識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
呢啲嘢係你哋自己考慮溝通之後嘅決定,
你要諗下點解當其時你哋要簽名結婚。

建議你分開嘅係仆街,建議你喺埋一齊嘅唔了解你難處,
所以任何建議都係戇鳩。

最後個結論就係理性溝通、和平解決。
可能大家理解唔到大家嘅講法咁就暫且唔好再討論
咁想問下姻緣個邊會點🥲
只要你做嘅工作或者你一日接觸嘅人夠多嘅話,
其他都暫時唔需要太擔心,順其自然

當然你唔好除咗工作接觸好多人之外就玩獨家村啦,唔會有個女人忽然係你屋企出現,
通常出現嘅嗰啲係賊嚟㗎, 要報警㗎

想問感情 麻煩晒樓主
完全明白,多謝你既指點
黎緊既時間希望關關難過關關過
2003年 9月17日 朝早8點49分 香港出世 男
想問3個方面既野 姻緣 學業 工作
有人話我2026年先有第一次既姻緣 而佢話係幾好 樣又唔差 有家底 係咪真? 可唔可以講下點好法
想知學業之後會點 仲有幾年先讀完書
同埋工作會做咩類型既野 之前果個人話我會做d偏門野 但摸唔透到底會做邊行
唔該曬巴打
巴打你越講我越迷茫

即係我係唔明開錯邊嘅意思係咩,我google過「八字 開錯邊」、「八字 開邊」之類嘅keyword都搵唔到相關資訊,都未講到話係想整返正(又係另一樣唔明嘅嘢),我完全係一頭霧水

另外今晚唔好彩嘅意思係我而家今晚唔好彩?定係我覆第一個cm嗰刻唔好彩?定係係一個借代,指嘅係當下呢刻唔好睇?我唔理解

求解答
想幫個仔睇

男 2020年4月18日 中午12點

想問佢學業如何,同將來適合做咩工

唔該曬,師兄
我未睇到落嚟我都忍唔住想答吓😂

你睇到嘅有人或者幾個人甚至嗰個人,其實你想聽呢啲係應該問返有人或者嗰個人,唔應該走來問我,因為唔係我同你講㗎嘛。

跟住你仲要問我可唔可以講吓點好法,咁你要問吓嗰個有人有幾好法,點解要問我要去讚你嘅所謂第一次姻緣,仲要係一定讚喎、仲要讚有幾好喎,咁你真係要問返嗰個有人啊。

跟住之前嗰個人話你會做偏門既嘢,然之後你又要問我要做咩類型,然後又要摸唔透,咁你係咪應該要問返之前,嗰果人。

成件事你問嘅對象錯晒,問嘅問題有問題,你都係搵返嗰個人問吓好唔好。
上次解答吾到你問題?
Ching 唔該晒
好中
希望下年更好💪🏿💪🏿

我會繼續努力做義工
1997 年1 月26日 0時0 分 女

想姻緣
唔好意思 咁唔洗理我之前講既野 想問下你點睇我呢3方面 想聽下你意見
父母健在 身體暫時都還好
不過作為獨子 除左妻兒 父母就係我既最大牽掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞