識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
先感謝師傅賜教
暫時無新方向...但係比d時間我諗多陣先
希望貴人盡快出現 打救小妹
至於師傅話 我需要啲時間先至可以衝得開某啲嘢 不妨直言 比小小方向我參考
再次萬分感激!
男 1999年 4月30日 唔知幾多點
想問吓事業
小聰明 衰懶囉
又唔覺得好差
純粹係更加了解多啲自己姐,無諗咁多
咁你當初係點接觸到八字
有無一級三十名內?
之前冇追post,所以冇做
一年一次,好有用㗎,嘥咗啦。
呢啲方法牽涉最高收費內容,就唔討論啦。

既然你覺得自己做得野,浮沉左幾次,你應該搵一晚攝高枕頭諗清楚,
每次起落嘅原因係乜嘢,總唔會次次都係不可力抗因素,我諗你可能要盡量抽絲剝繭搵到問題所在。

真正搵唔到嘅時候先可以歸咎於睇唔到嘅運勢。
咁特別啊,
好啦我用返個特別方法對待你啦,

我揭三頁萬年曆,
見唔到你呢個年份,
我就之後都唔睇你。
多謝大師 我真係唔夠信心 冇行動力就算有以上既野都冇用 所以想人比意見我令自己有啲決心 不論搵唔搵著數都想聽下
如果做番我自己 每一刻下既決定都會唔同 同埋拖字訣到最後一刻 浪費左好多時間
多謝你 大師!
另外想問埋有關愛情既野,因為都有一個拍左好耐拖既男朋友。想知道自己既姻緣大概係點麻煩曬
諗嘢唔好有時諗埋一邊,
自己細心回想係咪真係完全冇人幫你呀,
有時得到幫忙同幫助,除咗接受之外,都要識得感謝,咁先會長久,
你係男定女嚟㗎
俾個貼士你唔好搵你命中注定嗰一堆。
將你個擇偶標準完全改一改。
金石良言嚟㗎。

最好就同另外一半數目分明啲,
正經男仔係你身邊應該唔少,唔該用顯微鏡睇到佢哋清清楚楚先至好上。

唔好太過過分付出出去,有時候要揀人,真正知己,就冇所謂,其他嗰啲換來傷害有咩意思
忍下手唔好立亂洗錢就得㗎啦
使唔使問埋你個晚年子孫後代點樣啊?
連你哋當事人都唔知你哋會唔會越嚟越好,

連你哋當事人都已經同居啦,
都唔能夠同對方想像一齊結婚之後嘅生活,

真係唔好俾出邊啲神棍呃 , 你呢啲係目標客戶嚟㗎
事業上你一定要同朋友合作,一定要同同事合作,

學業上多啲同媽媽相處,如果許可之下,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞