識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
師傅我係度!唔好漏咗我
感激不盡
我黎緊都會轉行做PM,都是應付不同的人

愛情就 成日俾人話係雙面人
到你揀定咗嗰個,你就會發現乜嘢先叫做雙面㗎啦😂

加油啦,對你有期望。
相同都係對住好多人嘅工作,揀啲有前景啲嘅,唔好嘥咗個八字佢。
多謝 就算辛苦我諗我都會繼續
所以我對你有信心
唔該晒咁多位大佬先

我會注重多啲自己嘅言行,搵啲好啲嘅表達方式

情路上唔穩定?都係叫唔穩定嘅,咁我要運用我嘅才智去氹女仔同維繫?

不過點都好再次多謝咁多位大佬

Ps 樓主我找左數喇

大師我想問多少少

我除咗講嘢唔好咁直之外,成世人仲有咩需要注意/改嘅地方
多謝巴打(?)指教
點解好似我條命嘅姻緣運一直都係薄弱😂😂

不過盡力做好本份,控制唔到嘅就唔好諗咁多,對自己身心靈會好啲😂😂😂
多謝大師,我會記住啲重要野,同埋會存善心做善事㗎啦!
明白 謝巴打金石良言
講嘢串代表有口才,你要運用好佢,有口才嘅人做邊一個行業唔得?

再加上你平時份人直,只要講嘢方式有改變,
直頭可以扮豬食老虎。

點係你自己,面係運勢,
呢度免費答你哋嘅或者所謂做一件善事答你哋嘅,

你哋就係,憑呢個點,去破呢個面。付費就啱啱相反。

捉到路,就唔使錢,執到寶啊。

呢邊係你脆弱嘅地方,但同時都代表係可以突破嘅地方。

玩八字唔使之乎者也嘅,跟住做,你就知道,
咩叫做八字改變命運
真心架巴打,唔好將決定權交俾三唔識七嘅人手上邊,
有好多都係係你迷惑嘅時候搵着數,
d神棍,全部都仆街嚟㗎,

我中過伏,唔想你哋中,

俾啲信心自己先。

你本身就係一個剛強正氣嘅人,有膽識有決策力,
再加上你本身有諗法,有轉數,
喺呢度我俾唔到太多嘅意見俾你,我只能夠同你講只要做返你自己就得啦。
我俾你嘅忠告就48歲之前,你好盡力未雨綢繆,迎接挑戰。

用盡你吃奶嘅力去奮鬥,唔好開始見到好似有人幫,或者有運幫就懶,你會後悔㗎
好苦喎你,
睇住個荷包、睇住自己個人
唔使對個個都咁好,你又會攰你嘅資源又唔夠,
乜嘢愛情啫,我又真係唔覺得你識唔到喎,
不過質素就唔敢講,但我敢肯定嘅就係全部都係隱性老虎乸

再咁落去你條命就嚟俾人揸干,
對自己好啲得唔得呀
淡定啦。
你唔係驚啊,
只要你唔收埋自己,做金絲雀。

得㗎喇。

不過你預咗間唔中都有啲磨練㗎啦,我就會覺得有啲痛,不過對於你來講應該心理唔舒服,多過生理唔舒服嘅
我俾你一個黃金意見,

呢一世人,你能夠多兄弟,但你要小心提防。
記住。
一九年二零年,又唔啱咩?
如果係一九年之前你有另外一半嘅,
希望你仲保留到,如果冇嘅就恭喜你。

呢段時間唔好心散喇,本身個助力唔夠,會辛苦啲㗎。
你想對學業好啲,如果許可之下,
同阿媽飲茶傾計做對姊妹花。去做啦,做咗你就知啊。
免費嘅意見,裏面都透露左一定嘅口訣,
你哋只要按照口訣去做,或者捉到路,自然能夠以點破面,改變你未來人生運勢。

點係你,面系運勢。付費剛剛好相反。

唔好成日以為八字就一定要講金木水火土,紅橙黃綠青藍紫,
有時你嘅行為或者關係同時都牽涉落去,
睇得我耐嘅人,都知道我根本就唔係咁信命,或者唔係咁信,
所謂嘅整定定不可改,

我只係用盡八字裏面嘅精華或者人哋所講嘅垃圾,去令到你哋嘅人生更加好。

所以我成日覺得連登裏面啲人臥虎藏龍,不過可惜隻老虎就瞓喺度,
條龍就唔知收埋喺邊度咁解咋嘛。

我講緊嘅好係妻才子福祿,唔好同我講話成佛升仙,

一切以效果為最優先大前提☝️

唔講啲太深奧嘅,淨係講你哋好多人出現嘅嘴賤,
鬧人其實係需要技巧同用腦,如果唔係點鬧得你痛,
你個腦諗得到你個口又要跟得上,

呢類型嘅人我唔會叫佢話收下把口,我會叫佢用返呢類型嘅技能氹吓人或者攞嚟搵食咁咪仲好。

你哋越係迷惘嘅時候,越唔應該將自己嘅決定權交俾一啲三唔識七嘅人,
尤其係神棍‼️‼️‼️‼️‼️

所以點解而家性交轉運同埋洗錢祈福,仲有人中招,就係咁解。

我哋第三者望落去梗係覺得佢戇鳩啦,
但對於當事人來講又何嘗唔係一個救命稻草,好似係公海裏面嘅一個救生圈。

作為成年人人生係自己嘅,自己揀咗就算仆街都好起碼都叫做自己揀,
屌那媽 ,人哋叫你調落去個屎坑度,你連怨佢嘅資格都冇,因為你自己信,你自己選擇跳。

嗰啲仆街出把口咋嘛,心裏面諗點知你咁戇鳩信姐。
唔好唔記得佢哋靠乜嘢去賺錢,靠乜嘢去搵食,靠乜嘢維生。

越係滿口經論,講一大炸啲廢話或者所謂嘅理論你聽唔明㗎,去套入一啲事情,我唔係叫你唔好信,但你哋要小心啲。

如果遇過真正嘅大師你哋就知道佢哋唔係咁樣講嘢。

所以自主決定係最穩陣,就算真係想聽吓意見有時當洗咗錢睇吓佢點唱歌就算數。
老實嘅你賺到一千萬你又唔會分錢俾佢,
你蝕咗錢唔通佢賠返俾你啊。
套用喺男女感情都係一樣。

記得以前有人拉我去算命,正式係第一次,本身已經心煩氣操,仲要見佢嗰啲咁嘅10鳩咀臉,
你唔收我錢俾正料俾我,我都仲講得過啊忍咗你啖氣咪叫做俾錢囉。

我俾錢你你仲要咁,我記得嗰陣時好似我擺低咗$3000係枱面,我同佢講我淨係要聽到好說話,一句難聽嘅我都唔要聽,

佢同我講哥仔人生邊有一定好聽㗎,

跟住我將啲錢拎起準備起身。

佢就同我講你俾我睇埋先啦,唔使咁心急喎
個語氣非常之溫柔。

跟住落嚟嗰20幾分鐘,我諗應該將呢個睇相佬將識得嘅好說話都講晒出嚟,
當然佢最後都強調唔關呢$3000是,純粹係我條命係咁。
仲叫我得閒過去搵吓佢。

當然呢啲係笑料啦,同時我亦遇過一啲九唔搭八嘅嘢,所以我麻麻哋呢課嘢,先至自己走去學。
有啲朋友試緣有料到嘅問我點解同出邊啲人唔同,

我第一句問佢咁有冇用先?
咁既然有用!
咁你應該相信邊個。

大佬呀,嗰啲人搵食㗎,你係我朋友,身份都唔同啦。

同埋最重要嘅原因就係佢哋倚靠呢啲佢生存,
我唔需要。

呢個就係最大嘅分別。

過嚟呢度開post幫下各位巴打絲打,各位巴打絲打都要自強不息先得,
睇完醫生但唔食藥係唔會病好㗎。
仲要係呢啲纏繞你一世嘅慢性病。

加油啦,咁多位巴打絲打。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞