遊戲台,不如整返個分享好Game嘅Post

1001 回覆
837 Like 3 Dislike
有冇人玩過shadow tactics: blades of the shogun
早排見steam有特價 但冇買到

我都想買 但而家未係最低價 買咗報告你聽

呢隻感覺好過同類嘅volume
steam sales 大家準備好銀包未?

玩緊 oxygen not included 幾得意
有冇咩開局貼士介紹下

我都想入手呢個 呢個階段會唔會話有大bug之類嘅野
有嘅就等多等先 反正佢early access 冇sale

咦?乜隻game出咗啦!?
等咗佢好耐!以為佢仲alpha緊添!

其實的確係alpha version 嚟

上星期六買 玩左三十幾個鐘 小Bug有 大bug唔多覺 個人意見值得一買
shadow of mordor 好抵但係真係冇咩興趣
咁多位 之前提到我自己channel既
咁尋晚終於得閒upload返新片 想係呢到比大家得閒望下
今次無出樣 淨出聲 希望大家都唔會介意我咁多廢話
呢次玩既終於係準備出續作既Ori and the blind forest

幾好呀,邊有你自己講得咁差
不過睇得出你有少少緊張,驚會dead air。如果可以放鬆,自然少少就仲好
加油

幾好啊 加油巴打 唔好妄自菲薄啦

得到你地幾位巴打嘅支持 我已經另外開左post擺我呢段片上黎 希望會多啲人睇同支持 好多謝你地 我第一次有人咁樣讚我
遲啲我會再多啲唔同嘅game 尤其是而家summer sale 今晚又返去搵
唔該兩位巴打
咁我索性買個badtime stories bundle
有哂this war of mine behilder orwell
The Elderscrolls online
2016年度最佳mmorpg

steam上面黃金版包左4個dlc,但冇包一個淨加左副本同部分裝備嘅小dlc,6月6號出嘅Morrowind 亦都要另外買 黃金版特價好似試過舊幾兩舊水

賣點幾多,背景係上古卷軸單機系列差唔多1000年前,世界觀幾大亦不另作吹奏,elderscrolls 嘅世界觀同魔獸有得比

pvp 係打國戰,單挑成份唔算話太多,但經常有30v30 甚至百人以上嘅攻城戰守城戰甚至係野外遭遇戰,因為有3個陣營亦有可能三方混戰

pve 黎講升lv 唔算難,4人副本亦有挑戰性,亦有12人副本成個公會組隊去打

生活系統幾實用,煮野食有長時間buff加血加魔之類,鍊金整藥配合某build可以變15秒超人,附魔、木匠紡織鍛造整裝必備

成隻game 最好係套裝系統,5種職業9個種族自由組合,再加埋n種套裝,因為build 多d裝係拍賣場唔會特別貴,刷裝亦唔難,而有唔少好嘅裝備可以透過製作獲得(比如上面15秒超人build嘅核心套裝),裝備升級易過借火

商城賣嘅野主要係sell 返d情懷野,寵物坐騎時裝,冇任何效果,經書唔會有人買(煮野食有得整經驗加成物品),升馬術嘅道具只不過係令你隻馬可以一日之內由冇跑速耐力加乘升多過一次(唔靠道具20個鐘可以升一次),目前最有用應該係減研究時間書(拍賣所5000蚊張on9 先去商城買)同房屋,普通中價低價屋可以儲錢,大屋特色屋要課金,部分更加期間限定

最後 如果有巴打玩一定要加入我地美服Aldmeri Dominion陣營
女王萬歲

最初ps4一出我即刻買黎玩
玩左幾日
連啲NPC都load唔撚到
差啲連碟都想啪斷

利申上古死忠
可能會入 the witness

幾好玩同幾有哲學意味
但係成日卡關
game dev tycoon有冇人玩過

同埋巴打,認真推介你玩antichamber
應該幾啱你玩,依家做緊兩折,廿幾蚊
另外Factorio我都有興趣試下
有無巴打介紹下

唔睇攻略自己探索超好玩
仲要前排先有個新patch,勁多野玩
但係會玩到好攰好傷神

等特價入
依家玩埋walking dead season 2先

S3先岩

印象中佢從來都冇減過價
不過傳言話兩日之後就steam summer sale 可以留意下

factorio我大概玩左100個鐘,砌生產線真係好有滿足感
樓主/各位巴打, 可唔可以推介多D 合作既GAME?2人/4人
睇過DUNGEON OF ENDLESS 唸緊買, broforce都玩過
最好跟返樓主個風格detail d.
不過剩係比名我自己research都得.

之前爆左了! 好中意依類 talos Principle都爆左

之前爆左了! 好中意依類 talos Principle都爆左

咁唔洗諗,買the witness啦

我之前都係同個中學同學skype住玩 一齊討論搵隱藏野
game dev tycoon有冇人玩過

都唔錯 但唔算耐玩

我以前係嚮宿舍同人玩,但係最後發現人多唔一定好辦事,但係就會好好笑

我以前係嚮宿舍同人玩,但係最後發現人多唔一定好辦事,但係就會好好笑

要玩過依d game先有用 我同果個fd細個已經成日上網玩密室逃脫果d flash game 玩serious sam 又要搵哂d隱藏位

要玩過依d game先有用 我同果個fd細個已經成日上網玩密室逃脫果d flash game 玩serious sam 又要搵哂d隱藏位

諗番起細細個上個朋友仔屋企玩flash game aoe 九龍魔法陣 或者去樓下玩捉依因 游水 小學玩到上中學
不過依家都冇聯絡lu
巴打真幸運
Playstation 出the swapper 特價

幾好玩同幾有哲學意味
但係成日卡關

我都玩緊 好難玩
唔該兩位巴打
咁我索性買個badtime stories bundle
有哂this war of mine behilder orwell

你可以睇埋replica
同依d差唔多
不過隻game好短同埋平
Aragami睇嚟幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞