家、還是係奇異博士。

講就一句,但你要承擔後果,對你唔公平亦都唔着數
Thx巴打
唯有係咁
但我成日都會諗靜待個時機 會等到d咩
唔該大師
打完俾你地睇嗰啲,
睇完要做啊,理解吓講啲乜嘢唔好嘅嘢就將佢反轉嚟做,不論係性格還係身邊關係

免費嘅嘢都好有用㗎‼️‼️‼️

只不過冇得比你哋偷懶,要靠你哋改善一下姐,等於打機唔課金,但有攻略,要付出少少心機同努力。
咁課金梗係舒服好多啦,但唔代表本攻略費囉。

睇完醫生要食藥先可以好㗎,
唔好淨係講準呀,點解你會知道啊,
對你哋冇着數架。

嘗試理解下我講嘅嘢,嘗試搵到重點去改進下,
咁先至可以越嚟越好運👍👍👍👍
大師Skip我 係咪玩完

多謝巴打
想問下喺兩個時辰之間出世、差幾分鐘,係咪要對盤先會準確?
Dislike你嗰個唔係我嚟㗎,
你唔係TG問咗咩,
TG嗰個問題我遲啲搭你啦,
移民嗰度就真係唔答呀,個運算真係好複雜。

等我幫你like返,balance返先
改命我識,仲要幾拿手添😤😤😤

改名,我曾經有研究過,但係實在好難有實質數據,
證實佢係咪真係好咗,所以最後都係放棄咗,覺得晒鳩氣。

但係喺過程裏面,我見到反而普通嘅,比起繁複嘅嘅人生嚟得順暢。

我講緊唔係筆劃普通。
如果你上年見到我,我就會叫你買最貴嘅package,
我要你今年大展鴻圖。

冇1000都有幾百個盤啊喺呢度,我淨係好少數會開口叫佢哋買。

有啲真係買,有啲可能以為係坳生意,我諗應該唔超過五個人。

今年根基打得好,去到二四年係你人生輝煌嘅起點。

我想請問你今年根基打成點啊?

壓力係大呀,潛藏唔細嘅考驗,甚至係危機,
So what。

不過你嘅抗壓性係低啲😂
又要人前顯貴,又要內心嬌柔。

我唔會同你講點樣,

我要同你講,今年嘅機會同所有嘢,
你頂唔順都同我頂硬上,
捉唔到你都要搵佢出嚟,事關你未來人生㗎

記住啦記住啦
做咩你哋成日都唔肯同我咁你係男定女啫?

做咩要性別保密。
唔好成日俾人搵笨,尤其係身邊嘅朋友。

控制下你啲脾氣,呢個世界啲人好小氣。

平時冇咩事就唔好搭咁多巴士、的士同埋小巴,

應該係話地面上面有碌嘅都盡量唔好制啦。

你要做地鐵支持者,記住呀千萬要記住呀☝️☝️☝️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞