遊戲台,不如整返個分享好Game嘅Post

1001 回覆
837 Like 3 Dislike
Life is strange 出新一集

仲有ori 續集
TYRANNY

真係幾吸引 下次有特價嘅話試一試先

真係幾吸引
不過字太多 又驚字太深有d卻步
中文補完又只有游俠做呢樣令我好不安
TYRANNY

真係幾吸引 下次有特價嘅話試一試先

真係幾吸引
不過字太多 又驚字太深有d卻步
中文補完又只有游俠做呢樣令我好不安

佢D字唔夠pillar of eternity 難,一般英文英文程度唔查字典都明到七成,當學英文係唔錯。不過如果係選項有唔明就最好查一查,因為可能對劇情有影響。(不過選項本身就冇對與錯,因為九成都係接近黑色嘅灰色)

同埋信游俠不如信自己,至少玩完個遊戲會令自己英文好左,唔係令自己中文差左

反而truth of the stick D英文印象中好似仲難明D,因為有好多美國俚語
Life is strange 出新一集

仲有ori 續集

shadow of war

state of decay 同 crackdown 都出新 勁多續集
尋日有冇人有睇e3

睇錯以為b社係今日,等左成朝

EA?我有睇

聽日係咪垃圾Ubi ?

ubi 深夜 就嚟Bethesda 喇
尋日有冇人有睇e3

EA?我有睇

講時講 EA我不嬲唔睇好 但呢隻 A Way Out 真係 https://www.youtube.com/watch?v=_ApSmPvxz1o

我諗玩過Brothers: A Tale of Two Sons 都會期待呢隻
尋日有冇人有睇e3

EA?我有睇

講時講 EA我不嬲唔睇好 但呢隻 A Way Out 真係 https://www.youtube.com/watch?v=_ApSmPvxz1o

我諗玩過Brothers: A Tale of Two Sons 都會期待呢隻

冇玩過Brothers: A Tale of Two Sons
不過見到a way out 真係眼前一亮
佢另外果隻anthem (係咪咁叫) 都好似唔錯
希望佢今次唔好又玩海量dlc,好似Titanfall 2 咁就好
evil within 2

仲有Wolfenstein II 其他嘢
有樣嘢唔知話好定唔好 佢唔會show啲啱啱開始嘅Project出嚟俾人FF

有樣嘢唔知話好定唔好 佢唔會show啲啱啱開始嘅Project出嚟俾人FF

今日d野意料之內

今日d野意料之內

係囉 頭一半我都冇專心睇

今日d野意料之內

係囉 頭一半我都冇專心睇

傳奇牌個陣緊張左一下點知原來係新版本
The witness好好玩
尋日有冇人有睇e3

EA?我有睇

冇玩過Brothers: A Tale of Two Sons
不過見到a way out 真係眼前一亮
佢另外果隻anthem (係咪咁叫) 都好似唔錯
希望佢今次唔好又玩海量dlc,好似Titanfall 2 咁就好

Brothers: A Tale of Two Sons 正呀! 巴打識貨!
話時話,呢隻原本好似係外國Indie嘢嚟?

有無人玩過

嘩呢隻我小學個時玩過demo。不過去到而家先係gog買返。呢隻好玩。Beyond Earth同佢比差好遠。

正到爆炸
我覺得仲正過 civilization 系列
冇再出落去係好可惜
https://www.youtube.com/watch?v=n3bENBYSucQ
宜家重未有時間玩返XCOM 2。
感覺上XCOM 2因為任務有限時難玩過EU / EW好多。
https://www.youtube.com/watch?v=n3bENBYSucQ
宜家重未有時間玩返XCOM 2。
感覺上XCOM 2因為任務有限時難玩過EU / EW好多。

xcom 2 steam 依家4折
playstation E3 遲咗起身 睇唔到頭十分鍾
勁多係show 個title 就算
mh world感覺幾好 加強咗陷阱 隱身呢啲玩法先似hunter 個方向好過正傳係咁加啲奇怪技 但啲怪唔夠吸引

汪達會出新 啲VR game就唔多吸引

蜘蛛俠都做到嘢 應該穩陣 希望啲cutscene 場景攻擊 同道具係成隻game都豐富 唔係得佢show 嗰啲就好好多
mh world感覺幾好 加強咗陷阱 隱身呢啲玩法先似hunter 個方向好過正傳係咁加啲奇怪技 但啲怪唔夠吸引

汪達會出重製 啲VR game就唔多吸引

蜘蛛俠都做到嘢 應該穩陣 希望啲cutscene 場景攻擊 同道具係成隻game都豐富 唔係得佢show 嗰啲就好好多

廢事誤導大家
出面主機廚大戰
出面主機廚大戰

次次講mh 就出事

廢事誤導大家

係移植定完全remake ??

廢事誤導大家

似係完全remake

廢事誤導大家

似係完全remake

正到
https://www.youtube.com/watch?v=pdZQ98mWeto

但我用緊原版PS4 嗰陣玩The Last Guardian 有時會窒窒哋 今次啲巨像又係數到毛嘅話 睇怕都會有同樣問題
強貼留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞