識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
第一個17年? 女?
我想你為自己諗多啲,有時候你俾人提供方向,都要為自己諗清楚你嘅大方向係乜嘢,
有時唔鍾意就係唔鍾意㗎啦,唔好為面子活受罪。

同埋有一個致命傷就係,唔好有時覺得自己容易死好彩,就懶,勤力啲冇得輸㗎。

你記住你嘅錢,同埋事業,唔係你發揮都有幾好,
而係你要好好經營你嘅人際關係,人際網絡,呢個就係你成個人生嘅大方向同大前提。

感情方面,你自己擘大眼,簡稱揀清楚,好好地維繫就得㗎啦,
我反而係專注係,想你揀清楚先好去馬,總好過要玩育成遊戲,人哋又未必一定咁鍾意俾你育成。
係,您點知,
樓主樹仁讀算命?
感激
1987年11月8日 早上6時30分
工作上自己開鋪,另今年剛同前妻離婚
兩樣都有啲迷茫
想問下姻緣同埋事業
唔該晒巴打
唔記得講自己男性
去我T G睇生仔個篇文章
好的,謝謝!
真心咩 我都想幾時先會遇到
可以講埋事業嗎?
eeerrr.. 你無錢無學歷,又唔係叻過人,雖然有時有D小聰明但應該反被聰明誤多。 分分鐘仲有婦科問題or水/尿/排泄問題/長期病。唔明仲想生做乜。。 不過照答你。 應該可以有多個仔。但唔建議。子女都令你煩多。 未來幾年算唔錯嘅
謝謝大師?點樣算到未來幾年唔錯?
感謝大師 我會好好諗清楚
同埋會做更多善事
其實.. 勁嘅大師, 你一生已經比人睇哂. 由運去到每年月發生乜事. 起我低搵下. 禁個名就有
1986,9月12, 4:31am

想問愛情同前程
可惜你仲未出嚟做嘢,如果唔係出年會係你人生中食咗無敵豆豆嘅一年。

唔好太過懶,有啲乜嘢多啲發揮,多啲應用,
有時讀書,人生或者事業,同食嘢冇乜分別,
除咗食落肚仲要屙返出嚟,你諗吓淨係食唔屙會係點啊。

做人有時候唔好太多嘢諗,係要諗就諗啲正向啲有用嘅嘢,
做事有時周詳d唔係問題,萬無一失都冇乜問題,但唔使百萬無一失嘅,有時有啲嘢,錯過咗就真係錯過咗,衝動並非一定係魔鬼,尤其喺你身上邊。

上邊嘅嘢我唔希望你已經經歷,但我希望你明白令你唔會再經歷。
當小學生背書咁背入腦,仲要做返出嚟,到你大個啲嘅時候你會衷心咁感激我。
知道,多謝你,我會注意下🙏🏻
越發生咗呢啲事,越容易對號入座,就越相信命運,越相信命運,就越走入去死胡同,不停做惡性循環,

跟住你同好多算命嘅講,佢就會順着你嘅口吻不停俾你一啲千百萬個解釋,人係最容易對於唔好嘅事對號入座,跟住之後發生咗一啲壞事或者仍然咗一啲唔好嘅嘢,就會覺得好準,

咁我想問你成個人生之中姻緣上邊冇甜蜜過,冇幸運過,冇享受過?
呢啲係好事嚟㗎,但你有冇曾經嘗試逗留過,回味過?

女人緣方便我唔需要同你講太多,
我只能夠同你講一日,你唔能夠真真正正定落嚟,
認認真真係一段感情裏面唔再二心,
真正對一個女人付出一個心。
嗰個時候你先同我講姻緣啦。

我同你講你情路坎坷,永遠冇辦法可以良辰美滿,一生只能夠漂泊浮萍,霧水情緣,跟住你就認命?
完全歸咎於你自身嘅問題,或者你選擇嘅傾向?

性格決定命運,呢句嘢永遠都唔會錯。
我冇辦法可以似嗰啲濕鳩算命佬咁樣,順着你嘅話題不停講落去,然後講到每個件事每個命運都係不可改,

我強調多一次八字只係概率嘅遊戲,識得玩自然就係好嘅時候能夠積個防飢,
有人計到你未來60年大運都唔好就推斷你點點點,

但曾經有個一年嘅好運,咁佢可能會覺得你嗰年好運唔係想像中支撐到60年,
但偏偏你嗰一年搵咗人一世都搵唔到嘅錢,
可以救你無災無難,三世都使唔晒,

除非你同我講你成個人生一年好運都冇,但有冇可能?

唔知你有冇追過我post,我有一位富豪朋友,唔係講緊有10間八間樓咁小意思,佢條命係垃圾,幾犀利嘅師傅都覺得唔係佢,
但偏偏佢身邊嘅人事物,都能夠補充到佢當其時需要嘅元素,
扶持到今時今日。

呢啲就係人哋講嘅命壞運好,

所以嗰啲乜嘢了解晒一切野嘅全部都係廢噏。

一種marketing坳生意嘅手段,

我都係果句最犀利嘅算命師傅以前古代應該有,
如果真係每個人生大小事務可以一覽無遺嘅,
皇帝只要搵呢個算命師傅就夠啦,。咁就一個朝代可以永恆,
唔好唔記得當其時嘅人算命其實一個下賤職業,能夠俾皇帝睇得起成個家族騎龍飛天啦,咁事實呢?

唔講舊時講而家,
咁我想問邊個可以算到今次疫情係點樣?
邊個算到我哋個政府係點樣?
我哋偉大嘅祖國又係點樣?

每個國家,每個政府淨係養住啲算命師就夠啦,
每個人一出世就計佢,
每個入境嘅人又計佢,

再近啲嘅,
屌那媽,唔使隔離,唔使檢疫啦,
都算到佢入嚟一個月就死啦,或者入嚟20日就有大病啦,
使咩搞咁多嘢姐,
即時捉走佢啦。

自己參詳下我講嘅嘢啦。
唔使驚,唔使問,
做好一切嘅準備,不論財運事業定姻緣,
扎定馬,仲有幾個月,你要ready好晒,接受下一年嘅挑戰,

嚟緊呢兩年係你至關重要嘅兩年,記住全部要訓身落去,唔好怕辛苦,唔好揀擇,愛情事業兩得意係可以嘅,但千祈唔好是但揀一邊,當然時間管理會辛苦啲啦。

記住我講嘅說話,如果明年後年,兩年你把握唔到,之後條路好難駁倒落去跳得高,執定裝備,迎接呢兩年嘅大轉變。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞