識八字 你問我盡答2

1001 回覆
10 Like 45 Dislike
1992 2 21
下午6點半左右

想問下事業(前途?方向?)
可以嘅話想問埋感情

男 漏咗
小心錢銀左手來右手去,
自己注意吓啦,

做人有時候唔好太過自我,
你覺得冇問題周邊嘅人未必一定覺得冇問題,
唔係個個都跟得切你嘅思維或者理解到你嘅思維,
你覺得人哋咁簡單都唔明,其實可能你自己唔明你同人哋唔同
Ching 好準 特別係錢到
真係左手黎右手出
同埋我做人 真係好似孤芳自賞咁
有冇咩可以拆解

1987年6月1日,上午八點四十五分,辰時尾。
想問姻緣,拍過十年拖最後散左,
呢兩三年都有同其他女仔嘗試發展咁,
但係都無修成正果。
最近同個屬羊既女仔行得好埋,
但最後比人FD zone左
求解姻緣發展。
感謝巴打解答
另想請巴打贈我兩句有關事業方向,
應該入政府做還是私人公司打滾?
萬分感謝巴打解答
13 December 1998, 時辰唔知, 有無得玩?
漏咗, 男性
13 December 1998, 時辰唔知, 有無得玩?
我只係想提提你,27歲之後一定要好小心,凡事唔好硬碰硬,可以據理力爭,但用聰明啲嘅方法,唔好將自己擺入一個太危險嘅地方,監倉飯唔係咁好食嘅。

你呢世人都會受到一啲一嚿嚿嘅無情挑戰同考試,
只要你將你而家嘅聰明才智,
腦轉數唔好用喺把口度,
而係用喺工作能力同有助提升生活質量嗰度,
我相信對你未來人生有好大好處,

你記住由19歲開始呢10年,已經叫做舒服同順暢,
不論你認唔應同都好,所以你可以推斷你之後嘅人生嘅挑戰都幾有力,

積極啲裝備自己,唔好搞到自己到期時埋一二邊喊。
多謝你打咁大段黎解答聽你咁講,我27歲之後事業或者感情方面會有大事發生?
1999年1月11日 時間唔太清楚 女
想問一問事業同姻緣
最近有啲lost 麻煩晒大師
打錯咗 係學業 唔係事業 對唔字
不推文一概唔回覆,老實講你推咗,我都上唔到熱門,但我睇到嗰隻一開二嘅手仔,我覺得篤眼篤鼻。

有關移民,喺第二個地方工作做嘢,因為牽涉個地運轉變,運算方法太過繁複,冇咁好心機同你睇。

之後你哋直接放低,年月日、時間、性別,
除非有特殊嘅問題你提出,咁你最好就比齊多少少資料啦,
例如你要問感情,你起碼話俾我知你究竟係拍緊拖定係單身,你唔講搵鬼知道,
除非我同你不停咁推算去前面,但你覺得我會唔會咁同你做呢?
你唔會當你俾咗100幾十萬我去做呢樣嘢啩,
就算真係咁計,人生變數咁多,邊有話一定包準啊,
如果真係咁勁抽,我走去計六合彩啦。

如果唔係一概,我淨係睇到有啲咩問題我就同你講一下。

至於嗰啲好識問問題嘅,
例如想知道未來10年嘅財運,跟住一年有啲咩注意,冚家祖宗10八代有啲乜嘢嘅,
究竟有啲乜嘢方法可以幫你逆天改命,
我見到都唔會覆㗎啦。
當人水魚唔緊要,自己傻仔都唔緊要,唔好當人哋都一樣先得㗎嘛,
你可以問,我都可以唔答姐。

至於嗰啲二選一做決定嘅,
例如分唔分手,兩條路應該點行,
真係好想講一句,
如果有人叫完你之後,你仆街冚家剷你搵邊個賠?
呢啲保險都冇得賠啦,點會咁蠢做豬仔㗎。
人係有自由意志㗎,信而不迷,我唔係靠呢啲搵食,所以真心為你哋好㗎,聽入腦啦,好唔好🤦‍♂️

尤其嗰啲講分手同離婚嘅,真係頂你個肺,咁大個人自己揸主意,你問得呢句,都係想人哋認同你啫,飲飲食食,屌得咁開心嘅時候,你唔問分唔分手?
大佬,我冇份屌㗎,咁你爽完,啲手尾嘢就自己承擔返啦。

所以大家客客氣氣,開開心心就最好啦。

不論連登,尤其TG,

麻煩攞完我問完嘢嘅答案,嘅嗰啲所謂算命大師,將我嘅答案改好少少,唔好夾硬攞幾個幾句野,就套我啲嘢落去,然後去俾人,你知唔知照抄好容易俾老師肥咗你架。

既然你哋有心係呢行搵食就提升下自己,開咁多Account,搞咁多嘢,花多少少時間做吓歸類仲好過啦。

更何況我比嘅意見,睇之前我自己都唔知會講乜嘢,亦都唔會好詳細,你要攞完嘢,仲要作埋文唔辛苦嘅咩?

每個人嘅計算方法同埋睇嘢角度都唔同,抄係冇用㗎,可樂就算同你講配方,唔知比例咪一樣搞唔掂,況且你連條配方都冇。
單身
攞嚟結婚用嘅話,你自己選擇要選擇好少少,
近呢幾年嘅其實你都唔會話冇㗎,只不過大部份都係情人類別,情人類別唔代表一定差個喎,只不過揀落去你揀唔揀到靚。

甚至今年你都有一炸出現,但你要揀得落手同揀得啱。
出現嘅意思係會有呢啲圍繞,
唔係代表佢哋個個過嚟攬住你,千祈唔好誤會😑

我唔認為你嘅桃花差,但眼光就一般般。

俾個貼士你,你真正嘅另外一半,佢有好多地方同你係好一致嘅,例如目標、追求。

但你一定要留心你嗰啲忽然之間發作出嚟嘅脾氣,平時好地地就好地地,唔忽然間個腦抽筋,跟住把口就亂咁講嘢,你平時唔係咁嘅人,忽然咁講嘅時候傷害性好大。

同埋記住有任何lesbian嘅傾向都搣甩佢,錯覺黎。
1990/11/05 09:10 男
30 A0, 幾時先有姻緣呀師傅
1995年5月26日 男
想問感情同事業
勞煩巴打!
補返

1995年5月26日 男 下午5點正
想問感情同事業
勞煩巴打!
做啲多人啲嘅工作,不能對嘅人多,還是同事多都可以。

唔好玩自閉,將你嗰啲間唔中發出嚟嘅脾氣,變成行動力。
唔需要特別滅甩佢,學識運用佢。
2001年 1月4日 中午12點左右 女
想問學業同姻緣,單身
Thxxxx
揀女朋友揀你呢啲正,有女仔味😂

唔准你做lesbian,有咁嘅諗頭都唔得,
如果唔係嘥咗一個咁Girlfriend啊報嘅女仔

肯定仆街多個小心啲揀囉,記住你嘅真命天子係好錫你,但嗰種錫唔係好變態,而係一種有空間嘅錫,同埋嗰條友好敏感,無論佢個樣係點樣都好,我覺得佢有個女人心。

想倚賴唔緊要,但你唔變強壯啲,你可以倚賴嘅就唔會好高級㗎啦,俾啲心機啊,同埋唔好成日亂諗嘢,正面啲啊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞