遊戲台,不如整返個分享好Game嘅Post

1001 回覆
837 Like 3 Dislike
Oxygen not included好好玩
推薦比各位鐘意同類型遊戲既巴絲
玩落好玩過rimworld

玩落有冇bug?
對兩隻都有興趣
痴線steam有the witness同braid嘅package

braid 好正
the witness就玩緊, 依隻我諗要玩開依類似解迷遊戲先頂得住 如果唔係應該會覺得唔知做緊乜鳩

另外swapper爆左 正到 依家好平必買

我都玩緊the witness,想死。
痴線steam有the witness同braid嘅package

braid 好正
the witness就玩緊, 依隻我諗要玩開依類似解迷遊戲先頂得住 如果唔係應該會覺得唔知做緊乜鳩

好漫無目的咁 有d又完全無idea點搞

braid 好正

但係得左好有成功感

braid 好正

但係得左好有成功感

所以會一齊玩

braid 好正

但係得左好有成功感

所以會一直玩落去
就爆POST 完全冇諗過爆POST點算

搵人開新post 順便整合下

有冇人諗住開個雜game grp (discord) 組埋一齊玩,咩都得閒玩下而唔係死玩一兩隻
大家無野做都stay耐d吹下水,當識下新朋友

有冇人諗住開個雜game grp (discord) 組埋一齊玩,咩都得閒玩下而唔係死玩一兩隻

已開
https://discord.gg/XJR9Fzd

已開

下個po放最頭

已開

下個po放最頭

點解唔可以喺度傾? 又多d人睇到
Btw banished都做緊特價 HKD 30昨

已開

下個po放最頭

如果想一齊打機會想用discord 。而唔係有discord就唔會係度出post。
Speedrunners

平台: PC / Mac / Linux

Speedrunners係一隻四人競賽遊戲。玩家要比小明跑得更快,如果唔係就會被畫面邊吞噬。邊個可以成為唯一生存者三次就贏。

如果有玩Mario Kart都知道撞箱拎武器,Speedrunners當然唔少得呢啲野。除左追蹤火箭同地雷之外,重有極度陰濕嘅鋼爪。不過大部份的武器都可以俾玩家避到。所以非常講玩家的精準操作。同時遊戲亦有boost meter可以俾大家係有限的時間加速。要補boost就要好似F-zero維修咁行入boost zone。

如果玩開super meat boy的話Speedrunners可以叫做super meat boy的pvp版。鐘意玩sidescroller的人絕對唔可以錯過。
Speedrunners

平台: PC / Mac / Linux

Speedrunners係一隻四人競賽遊戲。玩家要比小明跑得更快,如果唔係就會被畫面邊吞噬。邊個可以成為唯一生存者三次就贏。

如果有玩Mario Kart都知道撞箱拎武器,Speedrunners當然唔少得呢啲野。除左追蹤火箭同地雷之外,重有極度陰濕嘅鋼爪。不過大部份的武器都可以俾玩家避到。所以非常講玩家的精準操作。同時遊戲亦有boost meter可以俾大家係有限的時間加速。要補boost就要好似F-zero維修咁行入boost zone。

如果玩開super meat boy的話Speedrunners可以叫做super meat boy的pvp版。鐘意玩sidescroller的人絕對唔可以錯過。

speedrunner係好好玩,但我覺得隻game作為party game就太食技巧,連線對戰就搵唔到人
不過如果有幾個實力差唔多嘅fd一齊玩就好刺激好正

已開

下個po放最頭

如果想一齊打機會想用discord 。而唔係有discord就唔會係度出post。

聽日返工時間整理吓再出返個新啦 呢排有啲忙好少打理 唔好意思
買左新game玩
dead cells
輕度roguelike action platform
都係每死一次由頭打過 執裝執blueprint開武器 再死過
一路打一路熟習每個圖唔同怪既打法 減少出錯
再加上裝會一路升級令玩家更易打到後面

我係初期都覺得好食技術 唔少位都逼你一個打3 4個
反應差d 自己個節奏一亂就會連廢怪都黎打走你大部分血

但過程中由trial and error咁試落去練落去越走越越個感覺幾好

遲d可能會打篇帶圖長文
見到隻 portal knights 好似幾正

成隻Q版MC咁
推爆呢個先
遊戲台,不如整返個分享好Game嘅Post (2)
https://lihkg.com/thread/299646/page/1?ref=web
多謝哂!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞