識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
多謝巴打會小心啲
想問可唔可以問埋未來兩年個方面?
今年雪上霜喎,頂唔頂得順呀?

做任何緊要嘅事情千祈唔好搭路上嘅交通工具,
盡可能用地鐵。

尤其的士,絕對唔可以。
要人前顯貴,就要人後受罪,你性格自己揀千祈唔好怕。

將你所有嘅聰明才智甚至容易出口傷人,
通通同我運用喺事業同埋正面方面,
唔好放埋喺晒啲冇用嘅領域,

叻仔要將叻仔嘅嘢放喺適當嘅地方先至做到世界仔。
好好地參詳下
24歲之前你嘅機會都隱藏喺你自身嗰度。
每樣開發出嚟都係一個可持續發展。
聽落去係咪啲頭暈,要你自己參。

出年之後要透過合作去幫忙喇,合作或合作小心俾人搵笨同埋攞你最後成果。

由享受付出而結緣,今年冇辦法得手咩?
有幾難捱幾咁痛苦,今年凡事要忍,
忍過咗今年你就發覺有新生喇,

出年開始記住要慎防身邊朋友,甚至親密嗰個。
我唔係叫你擺晒姿態,
但一定要喺心裏面留心再留心
七月搭的士撞左車

雪上霜即係點兩邊都唔順利?
睇落你就好陰柔,一爆起上嚟唔得了,
識得你耐應該唔覺得你好脾氣,

係間唔中有一浸唔舒服,但都好容易有人幫吓手化解到。

最緊要唔好忽然之間玩自閉, 咁就得㗎啦。
唔可以
今年係點樣你自己唔知嘅咩😓
依家都成10月囉。

總之記住啦,唔好學人考車牌,唔好學人去揸車,記得呀

遲啲你老公同男朋友有能力,都吾好揸車,除非你唔坐
男1997年11月17日 下午1:00 -2:00左右

想問事業,愛情同姻緣.

謝謝大師
忘記咗原來性別無講
補充一下先:

1993年9月24日 約早上六時
想問的問題是:
我想知道我的感情狀況如何?
你嘅感情狀況,你自己都唔知點,邊個會知道你點。
你以為係咁樣,但實際其實係咁樣
我以為你係咁樣,但係你又認為你係咁樣

你覺唔覺得我上邊喺度鳩噏緊啊?

何必呢。
我想知我會唔會出現另一半?定係會孤獨一生
你都覺得自己係漏財命,我同你再講唔係你都唔會信㗎。

既然係咁嘅話,最好嘅方法就係將佢變成一啲有價值嘅嘢,用咗佢咪得囉。

Ps,冇睇你個盤㗎
即係我同你講唔會嘅話,你會唔會死心唔再搵,
又或者有心儀對象過嚟嘅話,你都唔會嘗試同佢溝通?

若然我有同你講話會嘅話,你會唔會放棄自己嘅形象,或者同異性溝通嘅機會,大安旨意等佢過嚟搵你?

唔好淨係覺得我兩個回覆都好似串緊你,

嘗試向好過方面諗,究竟我係咪講緊啲訊息俾你聽。
鳩噏答你好容易啊,還𠶧你都唔知得唔得,

但我唔想鳩噏答你喎,

仲要只係得個你個出世日期,
仲要係指定女仔,

中學有冇計過未知數啊,你覺得足唔足夠資料計到呢條數出嚟啊?

若然數據係唔足夠嘅,都可以得出答案,
咁即係唔關我嘅運算能力事,

咁即係我神通了得啦,

咁我既然超能力咁犀利,

咪可以直頭去計吓六合彩六個數目字,咪仲方便。

但我真係計唔到六合彩嗰六個數目字係乜嘢。

我係咪好老實啊。
99年8月10日 酉時 女
想問黎緊姻緣點 thank you
冇睇第一個嗎,健康壽命唔答。
你滿腦子嗰啲神劇場,同埋嗰啲傷風悲秋,除非係對你嘅創作或者工作有幫助,
如果唔係嘅話盡量將佢變成你嘅生活技能,甚至係職場技能。
你識得諗得通淨係呢幾句就足夠令你一世都受用。

有錢盡量買一啲保值嘅嘢,啲錢除咗你自己,
如果信得過你阿爸都可以。
如果唔係邊個都唔好俾佢掂。

你只能夠同俾你大嘅男仔交往甚至求救,
其他嘅你心裏面防範要有,
但唔代表大過你嘅就唔需要防範,
按照你嘅演技應該唔太難為你,記住唔好做到出面

你呢啲就算正式食着一大盤豆,都有機會有一粒屎,
好掃興
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞