睇晒14+1本金庸小說,你問我答(2)

981 回覆
29 Like 16 Dislike
就係得呢d側面描寫
我只係睇左射神倚3本 9陰9陽都好多墨水描寫
9陰又有傳承 9陽就直頭成個倚天睇佢點屈機
真係好想知多d先天功究竟係點 可惜可惜
冇計啦 王重陽早死 又冇人靠佢起家
一燈學完都係用黎醫人多
樓主 歐陽鋒同洪七公排你個表咩位置
回望襄陽城裡,他們已有三天未見了。這幾天忙著守城,黃蓉在城中維持秩序,起到了穩固后方的作用,才能使眾人安心守城。襄陽城守備府,呂文德的臥室燈火通明,寬大舒適的睡床上,兩具赤裸的身體糾纏在一起,是一男一女。男的正是年過四十的襄陽守備呂文德,只見他一身肥胖的白肉由於激烈的動作而顫抖著,上面已是汗水直流,但他仍興奮的用力頂動自己粗大的陽具在少女的小穴中抽插,少女尖挺的乳房被他用力的揉捏著,粉紅的乳頭被他吮吸著,用牙齒拉扯著。  少女興奮的尖叫著,扭動自己青春誘人的胴體,修長的雙腿盤曲在呂文德的腰上,下體配合著呂文德的抽插挺動著、扭動著,口中發出迷人的呻吟浪叫;「好棒∼用力∼啊∼∼嗚∼哦∼∼太美了∼∼你好棒∼∼啊∼啊啊啊∼∼嗚哦∼啊啊啊啊∼∼∼」
一燈黃藥師同等
冇華山劍宗得風清揚
如果唔係封不平都唔使自創劍法
獨孤九劍係睇破綻
只要快到睇唔到破綻或者急速改變
獨孤九劍就用唔到
令狐沖係等到劍招重複多次先打贏
東方不敗速度比岳不群快幾倍
我認為東方不敗未重複之前打敗獨孤九劍使用者
假如先天功係王重陽嘅最大資本

本身已經有一陽指嘅一燈,識埋先天功之後整體ranking都無升級?非質疑純討論
黃蓉好似有串過一燈話佢贏緊啦
神雕後期
一燈遜周伯通3分
加上曾經功力全失
一增一減都係正常五絶級數(冇外掛+老年歲數)
七子冇人識先天功
南帝嘅先天功又冇令佢功力大幅提升
可以話先天功係王重陽嘅天賦武學
得佢先可以發揮到最勁
黃藥師哈哈大笑,一手挽了女兒,一手挽著郭靖,向洪七公道:“七兄,武學之道無窮無盡,今日見識到老毒物的武功,實令人又驚又愧。自重陽真人逝世,從此更無武功天下第一之人了。”
他當日以一陽指和我的降龍十八掌、老毒物的蛤蟆功、黃老邪的劈空掌與彈指神通打成平手,如今又得王重陽傳授了先天功,二次華山論劍,武功天下第一的名號非他莫屬,
全書剩係得一燈同王重陽識
而王重陽死咗
一燈又唔係用得特別突出
所以描述唔多
但係可以肯定王重陽超五絕靠嘅就係先天功
東方不敗係葵花寶典殘章
定係想表達葵花係最勁武功
我表達嘅係東方不敗嘅葵花殘卷已經可以超越九劍嘅人體極限
何況皇宮太監練嘅係完全版
但係太監嘅描述唔太多
所以我當東方不敗係葵花最強使用者
所以喺笑傲江湖入邊葵花應該係最強
笑傲易筋經最強係方證大師
實力大約係五絕
所以易筋經翻譯版等級就係五絕功力
佢只係超越左令狐冲既九劍
但風清揚都曾經叫佢練多廿年先出去爭天下
即係有排都未到風清揚lv
咁如果以完全版去計 葵花寶典絕對無敵
殘章既東方不敗都要當世高手圍攻加用計
認同
Btw請推文
高手既尊嚴
LM
以本身既功夫,跟參賽規矩練下觀應該好快適應到
東方不敗,岳不群,林平之,有冇資格參加女子比賽
王重陽包尾
張三豐勁過東方不敗
舉重都得,劍擊梗係得啦
而家有人話俾變性人參加
真係得啖笑
唔認同
唔覺得張三丰可以打兩個五絕
但係東方不敗可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞